88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4703 A tegnapi kirandulasunkrol keszult nehany ujabb kep.
-
#4702 Hali..!
Mostanba fog a klán lvl 1-re lépni.(ami plusz 5 tagot jelent.)Eddig van 2 harcos 3 magus,es 2 ijjasz.Atlag lvl 20-asok vagyunk.Ha van kedve valakinek csatlakozni,akkor privi ram vagy irjatok mailt.(Esetleg torpe,vagy ork harcos kene) -
Sanca #4701 Par kep:)
Ilyen cuccot is lehet am talalni, persze ennek szukseges es egyben elegseges feltetele, hogy Yal-FullofLuck-HU partymember legyen:))
Aztan alljon itt 3 kep 1 nagyon erdekes lenyrol, a crimson bind-rol, amely lvl 40+ -os, dupla hp-s leny:)
Itt 1 leto lizardman overlord, amint eppen gorit keszul hatbaszurni:D
Nem, ez MEG nem Antharas:
Itt 1 dungeon torony alaku bejarata, mely kb 5x ilyen hosszu, csak mar nem fert a kepre:)
Es vegul a zombi mocsaras tree 1 upgradelt valtozata is szetesett tegnap:D
Bocs a sok kepert, de sztem erdekesek lettek:) -
#4700 kicsit nevetségesek a kvesztek
pl:
21-es szinten
Blood Fiend 4000 EXP 3000a
ennyit egy 21-es szintű kari 10 perc alatt összegyűjt
mialatt odaérsz felvenni a feladatot már meg is kaptad a monsterektől azt amit fizetne ez a kveszt
na mind1, én csak akartam csinálni valami feladatot, mert ez a szólóban való hentelés kicsit már uncsi, de ennyiért én nem rohangálok :(
-
#4699 -
#4698 mert sosincs egy fillérem se, de egyébként nem kötelező venni
ja, meg az a helyzet, hogy most is elvittek 40db-ot 5 perc alatt, akkor minek adjam olcsóbban
ja és kabbeee
-
yal #4697 nyehe nekem megint szar -
yal #4696 vahaha ujra muxik -
yal #4695 bruhu engem kidobott -
#4694 hmm engem nem enged vissza Connection Refused by Update server, Update server maybe down uzenettel
csak nalam vagy masnal is ez van, vagy mi van?:)
-
#4693 na megint server update van :(( -
#4692 ez merre van?? terkepen? -
Exi #4691 OK, számíthat rám. -
#4690 hali exi.majd lehet hogy meg fog keresni Hunrricane.
a klán keresne vállalkozó szellemű sámánt :) -
Exi #4689 UngaBunga lvl 9 ork mage vagyok, csapatolnék hasonló szintűekkel, üzenjetek rám. -
#4688 Mért nem tudod olcsóbban? Éhenhalsz? Egyébként az olyanoktól akik egy 50k-s cuccot akarnak 45k-ért eladni azért sem veszem meg várjon csak. Múltkor űlt valaki hogy venne különböző dolgokat 1 adena-val többért mint a boltban hát ezt neki. -
#4687 nem biztos hogy player volt. Egy idő után magától feláll az embered és ha van a környéken egy agressive akkor betámad. -
Gumbo #4686 ok -
#4685 Éngem se...... :((
-
#4684 ok, mostmar muxik -
Gumbo #4683 vazze nem enged vissza! -
#4682 csak engem nem enged most be?
-
hzoli4 #4681 Azt nem tudom ,hogy az e ,de a videó úgy kezdődik,hogy egy barlangban támadnának 1 1 fejű sárkányt majd egy jó kis csata a várban ,meg ehez hasonló van. -
Sonic13 #4680 Jó reggelt mindenkinek!
Most azokhoz szeretnék szólni, akik netán human mágussal vannak, hogy ha 20-on Wizard akar lenni, akkor szerelkezzen fel minden sz@rral (spiritshot,soulshot,escape scroll, haste potion vagymi...) és ne egyedül csinálja, ha lehet, hanem inkább partiba, mert nagyon durva egyedül!!!!
Én most csináltam meg hajnalban, de elképesztőn beszartam néha! :D
VAn egy olyan rész benne amikor egy Lizardman NPC-t kell meglátogatni a sivatag kellős közepén!!!
Na én itt sz@rtam tele a gatyám, mikor ant captain-ök, skeleton rapid shooterek, tyrant kinpinek, granite golemek, lesser basilikuszok meg beamerek között kellett szlalomoznom, hogy odaérjek a férgeshez egy rohadt jót csevegni!!!
Tiszta horror volt!!! -
#4679 na ba+ ... keresem itt 20 perce, hogy hol van az a nagyon nagy mob kép, megtalálom, errefel meg nincs róla info... ba+ ... :(
mostantól bentvagyok, lehet whispelni. -
#4678 Name- Level- Attitude- HP- Exp- SP- Attack Range
Bloody Lord 'Nurka' -55 - ? - 800000 -1512 -1 36
-
#4677 ojan = olyan
bocs... :/ -
#4676 hzoli4: akik korulotte allnak vedik, meg gyogyitjak, hozza sem lehet ferni. Tovabba a teton all 4 sniper ijasz lvl22-n egy lovessel nyilazott le az egyik 500+HP... :D (de megerte, jo moka volt!) :D
A videon --ha ugyanarrol beszelunk-- Anthara lathato... :D
Mellesleg Bloody Lord Nurka IS klanBoss!!! Anthara meg sztm mar jelenseg szamba megy! :D
Sztm BLNurkanal taposabb keves van, csak mivel ojan kis jellegtelen szegeny, nem olyan nagyszabasu mint Orfen meg a Raikeljei sokan nem is ismerik... :DDD -
najó #4675 ha van privizz ram,SzylHUN -
najó #4674 na testing,mar ugyis reg latogattam ide:)vennek soulshot-d receptet!!!surgos,meg minel elobb!:) -
#4673 elado Viper 230kert ha erdekel valakit Rendbetesz buta orc/l jelentkezhet erte -
#4672 Na végre sikerült beízzítani. Csak sajna ez a szemét japán nyelv... Még az NPC-k is japánul beszélnek. Ezt ti hogyan oldjátok meg? -
Crag #4671 Hello
Manticore páncészettet szeretnék vásárolni de csak az alsó és felsőrészét találom a boltban. A cipőrészét nem. Nem tudjátok hol lehet kapni? Már bejártam a mapot keresztbe hosszába és tépem a hajam. Előre is köszi -
hzoli4 #4670 Mellesleg a képen akik körülötte vannak azok védik?De gondolom igen. -
hzoli4 #4669 az inkább mint írtad valami klanBoss lehetett ,mert elég nagy volt -
hzoli4 #4668 én olyan videót láttam amiben egy hatalmas sárkány volt és arra vagy kb 80-an mentek egyszerre -
#4667 hzoli4: Tudomasom szerint Lord Nurka az egyik legnagyobb "miniBoss" ettol nagyobbak mar csak a klanBossok meg persze Anthara... :D -
Gumbo #4666 VALAKI SEGITSEN!
Elértem a lvl 19et, és át akarom majd magam rakni elven wizardá. Megnéztem az universalrealmsen a questet, és ott azt mondja, hogy a High Priest Raimundal kell beszélni. Nála minden lehetséges dolgot kipróbáltam, és nem adta meg a questet. Máshol rogeliat írnak kezdésnek, de ő elf townban van. Most akkor kinél kezdhetem el? légyszives segítsetek
Köszii -
hzoli4 #4665 Hát oda már kell néhány emberke rendesen feltápolva,de láttam egy videót a lineage II-ről és ez még nem is olyan nagy. -
#4664 Egyebkent meg ("Atack that ugly looser Lord Nurka guy!")
.
.
.
kis ido mulva (erdemes megnezni a boss HP-jat... :DD):
nem pite... :D
(bocs a kepek merete miatt, nem sajatok, nem valtoztattam meg oket...)