88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ferro_TwL
    A tegnapi kirandulasunkrol keszult nehany ujabb kep.

• Acro
    Hali..!
    Mostanba fog a klán lvl 1-re lépni.(ami plusz 5 tagot jelent.)Eddig van 2 harcos 3 magus,es 2 ijjasz.Atlag lvl 20-asok vagyunk.Ha van kedve valakinek csatlakozni,akkor privi ram vagy irjatok mailt.(Esetleg torpe,vagy ork harcos kene)
  • Sanca
    Par kep:)
    Ilyen cuccot is lehet am talalni, persze ennek szukseges es egyben elegseges feltetele, hogy Yal-FullofLuck-HU partymember legyen:))

Aztan alljon itt 3 kep 1 nagyon erdekes lenyrol, a crimson bind-rol, amely lvl 40+ -os, dupla hp-s leny:)

Itt 1 leto lizardman overlord, amint eppen gorit keszul hatbaszurni:D

Nem, ez MEG nem Antharas:

Itt 1 dungeon torony alaku bejarata, mely kb 5x ilyen hosszu, csak mar nem fert a kepre:)

Es vegul a zombi mocsaras tree 1 upgradelt valtozata is szetesett tegnap:D

Bocs a sok kepert, de sztem erdekesek lettek:)
  • gPROject
    kicsit nevetségesek a kvesztek
    pl:
    21-es szinten
    Blood Fiend 4000 EXP 3000a
    ennyit egy 21-es szintű kari 10 perc alatt összegyűjt
    mialatt odaérsz felvenni a feladatot már meg is kaptad a monsterektől azt amit fizetne ez a kveszt
    na mind1, én csak akartam csinálni valami feladatot, mert ez a szólóban való hentelés kicsit már uncsi, de ennyiért én nem rohangálok :(
  • gPROject
  • gPROject
    mert sosincs egy fillérem se, de egyébként nem kötelező venni
    ja, meg az a helyzet, hogy most is elvittek 40db-ot 5 perc alatt, akkor minek adjam olcsóbban

ja és kabbeee
  • yal
    nyehe nekem megint szar
  • yal
    vahaha ujra muxik
  • yal
    bruhu engem kidobott
  • Jockey
    hmm engem nem enged vissza Connection Refused by Update server, Update server maybe down uzenettel
    csak nalam vagy masnal is ez van, vagy mi van?:)
  • Valen
    na megint server update van :((
  • Laza
    ez merre van?? terkepen?
  • Exi
    OK, számíthat rám.
  • pityogo2
    hali exi.majd lehet hogy meg fog keresni Hunrricane.
    a klán keresne vállalkozó szellemű sámánt :)
  • Exi
    UngaBunga lvl 9 ork mage vagyok, csapatolnék hasonló szintűekkel, üzenjetek rám.
  • LSC
    Mért nem tudod olcsóbban? Éhenhalsz? Egyébként az olyanoktól akik egy 50k-s cuccot akarnak 45k-ért eladni azért sem veszem meg várjon csak. Múltkor űlt valaki hogy venne különböző dolgokat 1 adena-val többért mint a boltban hát ezt neki.
  • LSC
    nem biztos hogy player volt. Egy idő után magától feláll az embered és ha van a környéken egy agressive akkor betámad.
  • Gumbo
    ok
  • HUNrricane
    Éngem se...... :((
  • pityogo2
    ok, mostmar muxik
  • Gumbo
    vazze nem enged vissza!
  • pityogo2
    csak engem nem enged most be?
  • hzoli4
    Azt nem tudom ,hogy az e ,de a videó úgy kezdődik,hogy egy barlangban támadnának 1 1 fejű sárkányt majd egy jó kis csata a várban ,meg ehez hasonló van.
  • Sonic13
    Jó reggelt mindenkinek!

Most azokhoz szeretnék szólni, akik netán human mágussal vannak, hogy ha 20-on Wizard akar lenni, akkor szerelkezzen fel minden sz@rral (spiritshot,soulshot,escape scroll, haste potion vagymi...) és ne egyedül csinálja, ha lehet, hanem inkább partiba, mert nagyon durva egyedül!!!!
    Én most csináltam meg hajnalban, de elképesztőn beszartam néha! :D
    VAn egy olyan rész benne amikor egy Lizardman NPC-t kell meglátogatni a sivatag kellős közepén!!!
    Na én itt sz@rtam tele a gatyám, mikor ant captain-ök, skeleton rapid shooterek, tyrant kinpinek, granite golemek, lesser basilikuszok meg beamerek között kellett szlalomoznom, hogy odaérjek a férgeshez egy rohadt jót csevegni!!!

Tiszta horror volt!!!
  • pityogo2
    na ba+ ... keresem itt 20 perce, hogy hol van az a nagyon nagy mob kép, megtalálom, errefel meg nincs róla info... ba+ ... :(
    mostantól bentvagyok, lehet whispelni.
  • pityogo2
    Name- Level- Attitude- HP- Exp- SP- Attack Range

Bloody Lord 'Nurka' -55 - ? - 800000 -1512 -1 36
  • MaDFoX
    ojan = olyan
    bocs... :/
  • MaDFoX
    hzoli4: akik korulotte allnak vedik, meg gyogyitjak, hozza sem lehet ferni. Tovabba a teton all 4 sniper ijasz lvl22-n egy lovessel nyilazott le az egyik 500+HP... :D (de megerte, jo moka volt!) :D
    A videon --ha ugyanarrol beszelunk-- Anthara lathato... :D
    Mellesleg Bloody Lord Nurka IS klanBoss!!! Anthara meg sztm mar jelenseg szamba megy! :D
    Sztm BLNurkanal taposabb keves van, csak mivel ojan kis jellegtelen szegeny, nem olyan nagyszabasu mint Orfen meg a Raikeljei sokan nem is ismerik... :DDD
  • najó
    ha van privizz ram,SzylHUN
  • najó
    na testing,mar ugyis reg latogattam ide:)vennek soulshot-d receptet!!!surgos,meg minel elobb!:)
  • Jockey
    elado Viper 230kert ha erdekel valakit Rendbetesz buta orc/l jelentkezhet erte
  • mazsa
    Na végre sikerült beízzítani. Csak sajna ez a szemét japán nyelv... Még az NPC-k is japánul beszélnek. Ezt ti hogyan oldjátok meg?
  • Crag
    Hello

Manticore páncészettet szeretnék vásárolni de csak az alsó és felsőrészét találom a boltban. A cipőrészét nem. Nem tudjátok hol lehet kapni? Már bejártam a mapot keresztbe hosszába és tépem a hajam. Előre is köszi
  • hzoli4
    Mellesleg a képen akik körülötte vannak azok védik?De gondolom igen.
  • hzoli4
    az inkább mint írtad valami klanBoss lehetett ,mert elég nagy volt
  • hzoli4
    én olyan videót láttam amiben egy hatalmas sárkány volt és arra vagy kb 80-an mentek egyszerre
  • MaDFoX
    hzoli4: Tudomasom szerint Lord Nurka az egyik legnagyobb "miniBoss" ettol nagyobbak mar csak a klanBossok meg persze Anthara... :D
  • Gumbo
    VALAKI SEGITSEN!

Elértem a lvl 19et, és át akarom majd magam rakni elven wizardá. Megnéztem az universalrealmsen a questet, és ott azt mondja, hogy a High Priest Raimundal kell beszélni. Nála minden lehetséges dolgot kipróbáltam, és nem adta meg a questet. Máshol rogeliat írnak kezdésnek, de ő elf townban van. Most akkor kinél kezdhetem el? légyszives segítsetek

Köszii
  • hzoli4
    Hát oda már kell néhány emberke rendesen feltápolva,de láttam egy videót a lineage II-ről és ez még nem is olyan nagy.
  • MaDFoX
    Egyebkent meg ("Atack that ugly looser Lord Nurka guy!")

.
    .
    .

kis ido mulva (erdemes megnezni a boss HP-jat... :DD):

nem pite... :D
    (bocs a kepek merete miatt, nem sajatok, nem valtoztattam meg oket...)