88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#5023 amugy todsz valami ingyenes proxy szervert mondani win ala, amit be lehet rendesen allitani? mert akkor en tudnek csinalni -
#5022 8(
jskpm2ksőp.pzzüéü, ,rh jréxnrm
minden karakter eggyel jobbrab van csuszva. -
#5021 nemtudod masik ipre bindelni a proxyt? -
Yv@n #5020 Hát ez teljesen kakukk -
#5019 Valaki nem akar partyzni ? lvl12 fighter vagyok, dungeonban gyűjtöm a kardra az alapanyagot. -
#5018 MOB= ellenség, gép által vezérelt karakter stb
minden mmorpg-ben így hívják az ölendő vagy nem játékos által irányított karaktereket
ha jol tom a mob= moving object volt alapbol, de mind everquestbe, mind daoc, mindenhol így hivják őket
van ezen kívül még:
pop: populáció, azaz respawn, új szörnyek keletkezése stb..
add: nemkívánatos enemy, aki egy megtámadott lény esetén +ba jön..
ha valamit nemtudtok kérdezzetek nyugodtan, amire tudok válaszolok -
#5017 szerver meg:
211.13.226.116:7777 -
#5016 211.13.226.126:2106 -
Maneater #5015 HUNrricane te is a sztakit használod. :) -
Yv@n #5014 Tehát?
Ebből így nem lesz semmi... -
#5013 HAHA.. Te se panaszkodj... 2lvl vagy csak alacsonyabb nálam.. -
#5012 az pedig tudtommal MOB, de mivel buta vagyok en sem tudom minek a roviditese -
#5011 A MOB pontosan csöcseléket, tömeget jelent.. -
G_ArchAngel #5010 na, estig NwN-ezek, ha lesz megbízható proxy, akkor majd jövök...
(nem is baj, hogy leállt, legalább HUNrricane észreveszi, hogy tavasz van, különben már lvl 30 felé járna) -
#5009 inkabb megis kihagyon a kngiht online-t -
#5008 Majd inkabb itt jelzem ha sikerul bemennem, mert ICQ-t kilottem megint (nem hasznalom, csak a kedvetekert raktam fel anno) -
#5007 valamitjatszunkmarembereeek -
Maneater #5006 HUNrricane csak ugy mondom hogy a mob jelenthet népet is. És a mobok meg a népesség. -
#5005 nem tudna vki kolcsonadni 40K-t ?:) kene ahhoz, hogy 100%-osan meg tudjam venni az uj fegyom :) -
G_ArchAngel #5004 Ha iszonyat jó, akkor miért csak 1 hétig? -
#5003 sztem van annak :) -
#5002 Az N és B betű egymás mellet van..és a MOB-nak nem találtam meg a rövidítését.. -
#5001 az jo regen lehetett, mert en mar kb 6-7 eve RPG-zem -
Maneater #5000 Te is beszoptad törpöm? Ja igen nem akar venni valaki egy Bow of Forest fegyvert? Magyaroknak olcsobban adom. 1 adenával. Majd szólj már rám ICQ-n ha sikerül bemenned mert én nem gyakran fogom próbálgatni. Lecciiikeeee. -
#4999 Azért mondtam hogy régen.. :) -
#4998 kössz -
#4997 nemtom, en senkitol nem halottam meg mon-t -
#4996 Különben az MON volt, csak valaki férre nyúlt 1 billentyűvel anno jó régen és így lett a MOB . MON=Monster MOB=? -
#4995 nem sok jót hallottam róla, de misával,lemmingel kb 1 hétig daoc-tozunk és iszonyat jó volt :))) -
#4994 most toltom lefele:D -
Vez #4993 Mondjuk ez tényleg gáz, hogy ha vissza is tudunk majd menni, el kell vegyülnünk a sok ferdeszemű közt. Beszélni is csak privátban, party-ban. -
G_ArchAngel #4992 vki próbálta a KnightOnline-t? Milyen? -
#4991 a MOB az a dog, olnivalo,gyilokalapanyag, ellenseg stb.... -
#4990 hát ja nem is látok nagyon nem japán játékost jobban mondva egyetsem. -
#4989 MI AZ A MOB? MONDJA MEG VALKI THX. -
#4988 online-ra gondoltam -
G_ArchAngel #4987 vannak új apróságok:
FarCry - 1 DVD
UT2004 - 6 CD
BF:Vietnam - 3 CD + 1 CD O.S.T.
...csakhogy legyen mivel elütni az időt:) -
#4986 Szia mano!
Te is beszoptal latom:)
Ne izgulj en sem tudok felmenni. Estefele ujra probalom, aztan ha nem megy, akkor nezek mas megoldast.
veranyo -
Vez #4985 Far cry? -
#4984 en elkezdek vmi uj gamet tolteni, hogy addigis elussem vmivel az idot...