88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4943 Én hülye kiléptem, hogy ebédeljek...Most se proxy se játék. Mocskos japók -
#4942 ha mégegy ilyet csinálna az első elémkerülő japcsit leírtom egészen addíg míg nem találkozom egy erősebbel:) -
#4941 ok, már megvan:D -
#4940 engem is érdekelne a port+ip cim:) thx -
#4939 működik kössz. Érdekes amúgy hogy csak japánokkal találkozom azóta és eléggé kihalt most az egész. -
Vez #4938 4883 -
#4937 ha tudnám az IP-jét. -
Vez #4936 Probáld a Guatemalait arra most fel tudtam lépni. -
#4935 Remélem Yv@n kitalál valamit majd ha meg tudja nézni, és akkor újra lesz full magyar király proxink! Már válaszolt az üzimre, de még nem ért rá megnézni, szerintem még ma jelentkezik, akkor majd többet tudunk! :() -
Vez #4934 Azért nem tudsz felmenni mert tele van a proxy szerver. Most én sem tudok belépni, mert szerintem Gugger belépett a helymre :P -
#4933 na és hogyan? A leírtak alapján? Előtte nem jött be semmi nem hiába nyomtad a log in-n? -
#4932 én is bejutottam, bár elég sokat jojozott a belépésnél! -
Vez #4931 Axelero ADSL -
#4930 Nekem sem megy sehogysem Gugger axelero-s vagy? A többiek akiknek megy? -
#4929 Nincs most leptem be es ki, ment siman. Egyenlore... -
#4928 Akkor mindent jol csinaltal, elobb-utobb menni fog, nekem is ez volt aztan kicsit kesobb ment:) Ki erti ezt:D -
Vez #4927 Akkor lehet hogy tele van a szerver -
Sonic13 #4926 Nálam igy van minden, de csak a szerverválasztásig jutok el :(( -
Vez #4925 Váltsd átt a belépést japánra nekem az elején csak japánul lépett be. Most meg már belép angolul is: Ki érti ezt?? -
#4924 A Guatemalai proxy tele van, mert Sis3 akkor tudott bemenni amikor Kog kijött -
#4923 nálam akkor sem megy:( -
#4922 Nekem abszolut nem lagos, de azert jobbb lenne a regi "only hungarian" proxynk mukodne:) -
Vez #4921 Kicsit lagos de nem játszhatatlanul. Meg most náluk este van ilyenkor vannak a legtöbben a szerveren. Szerintem estefelé amikor náluk hajnal lesz lehet a proxykat tesztelni. -
#4920 ezek milyen ip-k, nekunk is ezeket kell hozzáadni ? -
#4919 Itt egy kis help akkor:
-
#4918 #4868 + #4906 együttes használata! -
#4917 Yv@n válaszolt a privát üzimre, azt írja, hogy az eredeti proxi megy, de majd megnézi hogy Ő be tud e menni a játékba! Remélem mihamarabb! -
#4916 nekem nem megy! -
#4915 mondasz egy ip-t?:)
-
#4914 siman jo az izraeli, vagy mitomen mivel. Ferro modszere felgyorsította, istencsászár :D -
najó #4913 a guatemalai nekemse megy,az irani ok volt es a japanok csak lassuak,mindja kiprobalom a Ferro-fel gyorsitot:) koszi -
#4912 az melyik? -
#4911 Mi Kog0-al bennvagyunk a guatemali IPről
-
Sonic13 #4910 Nekem se :( -
#4909 nekem nem megy így sem. Ötlet? -
#4908 nekem így sem megy:( -
#4907 nemerdemes :) hasznaljatok ezt amit ferro irt -
#4906 Egy kis segitseg a proxyhoz, hogy meg veltelenul se legyen lassu. (Bar en nem nagyok ertek ehhez, de ha a kovetkezoket megcsinalod, akkor a jatek csak a conectnel hasznalja a proxyt tobbet nem, ha jol ertem. Ha hujesegte irtam ezzel bocs:)Mindenestre azzal a kulfoldi proixyval, amit Vez a #4868 irt en siman felleptem es ezzekkel a beallitasokkla tokeltes volt.
Az egyes ip-k a kulonbozo serverek Ip-i, bar a kepen nem latszik meg kel egy .119 es .120, de ha minden igaz a 3 serverhez csak a .116 kell, de semmedig nem tart beirni az osszeset:)
ps. Esetleg erdemes lehet Tompi proxyjanal is hasznalni. -
Sonic13 #4905 Tőlem is ment privi -
#4904 toMpEr: en is megbombaztalak egy privivel... :)
(valakinek van otlete port redirectionra ugy hogy nincs root jogom? :DDDD)