88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4983 harcos meg behal, mert nem tud utni. -
#4982 Ha nem lesz valmi jobb megoldás, akkor nincsen értelme varázslóval és ijjásszal menni, mert nem tud menekülni ekkora ping miatt.. :((. -
#4981 mi a fakk az az A a bal lenti sarokban??
még soha nem válaszoltatok, pedig kb 4x kerdeztem meg -
#4980 de nekem most van kepnezben 170k-m es szeretnek meg 2 questet megcsinalni, miutan lesz kb 190-200K-m es mennek eladni a fegyom, hogy vehessek 1 500K-st -
#4979 bazed de mi a tokomet akarnak akkor, hogy elofizessenek az emberek?!?!?!?!?
ezert max megmartjak az emberek bennuk a kesuket.... -
Vez #4978 Egyébként annyian vannak most fent hogy ott veszekednek hogy kié legyen egy-egy szörny :)) Én megvárom az estét. hátha lesz addig magyar proxy is... -
Yv@n #4977 Nah melóban vagyok éppen.
Tudja valaki az login server ipjét vagy hostnevét? innan nem igazán tudom megnézni, otthonról indulás előtt néztem nem engedett be egyáltalán.
Meglátom mit tudok csinálni.
Úgy néz ki az ilyennagyobb karbantartások esetén szórják az ipket rendesen, száradnának el. -
#4976 ehh..ti is kaptatok japcsiktól mail-t?
kár hogy nem tudom elolvasni:( -
Maneater #4975 Ehh mát megkérdezném valakitől aki itt van hogy miért van az hogy én tegnap kiléptem és most nem tudok belépni? Idáig ez az első eset hogy gond van a játékkal. (lehet valaki megharagudott rám mer tegnap egy Bow of Forest esett ki egy mobbol) -
#4974 nincs 1 normalis proxy szerver ba+!!
ha valakinek van proxy cime, ami nem lagol, szivesen kiprobalnam. thx -
#4973 A ping nem számít, csak autholni kell, aztán directbe megy...vagy nem? :D -
#4972 De nem minden PK , segitettem már PK-nak vissza változni fehérré.. Kaptam töle 10 Healing Potion-t, amikor fehér lett.. -
Vez #4971 mind a két japánnak 400-as a pingje -
#4970 Csak PK-t... aki piros volt, (igaz abbol elég sokat)
Meg párszor véretlenül MPK-de, akkor mindig bocsánatot kértem..
-
#4969 assszem akkor itt csak a japán proxy lessz a megoldás. Gondolom IP alapján szűrik az meg ugye rendben van. Annak mi volt a címe? -
#4968 öltél pár playert? Csak úgy? -
#4967 Most már nem is bánom az pár MPK-mat sem.... Még kevés is.. :(.. és még én kértem tölük bocsánatot... -
Vez #4966 Most meg 500 mind a kettő :( -
#4965 JAPÁN openbeta... -
Vez #4964 Pingek
Iráni 283
Guatemala 226
-
#4963 bazzee...ez ám az OPEN BÉTA.... -
#4962 engem is:). Nehogy elő merjen fizetni bárki is ezekután. A legközelebbi feljutásomkor lehentelem a szembejövőt aki szerényebben néz ki:) -
#4961 Szerintem még nincsen olyan player, akinek 38 milliós kardja lenne. Eddig bow-ból a legjobb amit láttam az Crystallized Ice Bow volt. Kardból pedig
Sword of Delusion. Kevés playerenek lehet még ennél is jobb cuccosa.
-
#4960 fakk
mostmár lesz*phatnának már a japók. -
#4959 Éngem is ledobott :((. -
#4958 Ja szerintem is, most kb 900-1200-as ping lehet.
Valamiért csak az indiai proxyra tudtam felmenni.
-
#4957 Hmm....ledobott a szerver, most kicsit rossz érzések fogtak el. -
#4956 Szerintem itt valami mas hiba lesz. Az elobb en se tudtam belepni azzal a proxyval amit irtam, most meg megy es nekem se lagos.
De tenylege jo lenne egy magyar proxy:) -
#4955 vagyis lagol....
és az már ugy szar -
#4954 nekem csak annyiban rossz hogy később reagál minden parancsra. -
#4953 kog, te melyiken nyomod? ird mar emg a cimet... -
#4952 Nemtudom nektek miért lagol, nekem most jobban megy mint eddig bármikor :) -
Vez #4951 Egyébként tényleg az lenne a legjobb ha lenne megint egy privát magyar proxy-nk. -
#4950 ezen mar csak 2 mps... -
Vez #4949 Szerintem estére jobb lesz mikor a Japcsik már alszanak :) -
#4948 na az lehet, de ha 4-5 mp-s lagom van, inkabb nem jatszok tobbet. -
Vez #4947 Itt van egy Indiai is sebesseégre hasonlo mint a tobbi...
203.145.184.197
1080 -
#4946 jobb nem lessz. -
#4945 valaki irja mar meg priviben annak a proxynak az ip cimet+prxi cimet, ami muxik, es nem lagol... ferrojen majd be halok. -
#4944 Nekem megy a game.
Itt van proxy lista, lehet próbálgatni :)
http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/proxy-list/connect/