88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Venom
    valaki válaszolna? pls
  • Barganda
    Vennék gladiust 40k-ért.
    Ha lehet akkor talking island-on a városban találkozzunk.
    Gruntz néven játszom.
  • Sonic13
    Valaki mondja meg légyszi a petet, hogy küldöm vissza a nyakláncba.
  • LSC
    Szerinted szar ötlet lenne olyan mapokat felrakni az oldaladra hol különböző jelek jeleznék hogy hol milyen monszták vannak. Szerintem sokaknak segítene hogy hol találnak egyes ritka lényeket.
  • Yv@n
    Kifelé lehet jönni "jó olcsóért"...gondolom igaz ugyanez visszafelé is. Csak hámozd ki a kriksz kraksz-ból
  • Sonic13
    Az emberek szigetére csak hajóval tudok átmenni vagy a gatekeeper is átvisz?!
  • Venom
    jaés elárulná valaki hogy hova menti a game a screeneket?
  • Venom
    najó úgylátszik ma nemfogok játszani.... lépek néhány métert oszt kifagyok :(
  • Venom
    nah húzokmá énis gamelni.
  • LSC
    Láttam egy srácnak volt egy farkasa. Hogy tudok ilyet szerezni/kreálni?
  • Laza
    a Taiwani guideban benne van a full leiras, hogy kivel kell talizni, stb
  • Laza
    tudom, de annyi ujdonsag ugysem lesz, hogy par hetre ott is elkezdjem elolrol...
    makd ha kijon a vegleges elozfizetek, es nyugodtan jatszok.. :)
  • krob

és ember korunkból Taiwanin....
  • krob

megindító pillanat....
  • krob

gondterhelt arc
  • krob

BUG
  • krob
    na akkor nehany kep egy torp mindennapjaibol:)
  • musha
    :)))
  • pityogo2
    ZZEG? EZ A BUZI NET LEBASZOTT A PICSABA, 1 MONSTA PEDIG KINYIRT, ÉS EZ KISSÉ ZAVARÓ lvl 19-en!!!!
  • Des
    Laza, az US Closed ugyanaz mint a Japó Open. A US OPEN viszont más lesz.
  • yal
    na hali fentvagyok ha kellek "yalhu
    :P
  • LSC
    azt tudom hogy van ilyen de ez most minden ütés után abbahagyta. Egy restart megoldotta.
  • Cromac Mac Art
    az hogy a támadást időnként magátol abbahagyja nem csak nálad jelentkezett...
    ezzel együtt kell tudni élni...
  • LSC
    Hát látszik hogy beta a game még. Először beszorulok két szikla közé ok van ilyen kiszabadít a game mester vagy mi. Aztán nem müxik a relax skill ok, aztán ha rátámadok valakire ezekután mindíg egyet üt rá és mindíg rá kell nyomnom azután. Remélem egy restart megoldja. A 20mp képmegállásokról még nem is beszélve vagy 10* döglöttem meg emiatt.
  • Cromac Mac Art
    Monksis3 ez elég nagy szívás lesz...
    be kell járnod az egész térképet...
  • Cromac Mac Art
    http://lineage2.universalrealms.com/info/Quests/HumanCleric20/HumanCleric20.asp

itt megvan..:)
  • Sáska
    Lassan én is kaszt választás elé kerülök. Viszont az általam ismert honlapokon nincs meg a leirása a questnek. Valaki tudna egy linket, ahol le van írva? Human Cleric akarok lenni. Thx.
  • Sáska
    A wolf teljesen a sziget nyugati szelen van a vizparton. Ha az uton mesz keletrol, akkor miutan elhagyod a vizesest egy kicsit tovabbmesz, s lesz egy lejarat a partra kozvetlenul. ott kell lemenni, s ott all 1edul a farkas.
  • Jockey
    2 fajta nyilvessző van, az alap 2adena/darabost vedd, mert a masikat tudtommal csak lvl20tol tudod hazsnálni vagy hogy van
    szal ne bone arrot, csak sima fa nyilveszőt vegyél..
  • LSC
    thx
  • LSC
    Ehh vettem nyilat meg vesszőt hozzá és nem lő. Hogy kéne betölteni? azt írja nincs elég nyíl hozzá.
  • Gorii
    /loc
  • LSC
    Mégegy kérdés (nem utolsó) ha meg van adva egy map pont pl -23464 ,14554 azt hogy találom meg és honnan tudom én milyen pozícióban vagyok? thx.
  • pityogo2
    na faja, senki sicnsen bennt..:(
  • Venom
    majd estefele megyek gamelni asszem, nagyon laggolok :(
  • pityogo2
    najó, mentem game, majd megtaláltok."lawahun ha kell vmi
  • Venom
    VenomHUN de most nem vagyok fent mert laggol majd később
    teis elf vagy?
  • pityogo2
    venomhun a neve
  • pityogo2
    84K? hát sztem az még menne is... most van 69K-m.
    majd akkor máskor gyűjtök jobb fegyóra, mert már ténleg nagyon kezdem unni 1-edül:)
  • semo1
    mi a karid neve? mert venomkent nem talállak.Melyik szerveren vagy?