88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    mert mortal bow/t hatulrol kell bevinni, meg tul durva ahhoz hogy neha ne bassza el, ha mindig bemenne overpowered lenne szvsz, bar assasinok is es koztuk a dagger userek sztem igy is gigadurvak, csak szar veluk xpni..
  • semo1
    Az mitől van,hogy a Mortal Blow-ot néha elbassza? a többit + soha.
  • semo1
    Ez tény.De quest-nek is segiteni kéne a fejlödésben,de ezek szartse érnek.
  • semo1
    Kell valakinek Huntig Bow 40k-ert?
  • krob
    Nem tudom sracok, en tuti keveset jatszok, raadasul torpevel, ami a legyszarabb kari fejlodes es ero szempontjabol es 21 vagyok. Szerintem egyszeruen nem henteltek, hanem csavarogtok abban a par oraban is mig jatszotok.
    Sanca mondta egyszer a Fung Wan online foruman valakinek, hogy siras helyett menjen gyakni. Igaza volt szerintem.
    Ha fejlodni akarsz olj mobot! Ennyi.
    Sajna mashogy nem megy....
  • Valen
    Lynx_TWL:

én már vagy a kezdetek ota nyomom és még mindig csak lvl 15-ös vagyok :)))

Sanca13:

Hogy a bánatba csinálod ????, áruld már el a titkot (tudom napi 48 óra hent, de ez nekem nem megoldás mivel jó ha napi 2-3 órám van rá :))
  • krob
    hat enyem long spear sajna es 210k korul szeretnem eladni.
    De SzylHUN short spearrel nyomul meg es erdemes megkerdezni, hatha kinotte mar. (tuti 100k alatt kapsz short speart)
  • krob
    Na szoval igy megy ez:)

SRY, de csak ezeket a csirkeket talaltam hirtelen aggrok kozul:)
  • Sonic13
    Nem tudom, hogy csinálod, de én szerda este kezdtem egy teljesen új karit és már csak 5% kell és 20-as vagyok! :D
  • Lynx_TWL
    hát a kruva életbe, soha nem fogok én senkit utól érni, ma is csomót gémeltem, és még mindig csak 12es szintű vagoyk bsszameg:((
  • Gorii
    sanca gyere fel now
  • Sonic13

Short Spear asszem.
    90-100k
  • LSC
    érdekel mennyiért? Lehetőleg ócsón:)
  • krob
    de nagyon fun es tenyleg nagyon hasznos, en is maradok speares vonalon
  • krob
    ja igen landzsas bulik:
    6 csonti(jol bealltak) egyszerre, aztan volt 4 orc fighter egyszerre (ez kb 1200XP-t adott)
    de veszelyes, mert van, hogy az enemy pont kilog a szorasbol es varod, hogy megdogoljon, aztan sertetlen(ezert nem lehet butan tul sokat osszeszedni, max 3-at szerintem) a masik, hogy nagyon bosszanto, ha a ket oldaladra allnak (ezert mig helyezkedsz addig utnek am:))
  • krob
    vmelyik nap eladom long spearemet ha erdekel vkit keressen
    veranyo
  • LSC
    akkor az nagyon kira. Melyik az amelyik egy cestus-al felér?
  • Sonic13
    Igen, mert a lándzsáknak területi sebzésük van!
  • LSC
    Láttam olyat hogy egy csávó ilyen lándzsával egyszerre több ellenfelet tudott ütni. Ez minden lándzsánál így van?
  • LSC
    ork városban vagyok még és nem kell a kutyának sem, azt tervezem hogy 21lv-ig nem hagyom el most 18. Bezzeg amikor nekem kellett alig lehetett kapni és azt is drágán.
  • pityogo2
    madfox, mire gyujtesz? ha blunt weaponra, akkor vn 1 eladó :) ha kell, akkor uzenj ram. "lawahun
  • MaDFoX
    minek szarozol vele add el a boltban, tul kicsi fegyver a kontinensen ahhoz hogy el is lehessen adni, Ork varosban megvennek meg 50-ert is... :D
    Kiszamoltam, ilyen tempo mellett ket szintet lepek, mire meglesz a kituzott fegyver-cel... :D Pedig csak 250ea... :C
    Tokom kivan mar... :D Rohely hogy legtobbszor tobb az SP-m mint a penzem... :DDD
  • LSC
    Nem tudok eladni egy nyomorult fox's nail-t 35k-ért:(
  • toMpEr
    nekem van par:

• yal
    madfox:
    -gludintol eszakra a haromszognel wishpering windek (lvl30 lirein tipusu) 700k-s kardot adhat
    -girantol eszakra wyrmek
    -kurumanal a leecherek
    -elf es DE varos kozotti vizesesnel vmi idiota fak
    de van meg egy rakas csak nemjut eszembe enis ilyen faszsagokat szoktam olni
  • pityogo2
    1. kép: 0,00xx% esély van rá... legnagyobb esély a 0,0055, és azis 1 lvl 28-as mob...
  • MaDFoX
    Koszi gPROJECT, pont arrafele akarok csatangolni, a Ghoulokra kaptam eddig jo ajanlatot (japan forum roxxxx), az is Giran fele van...
  • MaDFoX
    Laza: Bloody Lord Nurka az Ol Mahum's Hideout minibossa... Sztm meg eros nekunk (az osszes magyarra gondolok... ;DD)

Vki irta hogy csak ugy felall a kari ha ugy hagyja. Nem igaz, magatol csak akkor all fel, ha megtamadjak. VISZONT neha elofordul hogy egy amugy passive leny aggr-kent spawnol es egybol tamad. Parszor mar megszivtam igy, eleg komoly meglepetes tud lenni... :D (ha nem PK volt akkor vmi hasonlo lehetett, erdemes kicsit odebb menni pihizni mint ahol a kinyirt lenyek spawnolnak)
    Azt nem tudom hogy feature vagy bug, mindenesetre izgalmasabba teszi az amugy unalmas solozast... :DDDDDDDD
  • pityogo2
    majd megcsinalom, ha kell, akkor :)
  • gPROject
    gránit golem (lvl33), ghoul(lvl32) ---> Execution Ground
    Dion Castle Town-tól keletre

csak megöltem egyedül egy gránitot, igaz beletelt vagy 5-6 percbe, mert közben pihenni is kellett :D
  • MaDFoX
    Megvalami, angol terkep a JOB-rol:
    Elmore
    Aden

Aden mar volt, de Elmore-t meg nem lattam JOB-ost... :D
    Egyebkent aki az orkoknal van nezze meg feltetlenul a jatek legnagyobb farkasat, ami a Cave Of Trials feletti hegybe van faragva!!! :D
    Lefotoztam regebben de elveszett a file, nem tudom ide kitenni pedig jopofa... :D
  • MaDFoX
    Nahhh megint talaltam vmi erdekeset: EXP tabla... ...hatha vkit erdekel. :)
    Mondjatok mar nekem egy relative lassu de nagy HP-s lenyt mint a zombie warrior meg a golem... (helyet is mondjon aki tud ilyent) ja igen csak lvl25+ erdekel... :D
  • Valen
    yal> szolsz valakinek, hogy mennyen oda hozzád 2 db scroll or escape-el :))
  • Sanca
    Van olyan lvl 20-28 koruli cleric, oracle, shillen oracle aki partizna velem turec orcoknal?
  • Venom
    Légyszi ne a tar.hu-ra rakd a képid mert nemmegy külföldről és én nem tudom megnézni (Szlovákiába lakok) kösz.
  • gPROject
    de így azt ölök amit akarok, ha elvállalom akkor nem :))
  • gPROject
    beszarás merre jár már mindenki és miket öltök, így aztán tényleg lehet fejlődni :)
    én eddig max. gránit golem öléséig jutottam el(persze azt sem egyedül), ami ezekhez képest egy elpy :(
    na megyek vissza vuku orc fightert nyírni(0.1%-kal növeli egy az exp-m:), mert látom nagyon le vagyok maradva
  • LSC
    A lényeg hogy a henteléssel összeszeded a 8k-t és utánna megkapod a +4k-t is
  • Acro
    Szoval itt a klánportfolió(bár azóta egy picit módosult)
    Szóval csak bátran írjatok,és akkor mag megdumáljuk a részleteket.
  • yal
    mit kell akkor csinalni ha egy szobabol nem tucc kimenni? se scrollod se semmid