88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4663 Whhehehhehehehheeehehee!
-
Sonic13 #4662 Erre vki válaszoljon plz!!! -
#4661 Miért van az, hogy rányomok a "Log in" gombra, de nem történik semmi? -
#4660 na jártunk a Forgotten Shrine-ban, s utánna ugy gondoltuk, hogy elmegyünk Gludio-ba átvagva a térképen (érintve az ant terület szélét :)), de végül futás lett a vége (1 lvl 14-és 2 lvl 16-os kari :)). Végül úgydöntöttünk, hogy az útról nem térünk le és elérkeztünk a városba, ahol legalább 4x annyian vannak mint gludin-ban és 10x annyian mint a gyáli piacon :))
minden szart árulnak, ez elképseztő pl. : Elven Sword 1 millió - 1,8 millió között :)) -
#4659 Én nem tudom, hogy a francba találnak egyesek fegyvert vagy armort, mert Én már 3 napja csak vuku orc fightert ölök, long swordért(kellene az ára:), mert ennek van az egyik legnagyobb esélye, de még nem dobtak egyet sem. :((
Még jó, hogy scroll of escapet adnak néha. Tegnap összegyült 50-60 darab és az hozott egy kevéske pénzt.
Egyébként, ha valakinek kell soe 380a-ért(sajna ennyiért tudom adni) akkor privizzen(mindig gludio közelében vagyok).
HUNnia -
#4658 ha partyhoz hiányzik egy harcos(lvl 21/22) kari, akkor szóljatok bátran :))
HUNnia -
#4657 meg kene mar csilajma azt a kva lvl20-at :)
egy hete 19 vagyok :))) -
#4656 PS2, Online RPG (de lehet off is nyomni :)
Ez inkabb csapatjatekra osszpontosit... monstereket kell hunterelni :)
-
#4655 a teherbe baszott kibaszott geci pksok....
minden vágyam az vot, hogy kajálás után mire visszajövök ott feküdjek a földön, mert egy vicces kedvű gyerek szeret ölni.. -
Sonic13 #4654 Nemsoká 19-es leszek a human mágusommal és wizard akarok majd lenni, de nem találtam olyan oldalt ahol lenne leírás az ehez tartozó kvesztről.
Valaki plíz segítsen!!! -
Sonic13 #4653 Senkinek se kell?:( -
Yv@n #4652 Koreai inkább, legalábbis babelfish csak úgy adott vissza "értelmes" szöveget...Azért értelmes, mert szerintem a human mage-nek semmi köze az onion-hoz, elég vad fordítás. -
yal #4651 kar hogy japan es fingom nincs mit veszek fel -
yal #4650 madfox kiraly vagy pont ilyen erdekelt engem is:D -
#4649 az az ami a mapon jobb lent van japánul felírva? -
Vez #4648 A máguson érdekesen áll a páncél :) -
Sanca #4647 Rohadtjo:)) -
#4646 Ez mekkora mar:
Probababa hogy hogyan nezne ki a karaktered barmilyen ruhaban... :)
(A kari felett a fajt es a kasztot, jobbra a felsot es az alsot lehet allitani!) :DD -
#4645 Igen ork foldon az ork dungeonban (es a kornyeken) vannak sokkal taposabb lenyek is!
Lawa: Nem a kepet kerestem (azt ugyanis en fotoztam ;) ) hanem poenbol a kepeken szereplo fickokat :D...
(Azt hiszem egyebkent a ratman-t lattam is, de vegul kiderult hogy csak az ikertestvere... :DDDDDDDD) -
Sanca #4644 Lvl 26 az semmi, gori 30...:P -
#4643 magyarul beszélj baze.Mi az és mire jó? -
Sonic13 #4642 D-grade-s weapon meg armor scroll kell vkinek olcsón??? -
#4641 Ork földön a kasha bear-nál táposabb ellenfelet lehet találni? -
#4640 level 26? Te sem vagy a 24-ből 26 órát a gépnél -
#4639 csomó emberen láttam ilyen szöges vállszerkót meg ilyeneket az nem az? De olyat nem kapni a shopban. -
#4638 én meg örültem hogy kaptam 115-ért:( -
Sanca #4637 Talan mer mi se tudjuk.......... -
#4636 Úgy veszem észre itt mindenki el van foglalva a saját dolgaival segíteni azt luxus és nehéz. -
Sanca #4635 99k-er tedd be gludioba playershopba -
Sonic13 #4634 100K-ért viheti bárki!!! -
Sanca #4633 Mennyiert arulod? Mer ha ilyen 120k korul akkor szolok hogy tegnap lattam 80k-er is, szal ne csodalkozz:) Amugy 109-er sztem par ora alatt elmenne. -
Sonic13 #4632 Na bazz!!!!
Most néztem meg ezt a fincsi kis videót! :D
Hát mit ne mondjak leesett az állam rendesen!!!:DD
Ez most milyen játék is? Konzolos? Vmi?
Bocs az OFF-ért! -
Dagobert #4631 Ja és a fullban már 20 perc lesz 15 helyett... Remélem azért még nyújtják ezt az időtartamot. -
#4630 köszönöm a választ! :) -
Dagobert #4629 Ebben a bétában azonnal újra lehet idézni. A teljesben 6 óra, de ha Summoner class leszel, akkor ez le csökken pár percre vagy akár nullára. Ezt most nemtom pontosan. -
#4628 óóbasszus azt álmodtam, hogy megyek a 16os delf karimmal, és vmi hülye kvesztet kellett csinálnom, két npcvel zajlott az egész, egymással szemben álltak, nekem meg üzeneteiket kellett tovább közvetítenem, na megcsinálom a kvesztet erre lépek 4 szintet, egyből 20as lettem, tökre virultam még bátyám is mondta, hogy a anyád te mázlista, aztán végülis csak felébredtem, és rájöttem, hogy a karim még csak 12es:( -
Sonic13 #4627 Bazz!:DD
Ilyen macsekom lesz 20-on :DD
De azt nem tudtam, hogy csak 15 percig van meg :((
És az a durva, hogy ha jól tudom, akkor csak 6 óránként lehet megidézni :((
Én azt hittem, hogy addig él amíg le nem verik. -
#4626 falra pénzt lehet rakni :D
LOL, ezt majd kipróbállom :) -
Dagobert #4625 Na ha már teremtett lények. Tegnap láttam egy Kat the Cat-et. Háááát akcióban tiszta komikum, ezt látnotok kéne :))
Én nem tudnék ezzel menni, mert egyfolytában csak röhögnék rajta :) Elég viccesen jár.
4-6x csap egymás után kb. úgy mint egy macska szokott pofozni, persze azt nemtom mekkora dmgvel. Persze alapból meg doromból :)
Amúgy az elején még nem nagyon éri meg a teremtett lényekkel menni, csak ha nagyon szolózol. Túl drága a kristály és csak 15 perc amig megmarad a lény. Én most csak erős mob tesztelésre haszálom. Szóval csak magasabb szinten és sok pénzzel érdemes ezeket használni. -
Sonic13 #4624 Megérik a teremtett lények?
Pl.: Shadow, Unikornis, Macsek
Mennyire kemények ezek?