88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4424 LSC : mert jó a gém, s van legalább egy progi, mely leköt :))
te miért szoktál játszani más gémmel :))
mellesleg 1-2 hónap az sok idő :))
Venom : neked .)) -
#4423 Csak nem tom miért mentek bele ennyire amikor 1-2 hónap és lezárják a beta-t. -
#4422 őőőő ez kinek szólt? -
#4421 Peched van, mert most adtam el a wooden Armor Set-emet :)) -
#4420 8. as vagyok és elf város környékénn. nemmerek messzire merészkedni egyedül :( -
#4419 Ok thx :)
amúgy holnap ha minden igaz akkor egész nap fentleszek szal tápolni fogok izomból :) -
#4418 és hanyas vagy/hol szoktál vadászni ? -
#4417 1. hát ma pl nem játszottam mer laggol a netem :(
2. Elf mágus. -
#4416 Ha lesz hely, akkor örömmel várunk.. Addig is jó tápolást.. -
#4415 Venom egy kérdés, pontosabban 2 :)) :
1. Mikor szoktál te játszani ezzel a gémmel
2. Milyen karakterrel mész (faj/kaszt) -
#4414 Ha elérem a megfelelő szintet énis beléphetnék a klánba? -
#4413 :D -
#4412 Izomagyúval. -
#4411 Hi én most kezdek el majd jatszani a gameval milyen karaktert ajanlotok?
Tobbet is mondhatok...
Harcos?
magus? -
Zoidberg #4410 Még csak két napja várok, seggelek tovább...
Köszi -
Vez #4409 Az első küldetésben kért "Kill Nephytirs until you collect 4 Nepitir Fangs " hol lehet találni? -
#4408 Nem mindenkit vesznek be aki szimpi csak azt. De akit bevesznek annál is lehet 8-10 nap mire reagálnak. -
Zoidberg #4407 Hali.
Játszottam a koreai bétával, és most nyomnám az amcsit is, de hiába töltöm ki a jelentkezési lapot, nem írnak vissza semmit.
Én tolom el vajon mindig, vagy már nem vesznek fel a bétára??
Tud valaki esetleg egy elfekvő accountot küldeni, vagy ha én vagyok fütyi, akkor segíteni a jelentkezésben ?
-
#4406 Hátez állati poén kép :D -
#4405 Ha elérem a megfelelő szintet énis beléphetnék a klánba? -
#4404 Szerintem így jobb, mert ha valaki egy cikket akar vissza olvasni, akkor nem kell 2-3 oldalt lapozni a sok képtől. -
Akuma-D #4403 Guggerrel vigyázzatok, mert ilyen kis perverz lehet
-
#4402 olyan mar nekem is volt, hogy a maci keresi a mezet a faban :DDD -
#4401 Compound Scale Mail:
-
#4400 kepeket nem lehetne egymas ala rakni?:) -
#4399 LSC:
Televan előnyökkel a klánozás, de szerintem a legnagyobb előnye a klán Chat :D.. Meg egy nagy buli az egész.
Jockey:
Még befér a karid.. Sokan jelentkeztek erre a 3 helyre, ezért a legnagyobb szintűeket vesszük be..
Venom:
A medvék a legerősebb teremtmények a játékban :D, akár 1 manccsal is képesek kapaszkodni a falon..
-
#4398 Mi az előnye ennek a klánozásnak? -
#4397 Medvének öltözött pókember? :D -
#4396 hunrricane: velem beszéltél ingame, már 18as a darke ijjászom sztem ma meglesz a 19, kérnék választ elfér e... -
#4395 Hogy töröltétek a klánt, mert nekem is van egy klánom(véletlenül csináltam:D), és nem tudom hogy kell megszüntetni:) -
#4394 Inqvisitors klán és egy-két bug..
-
#4393 MaDFoX szívesen látunk minden karit, aki 20lvl körül van..
3 hely még van az INQVISITORS klánban.. -
#4392 12,5% xp-t veszítettem szintlépéskor! -
Des #4391 LSC pedig 1értelműen esett itt róla szó, mégpedig elég sokáig nem is kevés... és a fenti linken is van egy pet guide ha jól tudom... mit akarsz még -
#4390 Ha van esetleg valakinek egy felesleges usa cb accountja azt szivesen átvenném! :) -
Vez #4389 Vettem varázs könyvet, de hogy kell megtanulni? -
#4388 nemtudom nálunk(INQVISITORS) HUNrricane a leader, és azt mondta lvl urgásnál XP-t is veszített... -
#4387 nemá... énis mingyár meglépek 1 szintet, de én már lvl 19 vagyok :) -
#4386 egyszer engem 6 db olyan üldözöt... -
#4385 köszi