88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• yal
    hmm, talan akkor ha minden inventory slotomba 1m-es targy lesz:P
  • Valen
    Yal> Mikor nyitod meg a YalHU állami bizományi intézmény kapuit :))
  • Venom
    Te mejik fajjal leszel?
  • LSC
    félreértettem a visszaút kerül 6k ba nem annyit kaphatok
  • yal
    jockey ha erdekel a velemenyem, mert en karim is ijasz en azt csinaltam, hogy 3-4 fos partyban haverokkal az elf dungeonba irtottunk a super boss teremben (nem a kirunak fele), ha meg ok eppen offlineok voltak akkor atugrottam lireinekhet, lizardokhoz. Azert egy SS-t mindig belovok egy szornybe, szerintem annyi kell (32a/mob), meg azt ugyis visszakapod tole, es raadasul tobb idod marad mobokat olni mert gyorsabban halacc.
  • yal
    heh akkor fokozhatom meg:D megismerkedtem egy hete egy kinai csakoval akivel aznap egyutt jacottunk. Masnap segitettem neki atcuccolni egy szep kis osszeget es erre o nekem meg akkor vett egy bow of forestet na ehezz mitszoltok?:P Amugy elado bow of forest, tears of eva, fox nail egyenlore, csak szoljatok:D "yalhu
  • G_ArchAngel #4458
    HUNrricane, ha sikerült a buisness, légyszíves küldjél privát üzenetet, köszi!
  • LSC
    a golem ölős küldinél miért kapok állandóan szobrot amivel teleportálhatok? Ott lehet kapni egy csomó lóvét is mit kéne ahhoz nyomnom?
  • LSC
    van ott jobbra egy válasz gomb ha arra nyomsz akkor nem kell beírnod a nevét akinek írni akarsz
  • LSC
    Szerintem keressünk egy szép logót oda. Egy olyat mint ami játék indításkor bejön.
  • MICIMACKO86
    Jah..
  • Jockey
    bizti van itt pá ijjász kari magasabb szintű, kérdésem kövi lenne:
    milyen mobot farmoltok vagy questet csináltok 18on vagy felette? pénz gyüjtenék bow-ra mert még miondig csak huntig bow-m van, de egyszerűen nem haladok (ált solozom sajna)
    most épp gluido alatti koponya városba vagyok, de itt meg kurva sok nyilvessző kell egy mob leőlésére ha nem hazsálok ss-t, igaz jó xp, de pénz az épp arra jó hogy nyilvesszőimet pótoljam (zombikat ölök itt)
    szal ötletkewet várni mobokra helyzsinekre hol kéne pénz csinálnom, mert de város küldik zombistul gombástól sztem szarok, a tulzsúfoltság miatt...
  • MaDFoX
    MICIMACKO86: ugye? :D
  • MICIMACKO86
    De viccesek vagyunk...
  • Sanca
    Magyar playererek makjanak 90%a beled tomorult sztem:)
  • MaDFoX
    MICIMACKO86: valoszinuleg (ertsd: tuti) igen.
  • Crazyn
    engem egyszer meglepett egy marsh zombie egy gladius-szal (40k a piacon), meg egyszer talaltam egy dwarven mace-t (40k a piacon), amit sztem valaki masnak dobott egy festering bat, csak otthagyta :D
  • MaDFoX
    yal: Surgosen tolts ki egy lottot is, ha bejon %-ot kerek!!!!! :D

Eszembe jutott vmi... Van-e olyan koztunk aki rendszeresen hosszabb idore kint hagyja a karakteret "boltosnak"? Mert esetleg atadnek neki par cuccot (es gondolom nem csak en) mondjuk 10% arres fejeben "susse el"... ...neki is jo (tiszta penz, a nagyobb "keszlet" pedig nagyobb feltunest kelt nagyobb eselye van eladni a sajat cokmokjat)
    Ha esetleg kedvet erezne ilyeten modon adenat keresni valaki, akkor feltalaltam az Aden bizomanyi halozatot! (R)(C)
    Ha van vallalkozo kedvu megbizhato kalandozo akkor keressen meg (priv vagy gondolom itt a forumban is erdeklodesre tarthat szamot ilyesmi).
  • MICIMACKO86
    már ott is megneztem és nem talaltam ilyen problemat. Vagy a ProxyHelp ez a problemam?:DD
  • MaDFoX
    Laza mi lenne ha a fenti "A magyar Lineage 2 honlap" feliratot "Ha kerdesed van a jatekkal kapcsolatban, eloszor klikkelj ide" feliratra cserelned??? Meret, szin maradhat, bar nem artana par neon nyil, meg villogas... :DDD
  • MICIMACKO86
    Sziasztok letöltötem a pötyöt meg mindent a honlaprol és mikor elinditom a játékot akor kérdezi ai IDmet (szerintem ez a nevem) és a passt meg adom neki és semmi nem történik.
    Aki tudd segiteni privizen rám kössz...
  • Ferro_TwL
    Level 20-on DE bow beszaras:D En level 28-on meg mindig egy szar bone staffal szivok:( (Tegnap dobott egy iron gaiters-t 40k-ert eladtam, de egy sabre-nak jobban orultem volna:) De nem panaszkodom, aki a kicsit nem becsuli...)
  • yal
    nekem tegnap egy lirein ribe tears of evat dobott, a kovetkezo meg low bootsot:P Utana meg egy lizard fox nailt, par napja volt egy throw knife egy shade horror vagy mi a fakkbol. De tovabbra sincs kess DE bowra :(( 150k kene meg fel is megyek hatha esik vmi "yalhu
  • LSC
    Dwarven mace volt nekem 2db eddig darabja 35-40k eladásra. De eladtam 36-ért a tököm üldögéljen ott órákat:)
  • Jockey
    wooden armouer vest (felső) macik dobjak gludintol délre az út mentén, én bótba adtam el öket de valami szarért hugyért..
  • Cromac Mac Art
    nekem egy csonti dobott egyszer egy Hunter Bow-ot...
    azóta is hasonló csodában reménykedem...:(
  • Dagobert
    Nekem egy bracer asszem egy ratman warriortól.
  • G_ArchAngel #4437
    low boots, 3k, Lirein (ribe)...

kemény mi? így hogy lvl 22 vagyok ennél jobb cuccot még nem találtam...
  • Kog
    Kb 3x dobtak mar el Dwarven Mace-t a Darkwing Bat-ok, es 40k korul lehet eladni a piacon :)
  • MaDFoX
    Rohely, en soha nem kapok semmit... ...csoro lenyek jutnak nekem... :D
    A legnagyobb talan egy Composite Bow Shaft volt amit egy zombie warrior dobott, 12-ert lehetett eladni a piacon... :S

A pet meg --eddigi tapasztalataim szerint-- kesobb lesz csak nagyon eros...
  • Sonic13
    Jó reggelt mindenkinek!

A kérésem az lenne, hogy mindenki írja már le, hogy mi volt az a legértékesebb tárgy, amit egy lény dobott neki!
    Írd le a tárgy nevét, értékét ( vagy hogy mennyiért tudtad elpasszolni) meg a lény nevét ami dobta.
    Nekem egy Cedar Staff volt amit egy Stone Soldier dobott és 42K-ért tudtam elpasszolni. :D
  • Sonic13
    Kössz az infot, de a petem már ki is nyikkant :(( :DD
    Azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen "kemény"!
    Először rányomtam egy Young Keltirre, az meg se tudta sebezni a farkasom, majd nyugodt szívvel rányomtam az Elder Keltirre az meg úgy szét püfölte, hogy nem tudtam hová kapkodjak annyira meglepődtem, és még a gyógyítást is későn nyomtam. :(
    Szerintem elég gyenguszra csinálták ezt a petet sajna, nekem az elején nagyon bejött, de így...

• Crazyn
    Ha meglesz a klan, akkor szerdan le kene menni valamelyik dungeon-ba! Mondjuk a DE dungeon-ba. :D
  • Acro
    Jah..És most 9-en vagyunk a klánba.
    Szeretnénk még lvl1 előtt egy törpét is soraink közt tudni.
    Kritériumnak csak annyi hogy lvl 15 legalább,szeressen kovácsolni:),és legyen szakálla
    Irj e-mailt vagy privizz rám jatékban..AcroHUN névr..vagy akárkire a csapatból!
  • Acro
    Kicsiny,amde annál feltörekvőbb klánunk egy része ma ellátogatott az emberszigetre.Tanulságos kirándulás volt,
    többekközt megtudtuk hogy ami ott kék szörny az a nagyszigeten min.fehér

• Crazyn
    Végre szentté avattak:
  • toMpEr
    pacsi
  • Laza
    Gludinban (kikotovaros) annal a faszinal, aki adja a Petes kvesyette lehet csak venni.. 150/db
  • Sonic13
    Hali mindenkinek!

A petemnek kaját, csak játékosoktól tudok venni vagy esetleg vmelyik boltban is árulnak?
  • LSC
    engem is leköt csak belegondolok hogy ha alőfizetek ha nem elveszik majd a jól istápolt karim:( bár lehet tovább lehet vinni majd a fullosba.