88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4304 650K adena meg 30K sp a lvl 1-hez, ami +5 embert jelent. -
#4303 Klánmanagmentről merre lehet infot talalni?
Mi kell a klanfejlődéshez..ilyesmik? -
#4302 gyertek irc :)
irc.extra.hu
channel: #l2hun
pass: hun -
#4301 szerencse hogy az enyém nem bannolt :) -
Des #4300 Ati, a fórum tetején van a link, asszem ott találsz leírást a proxyról, lehet, h a te IP-d is a bannolt tartományba esik:) -
#4299 mondjuk hozzám asszem 5-6os szinten vágtak 14K-s fegyót 500Adenáért. hála a jótevőnek, most nem írnám ide a nevét, mert mindenki elkezdene kunyerálni.anniyt mondok hogy magyar:)
azóta már énis adogatok azért jóval áron alul magyar emberkéknek cuccokat.
4294-re válasz: sztem a szándék és nem az összeg számít:)
én pl azért a fegyóért nagyon sopkáig hálákodtam:) -
#4298 DioII sztem ehhez képest aranybánya. itt én kb napi 1x találok 1-2x találok cuccot, azok is osszesen érnek max 10-13K-t.ezzel szemben dióban kb naponta találsz használható cuccokat.
dio2 sokkal könyebb sztem, de ez viszont élvezetesebb game. -
#4297 EGyébként diablo 2-ben így működött igaz ott könnyebb volt jó cuccot találni. -
#4296 nem is 1000 volt hanem vagy 8k. Ha 7-8 szintemen valaki hozzám vágta volna lementem volna hídba. -
[Dragon] Ati #4295 Hello, egy kis segítséget szeretnék kérni, most kezdeném a játékot, de hiába írom be a login nevemet és a kódomat, nem enged tovább.A névvel és a kóddal biztos nincs baj, mert két külön regisztrációm is van. -
#4294 LSC na ok, 1000 adenas cuccot én is hozzád vágok, de megnézem majd hogy a dwarwen macédat ingyen oda fogod e adni bárkinek is, majd szolj rám ha kinőtted, kiváncsi vagyok...
másik hogy könnyű úgy nagyvonalúskodni, hogy "találsz" egy 70ks fegyvert.. -
#4293 sztem ezt nem nagyon lehet... nem latszana a hatter annyian vannak. sztem ez tapasztalat kerdese, meg amugyis. ha rajosz vmire, hogy hol van, nemigen fogod sztem elfelejteni, hogy hol van.de az is lehet, hogy csak en vagyok igy ezzel. -
#4292 4261-re mit szólsz? -
#4291 Hálisten találtam egy dwarven mace-t ami 70k a bótban ez most jó nekem és képzeld party-ztam egy sráccal aki alattam volt 3-al és neki adtam az akkori "csúcs" kardomat és íjamat csak úgy. Szerintem más is lehet így vele de lehet hogy tévedek. -
#4290 nem aggrok...
ellebegtek ott egy darabig bekesen, aztan a nep rendettett(akkor en mar torplandon voltam quest miatt) -
#4289 Ezek agressive-ok nem? Jopofak a varosban... :DDDDDD
Meghal vki megjelenik a varosban erre raugrik ez a harom amikor megmozdul... :DDD LOL -
Sanca #4288 Felteve ha van escape scrollja:D
Amugy a beragadast neha kurzorbillekkel is meg lehet oldani. -
Sanca #4287 Ja nalam is behoztak 1x ket ilyet. Amugy 43-as lenyek:DD -
Arachnotron #4286 Azok akik beragadnak valahol, nyugodtan hasznaljanak scroll of escapet, az megoldja a gondjaikat....... -
#4285 hááááááááááááááááát persze
csak odaálltam fényképezkedni (valaki behozta őket a városba) -
Sanca #4284 Legalabb nekikmentel hugi?:)) -
#4283 BRAVEHEART
-
#4282 van elado kardom bayarban... So Reflexion... -
#4281 Get a Pet kuldetes, lvl15 kell, leirasa siteon... Taiwani Guideben -
#4280 a farkas karakterlapjan vannak piros ikonok...
a Dupla Kard ikon rakja el ("Go Back") -
#4279 LSC: sztem jobb ha hozzászoksz a questeléshez pézn gyüjtéshez, mert fegyvert sztem senki nem fog neked csak úgy lepaszolni ingyért, mivel a pénz itt mindig probléma, főleg magasabb szinten, amikor egy fegyver 500ezer adena a boltba, es egy armour felső 220kadena..
amúgy írhatnám én is vagjon már valaki hozzá a 23as csoró orcomhoz fél millát fegyverre pls, de sztem senki nem fog..:) -
#4278 Engem is igy oltek meg vagy 3x -
#4277 hehe, némelyik képet körbe akartam forgatni... llooool:)))) -
#4276 Pokers:az milyen állat? És hol található? -
#4275 de engem a saját netem baszot,t, le, nem pedig a server...
nem kaptam semmi előrejelzést. -
#4274 :( te hanyas vagy? -
#4273 ah rafkósak vagytok. -
#4272 Es kihasznalva az alkalmat lemereszkedtunk paran ant dungeonbe:)Mondhatom kellemetlen volt, mikor viszatertek a szornyek:)Elottunk ant capitain, meg ant overseer a kijáratnal meg minden egyeb sivatagi joszág:) -
#4271 teged is:)
nyugi nem vagy egyedul:) -
#4270 nektek is eltünt az összes monszta a 3 -asról? -
#4269 Valaki ork nem vágna hozzám valami jó kardot vagy buzogányt? Csóró vagyok adományozzanak a beteg gyermekemért. THX. -
#4268 az semmi , de hogy szeded elő?:) -
#4267 a játék system alkonyvtárába -
#4266 énnekem van egy elado Dwarven Mace-em, ami ugyanolyan mint a gladius, csak nem sword, hanem blunt. Ha érdekel, akkor szólj (a talking islnad nem megoldhato sajna) -
#4265 Na szigetre a hajójegy 2500a, oda visza mégegyet kell venni :))
az oldlamra ide felkerült pár új kép (kis csikenek gyakjak a csontit :))