88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MaDFoX
    Whhehehhehehehheeehehee!

• Sonic13
    Erre vki válaszoljon plz!!!
  • mazsa
    Miért van az, hogy rányomok a "Log in" gombra, de nem történik semmi?
  • Valen
    na jártunk a Forgotten Shrine-ban, s utánna ugy gondoltuk, hogy elmegyünk Gludio-ba átvagva a térképen (érintve az ant terület szélét :)), de végül futás lett a vége (1 lvl 14-és 2 lvl 16-os kari :)). Végül úgydöntöttünk, hogy az útról nem térünk le és elérkeztünk a városba, ahol legalább 4x annyian vannak mint gludin-ban és 10x annyian mint a gyáli piacon :))

minden szart árulnak, ez elképseztő pl. : Elven Sword 1 millió - 1,8 millió között :))
  • gPROject
    Én nem tudom, hogy a francba találnak egyesek fegyvert vagy armort, mert Én már 3 napja csak vuku orc fightert ölök, long swordért(kellene az ára:), mert ennek van az egyik legnagyobb esélye, de még nem dobtak egyet sem. :((
    Még jó, hogy scroll of escapet adnak néha. Tegnap összegyült 50-60 darab és az hozott egy kevéske pénzt.
    Egyébként, ha valakinek kell soe 380a-ért(sajna ennyiért tudom adni) akkor privizzen(mindig gludio közelében vagyok).

HUNnia
  • gPROject
    ha partyhoz hiányzik egy harcos(lvl 21/22) kari, akkor szóljatok bátran :))

HUNnia
  • Laza
    meg kene mar csilajma azt a kva lvl20-at :)
    egy hete 19 vagyok :)))
  • Laza
    PS2, Online RPG (de lehet off is nyomni :)
    Ez inkabb csapatjatekra osszpontosit... monstereket kell hunterelni :)
  • Lynx_TWL
    a teherbe baszott kibaszott geci pksok....
    minden vágyam az vot, hogy kajálás után mire visszajövök ott feküdjek a földön, mert egy vicces kedvű gyerek szeret ölni..
  • Sonic13
    Nemsoká 19-es leszek a human mágusommal és wizard akarok majd lenni, de nem találtam olyan oldalt ahol lenne leírás az ehez tartozó kvesztről.
    Valaki plíz segítsen!!!
  • Sonic13
    Senkinek se kell?:(
  • Yv@n
    Koreai inkább, legalábbis babelfish csak úgy adott vissza "értelmes" szöveget...Azért értelmes, mert szerintem a human mage-nek semmi köze az onion-hoz, elég vad fordítás.
  • yal
    kar hogy japan es fingom nincs mit veszek fel
  • yal
    madfox kiraly vagy pont ilyen erdekelt engem is:D
  • LSC
    az az ami a mapon jobb lent van japánul felírva?
  • Vez
    A máguson érdekesen áll a páncél :)
  • Sanca
    Rohadtjo:))
  • MaDFoX
    Ez mekkora mar:
    Probababa hogy hogyan nezne ki a karaktered barmilyen ruhaban... :)
    (A kari felett a fajt es a kasztot, jobbra a felsot es az alsot lehet allitani!) :DD
  • MaDFoX
    Igen ork foldon az ork dungeonban (es a kornyeken) vannak sokkal taposabb lenyek is!
    Lawa: Nem a kepet kerestem (azt ugyanis en fotoztam ;) ) hanem poenbol a kepeken szereplo fickokat :D...
    (Azt hiszem egyebkent a ratman-t lattam is, de vegul kiderult hogy csak az ikertestvere... :DDDDDDDD)
  • Sanca
    Lvl 26 az semmi, gori 30...:P
  • LSC
    magyarul beszélj baze.Mi az és mire jó?
  • Sonic13
    D-grade-s weapon meg armor scroll kell vkinek olcsón???
  • LSC
    Ork földön a kasha bear-nál táposabb ellenfelet lehet találni?
  • LSC
    level 26? Te sem vagy a 24-ből 26 órát a gépnél
  • LSC
    csomó emberen láttam ilyen szöges vállszerkót meg ilyeneket az nem az? De olyat nem kapni a shopban.
  • LSC
    én meg örültem hogy kaptam 115-ért:(
  • Sanca
    Talan mer mi se tudjuk..........
  • LSC
    Úgy veszem észre itt mindenki el van foglalva a saját dolgaival segíteni azt luxus és nehéz.
  • Sanca
    99k-er tedd be gludioba playershopba
  • Sonic13
    100K-ért viheti bárki!!!
  • Sanca
    Mennyiert arulod? Mer ha ilyen 120k korul akkor szolok hogy tegnap lattam 80k-er is, szal ne csodalkozz:) Amugy 109-er sztem par ora alatt elmenne.
  • Sonic13
    Na bazz!!!!
    Most néztem meg ezt a fincsi kis videót! :D
    Hát mit ne mondjak leesett az állam rendesen!!!:DD
    Ez most milyen játék is? Konzolos? Vmi?
    Bocs az OFF-ért!
  • Dagobert
    Ja és a fullban már 20 perc lesz 15 helyett... Remélem azért még nyújtják ezt az időtartamot.
  • musha
    köszönöm a választ! :)
  • Dagobert
    Ebben a bétában azonnal újra lehet idézni. A teljesben 6 óra, de ha Summoner class leszel, akkor ez le csökken pár percre vagy akár nullára. Ezt most nemtom pontosan.
  • Lynx_TWL
    óóbasszus azt álmodtam, hogy megyek a 16os delf karimmal, és vmi hülye kvesztet kellett csinálnom, két npcvel zajlott az egész, egymással szemben álltak, nekem meg üzeneteiket kellett tovább közvetítenem, na megcsinálom a kvesztet erre lépek 4 szintet, egyből 20as lettem, tökre virultam még bátyám is mondta, hogy a anyád te mázlista, aztán végülis csak felébredtem, és rájöttem, hogy a karim még csak 12es:(
  • Sonic13
    Bazz!:DD
    Ilyen macsekom lesz 20-on :DD
    De azt nem tudtam, hogy csak 15 percig van meg :((
    És az a durva, hogy ha jól tudom, akkor csak 6 óránként lehet megidézni :((
    Én azt hittem, hogy addig él amíg le nem verik.
  • Venom
    falra pénzt lehet rakni :D
    LOL, ezt majd kipróbállom :)
  • Dagobert
    Na ha már teremtett lények. Tegnap láttam egy Kat the Cat-et. Háááát akcióban tiszta komikum, ezt látnotok kéne :))
    Én nem tudnék ezzel menni, mert egyfolytában csak röhögnék rajta :) Elég viccesen jár.
    4-6x csap egymás után kb. úgy mint egy macska szokott pofozni, persze azt nemtom mekkora dmgvel. Persze alapból meg doromból :)

Amúgy az elején még nem nagyon éri meg a teremtett lényekkel menni, csak ha nagyon szolózol. Túl drága a kristály és csak 15 perc amig megmarad a lény. Én most csak erős mob tesztelésre haszálom. Szóval csak magasabb szinten és sok pénzzel érdemes ezeket használni.
  • Sonic13
    Megérik a teremtett lények?
    Pl.: Shadow, Unikornis, Macsek
    Mennyire kemények ezek?