88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4264 valaki válaszolna? pls -
Barganda #4263 Vennék gladiust 40k-ért.
Ha lehet akkor talking island-on a városban találkozzunk.
Gruntz néven játszom. -
Sonic13 #4262 Valaki mondja meg légyszi a petet, hogy küldöm vissza a nyakláncba. -
#4261 Szerinted szar ötlet lenne olyan mapokat felrakni az oldaladra hol különböző jelek jeleznék hogy hol milyen monszták vannak. Szerintem sokaknak segítene hogy hol találnak egyes ritka lényeket. -
Yv@n #4260 Kifelé lehet jönni "jó olcsóért"...gondolom igaz ugyanez visszafelé is. Csak hámozd ki a kriksz kraksz-ból -
Sonic13 #4259 Az emberek szigetére csak hajóval tudok átmenni vagy a gatekeeper is átvisz?! -
#4258 jaés elárulná valaki hogy hova menti a game a screeneket?
-
#4257 najó úgylátszik ma nemfogok játszani.... lépek néhány métert oszt kifagyok :( -
#4256 nah húzokmá énis gamelni. -
#4255 Láttam egy srácnak volt egy farkasa. Hogy tudok ilyet szerezni/kreálni? -
#4254 a Taiwani guideban benne van a full leiras, hogy kivel kell talizni, stb -
#4253 tudom, de annyi ujdonsag ugysem lesz, hogy par hetre ott is elkezdjem elolrol...
makd ha kijon a vegleges elozfizetek, es nyugodtan jatszok.. :) -
és ember korunkból Taiwanin.... -
megindító pillanat.... -
gondterhelt arc -
BUG
-
#4248 na akkor nehany kep egy torp mindennapjaibol:) -
#4247 :))) -
#4246 ZZEG? EZ A BUZI NET LEBASZOTT A PICSABA, 1 MONSTA PEDIG KINYIRT, ÉS EZ KISSÉ ZAVARÓ lvl 19-en!!!! -
Des #4245 Laza, az US Closed ugyanaz mint a Japó Open. A US OPEN viszont más lesz. -
yal #4244 na hali fentvagyok ha kellek "yalhu
:P -
#4243 azt tudom hogy van ilyen de ez most minden ütés után abbahagyta. Egy restart megoldotta. -
#4242 az hogy a támadást időnként magátol abbahagyja nem csak nálad jelentkezett...
ezzel együtt kell tudni élni... -
#4241 Hát látszik hogy beta a game még. Először beszorulok két szikla közé ok van ilyen kiszabadít a game mester vagy mi. Aztán nem müxik a relax skill ok, aztán ha rátámadok valakire ezekután mindíg egyet üt rá és mindíg rá kell nyomnom azután. Remélem egy restart megoldja. A 20mp képmegállásokról még nem is beszélve vagy 10* döglöttem meg emiatt. -
#4240 Monksis3 ez elég nagy szívás lesz...
be kell járnod az egész térképet... -
#4239 http://lineage2.universalrealms.com/info/Quests/HumanCleric20/HumanCleric20.asp
itt megvan..:) -
#4238 Lassan én is kaszt választás elé kerülök. Viszont az általam ismert honlapokon nincs meg a leirása a questnek. Valaki tudna egy linket, ahol le van írva? Human Cleric akarok lenni. Thx. -
#4237 A wolf teljesen a sziget nyugati szelen van a vizparton. Ha az uton mesz keletrol, akkor miutan elhagyod a vizesest egy kicsit tovabbmesz, s lesz egy lejarat a partra kozvetlenul. ott kell lemenni, s ott all 1edul a farkas. -
#4236 2 fajta nyilvessző van, az alap 2adena/darabost vedd, mert a masikat tudtommal csak lvl20tol tudod hazsnálni vagy hogy van
szal ne bone arrot, csak sima fa nyilveszőt vegyél..
-
#4235 thx -
#4234 Ehh vettem nyilat meg vesszőt hozzá és nem lő. Hogy kéne betölteni? azt írja nincs elég nyíl hozzá. -
#4233 /loc -
#4232 Mégegy kérdés (nem utolsó) ha meg van adva egy map pont pl -23464 ,14554 azt hogy találom meg és honnan tudom én milyen pozícióban vagyok? thx. -
#4231 na faja, senki sicnsen bennt..:( -
#4230 majd estefele megyek gamelni asszem, nagyon laggolok :( -
#4229 najó, mentem game, majd megtaláltok."lawahun ha kell vmi -
#4228 VenomHUN de most nem vagyok fent mert laggol majd később
teis elf vagy?
-
#4227 venomhun a neve -
#4226 84K? hát sztem az még menne is... most van 69K-m.
majd akkor máskor gyűjtök jobb fegyóra, mert már ténleg nagyon kezdem unni 1-edül:) -
#4225 mi a karid neve? mert venomkent nem talállak.Melyik szerveren vagy?