88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4783 Nekem se megy -
#4782 nekem most se megy (még/már).
de az updatees file-t se találom, hátha van vmi. -
#4781 kurva ssssssssss -
#4780 Én paszolom
-
#4779 Ujsag - forditogepek gyongye alkotta levelbol:
"
Today. It is the ?????? II service team.
From always, you to support ?????? II, thank you.
2004 March 16th (fire) fixed period after the maintenance,
Part the tester way account the condition which login is not achieved in the game occurred.
In order to cancel this, you did urgent maintenance to the below-mentioned period.
2004 March 16th (the fire):20 of 11 o'clock in the morning - 11
Presently, condition is cancelled.
We apologize the fact that it does to apply annoyance very much to everyone of the tester.
?????? II service team
"
Szoval aki meg tudja mondani mi ez: "2004 March 16th (the fire):20 of 11 o'clock in the morning - 11" az kap tolem egy ingyenes NAOB regisztraciot! ;DDDDD -
#4778 ..amelett, hogy engem valszeg banoltak :( -
#4777 amikor simán akartam belépni akkor előjött(ek) az(ok) a japán betű(k) ami(knek) nem szabadna csak bannál
viszont proxyknál ez nem jött be, csak éppen így se történt semmi, tehát leht áll még az egész -
#4776 De most nem irja...
legalabbis nekem nem... :D (en mar egy hibauzenetre sem vagyok jo nekik) :CCC -
#4775 ha rossz nevet vagy passt írsz be akkor kiírja, hogy invalid vagy incorrect... akármi -
#4774 Japan ismerosnek sem, leforditott valamit:
"Before the reboot, people had trouble logging in. To investiage this issue, took down all the servers for maintenance and testing..."
Szoval a reboot elott nehany jatekosnak problemaja volt a belepessel ezert leallitottak az osszes szervert es ezt vizsgaljak ill. tesztelnek.
Gondolom azert nem tudunk belepni (es azert nincs hibauzenet) mert az adatbazis ki van kapcsolva a beleptetoszerver alol... (REMELEM! - ha rossz nevet/jelszot irt vki akkor mi volt eddig?)
:/
Ha a szemetek kibannoljak alolam a frissen lvl23-as karimat akkor engem mar csak a NAOB-on lattok viszont... :D -
#4773 megpróbáltam proxyn keresztül belépni, de nem megy :( -
Pukkka #4772 ua villog es enmcisnal semmit =) -
#4771 Kar panikolni, varjunk meg egy kicsit, a ban nem ilyen volt... ...asszem' (en sem proxys vagyok - voltam(?))
Proxyval mit csinal?
Nalam jelszo beiras utan semmi, villog tovabb a kurzor a nevnel... :/
Mindegy az elso hirek szerint marcius masodik feleben NAOB, addig mar nincs sok... (csak nehogy igy kezdjek)... :C -
#4770 nem voltam proxys -
#4769 mi lesz itt reggel, ha jönnek a többiek??
-
#4768 asszem itt vége is a játékunknak(nekem +öcsémnek), mert Yv@n nem jár már erre, proxy nélkül meg....
áááá....
na császtok, az usán talán találkozunk -
Pukkka #4767 Hát ha téged bannoltak akkor sztem proxyt is mert arrol sem neged be=( -
#4766 bassza meg!!!!!!!!!!
banoltak :((((((((( -
#4765 vagy még sem :(
a játékba beenged, deaztán enm tudok belépni
nagyon remélem nem banoltak engem is
-
#4764 na vége aszem
-
#4763 na meddig tart még ez a sz@r?
játszani akarok -
#4762 Gugger sztm eleg egyszer ideirnod... ...a masik (boltos) forumba beirtad mar? :/ -
#4761 Keresek "Viper's Canine" fegyvert 290k a boltba! En megadom erte a 270k-t! Ha valaki lat ilyent kérem pingeljen meg hatha bent vagyok én is a játékban! Köszi! -
#4760 Keresek "Viper's Canine" fegyvert 290k a boltba! En megadom erte a 270k-t! -
#4759 kurva fasza! 5 perce játszok és vége -
#4758 Akkor most kb 1 ora leallas... :D (heti karbantartas indokkal - marhasag :DDD - minden nap leallitjak ugyis...) -
#4757 Hát pedig van ahol ugy muxik, hogy aki erossebb azzel nem szivesen Partyznak mert akkor a tobbi nem kap annyi XP-t meg SP-t... Meg amig masoknak kell a penz addig mindenki tud haverkodni, de amikor nekem akkot mindenki szarik bele!
Party ok, majd megpingellek holnap! -
#4756 :)))
Mi nem ilyenekert csinaltunk klánt..
És persze ez nem uhógy műkszik hogy aki akar az jön.Előbb elmegyünk együtt partyzni párszor és ha kölcsönösen jó mindenkinek,akkor ok..(De gondolom ez máshol is így van).
És nem gond a 24-es szint,nálink is van már 22-es(bár én még csak lvl20,de legalább assasin:))
Holnap gyere estefele,és privi rám,vagy valamelyikünkre /AcroHUN/ -
#4755 Esetleg érdekel, de csak akkor, ha nem baj hogy lvl24 vagyok es ezert nem maradok ki a party-bol, es nem csak azert van klan, hogy legyen, nem csak akkor kellek ha valakinek kolcson penzre van szuksege, hanem akkor is ha esetleg nekem kell... -
#4754 Keresek "Viper's Canine" fegyvert 290k a boltba! En megadom erte a 270k-t! -
#4753 JAh,és persze még mindig áll hogy aki klánozni akar velünk majd szóljon be,mert még nem vagyunk max létszámon.. -
#4752 Ma is túristáskodtunk egyet,sok szep keppel..
Láttunk valami T-rexet is,de sajna mar nem volt ido kozelit
csinalni róla
És találkoztunk a gonosz sivatag közepén egy tűzoltókislánnyal is,bár a többiek szerint álcázott PK-volt
És bekukkantottunk ide is,bár ez elég csúnyán végződött miután a mágusaink leamortizálódtak
-
#4751 Szeretnék Partyba nyomulni, jelentkezőket várok, én lvl24 vagyok! -
#4750 -
#4749 "normális" rpg-ben mindíg ad a quest XP-t is. Itt úgylátszik szakítottak a hagyománnyal. -
#4748 mijaza a MOB és hol találok ork földön? -
#4747 Én sem értem. Álltalában kevesebb erős monsztát ölsz vagy sok gyengébbet nálad? -
#4746 L2D-ben vegig lehet nezni, mi-mit dob.. -
#4745 Azt Orkvadasz team... :)
-
#4744 ORK Monk-ok HELP! Force Blaster nem akar mukodni, hogy kell hasznalni???