88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#5063 nem kell ezt cifrazni, van wisper parancs azt kell hasznalni
remelem az eset kapcsan mindeki leszokik a magyar nyelvu general chathasznalatrol.. -
#5062 Valamit ki kéne találni, hogy hogyan vegyük fel egymással a kapcsolatot. Ugye magyarul már cinkes pofázni... Angolul sem kérdezhetem meg, mert a japók nagy része beszéli a nyelvet. Bengáli jo lesz? :D -
Vez #5061 eltüntek a szörnyek -
#5060 kerdesem akit bannoltak mar egyszer: honnan tudod hogy bannoltak?
kiirja valahol?
eljtusz loginig vagy mar update szerverrol levag?
hol akad el a gamma ban eseten??
nekme login kepernyoig bemegy, de jelszoadasnal nem lep tovabb, de nem is ir ki semmit -
#5059 ok nemneztem vegig meg sry :) -
#5058 ha lehet ne floodolja szet senki magyar szoveggel a general chatot -
#5057 #5017 -
Dagobert #5056 Hm, megint egy server down csak úgy. Most mindenkit kipurgálnak vagy nagy problémáik vannak a 3as szerverrel. -
Yv@n #5055 Ok, akkor következő ban-ig ez él, mindenkiben tudatosuljon...
Amúgy egyszerűbb lehet, hogy amnesia.hu:2080
Továbbiakban másik két gépről eltávolítom, ne is próbáljatko azokra konnektelni. -
#5054 Nagyon fent akadtál ezen az unicornis kérdésen :)).
(Szigorúan megtiltotta angel hogy unicornist öljek.)
Titokban állatvédő.
Ne öljetek előtte medvét, farkast és unikornist mert le PK-zik.. -
#5053 a loginhoz kell csak vmijen proxi, sockscap nal direct connect fulbe be kell rakni a 3 as szerver ip jet , igy kozvetlen proxi nelkul jatszol, csak egyenlore lehalt az orphus ahol levannak irva az ipk :) -
#5052 Hmm, kezd idegelni. Egyre többet disconnectálok a serverről -
Vez #5051 195.228.254.145:2080 -
Yv@n #5050 Melyikkel megy? -
Vez #5049 Nekem megy de nagyon laggos de ez szerintem nem a proxy hibája mert az 21-31-as pingü -
#5048 sztem paff:(
de lehet csak en benazok.... -
Yv@n #5047 Ha nem egy akkor paff. -
Yv@n #5046 Akkor próba:
195.228.254.145:2080 -
#5045 haaaat a WoW kepek nekem nem tetszenek annyira....
bar addig nincs velemenyem, mig egyszer ki nem probalom esetleg -
#5044 pvp-röl semmit nemtudtok még, szal nemtom mi alapján ítélitek meg, ugyanis a várfoglalos dolog nincs beépítve ebbe a bétába..
pvp: higgyétek elé minél több kaszt van, annél szarabb a balance általába, annál nehezebb megtartani abalance-t, lásd daoc..
sztem az poziítv hogy minimális különbség van akasztok közt, és sokkal könnyebben tartható balanace eredményezhet
az hogy egy 40es ijjász vagy 35ös lelövi 1 lövésböl a 20as karid, az normális sztem, de még1er hangsúlyozom, ennek a gammának nem a pk-skodás a pvp része, hanem aklánháború kastélyért vivott harc, amiröl sztem még gőzötök sincs, velem együtt
szal kár 20as kari alapjn ítélni pvp-t úgy, hogy nem is láttad még milyen..:) -
#5043 Nem megy. Pedig mas proxyval muxik. -
G_ArchAngel #5042 nekem az nem tetszik a LineAge-ben, hogy felrúgja a legalapvetőbb rpg szabályokat:
-törp nem pajtizik ork-kal
-elf város közelében a drow-k maximum céltáblák
-egy elf megöl unikornist, akkor minimum szintet veszítsen, vagy tiltsák ki pár napra
jó lenne, egy olyan mmorpg, ahol ha nem is az ad&d szabálykönyv, de az alap fantasy szabályok érvényesülnek... -
Crag #5041 Nekem nem megy a 219-es végű -
#5040 egy sárkány elég komoly tud lenni, márpedig srákánya tujdtommal csak nekik lehet:) -
#5039 Ha olyan sok előnye lenne a klánvezérnek, akkor mindenki az akarna lenni. Így csak az igazán elszántak alapítanak klánokat, amiből még lehet is valam a végén. Nem lenne értelme leegyszerűsíteni a dolgot olyanra, mintha CS-ben lennénk, ahol minden lama klánt csinál :DDD -
Arachnotron #5038 Nekem meg egy rakat dolog nem tetszik benne:
1. Nincs elegge kiegyensulyozva a game (pl az ijasz ellenek iszonyat sokat sebeznek)
2. Tök hasraütve állapítottak meg a szörnyek által adott xp-ket és cuccokat (van olyan ellenfél ami alig ér valamit, mégis nehéz megölni pl nem hinném, hogy az 1300 xp-t adó hót gyenge szem az majdnem olyan nehéz ellenfél, mint egy medúza, ami csak 40 %-al ad tobb xp-t).
3, A valazstható kasztok/fajok is igen sok hasonlóságot mutatnak
4. A pvp rendszere egyszerűen : szar
5. ezzel az ip bannolással szerintem igen nagy ellenreklamot csinaltak maguknak.
Tehát én biztos inkább a WoW-ra fizetek majd elő (no nem mintha eddig is nem arra akartam volna ) -
Yv@n #5037 Valaki lessen már rá, hogy megy-e. -
#5036 Még a WoW mellett ígéretes lehet a gyűrűk urára alapuló mmorpg..
http://www.middle-earthonline.com/
-
Yv@n #5035 Érdekesség, de arról a gépről is elérni a portot, amit most banoltak, és a proxy fut rajta, úgyhogy msot feltettem egy másikra, aztán megnézzük még egy harmadikkal, ha ez sem megy éppen. -
#5034 Nekem csak 2 dolog nem tetszik a Lineageban:
1. A szörnyek alig dobnak tárgyat, amit dobnak az általában nem értékes.. Szerintem a legideálisabb a Diablo 2 exp-ben volt meg csinálva a tárgydobás.( Bár ott is már Hell fokozaton nem volt olyan izgi jobb cuccost találni.)
2. A klán vezetőnek lenni nagyon nagy szívás.. Semmi előnnyel nem jár csak hátránnyal.
-
#5033 azt csak akkor tudjuk meg ha kipróbáljuk. Grafikája mese szerűbb (és kevésbé kidolgozottak a modellek), színek szebbek, lehet griffon-on repülni:), hangulatra szerintem jobb lessz. Ha meg nem akkor SW:G lessz. -
Yv@n #5032 Valaki tesztelné? Elvileg megy. Ipje ugyanaz mint előző volt, csak az utolsó szám nem 217, hanem 219. -
#5031 -
Yv@n #5030 Hmm, van isten :)
Készül az új proxy... -
#5029 hát h őszinte legyek nem tartom vmi sokra ezt a játékot szal ennél szerintem csak jobb lehet :)) -
Yv@n #5028 Nem ismerek free wines proxy-t.
freshmeet, vagy sourceforge, hátha van rajtuk -
#5027 sokkal jobb.... -
Yv@n #5026 Tudni tudom, de arról sem megy...
Már kb a 6. gépet nézem totál más tartományból, de egyikrlő sem érni el a login servert, (ami ip-t először adtál) -
#5025 és a wow van ilyen jó mint ez? -
#5024 nemsokára itt a wow ..
nem sok értelmét látom h előfizetek 2-3-4 nemtom hány hónapra