88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    nem kell ezt cifrazni, van wisper parancs azt kell hasznalni
    remelem az eset kapcsan mindeki leszokik a magyar nyelvu general chathasznalatrol..
  • Cactus
    Valamit ki kéne találni, hogy hogyan vegyük fel egymással a kapcsolatot. Ugye magyarul már cinkes pofázni... Angolul sem kérdezhetem meg, mert a japók nagy része beszéli a nyelvet. Bengáli jo lesz? :D
  • Vez
    eltüntek a szörnyek
  • Jockey
    kerdesem akit bannoltak mar egyszer: honnan tudod hogy bannoltak?
    kiirja valahol?
    eljtusz loginig vagy mar update szerverrol levag?
    hol akad el a gamma ban eseten??
    nekme login kepernyoig bemegy, de jelszoadasnal nem lep tovabb, de nem is ir ki semmit
  • Gorii
    ok nemneztem vegig meg sry :)
  • Gorii
    ha lehet ne floodolja szet senki magyar szoveggel a general chatot
  • toMpEr
  • Dagobert
    Hm, megint egy server down csak úgy. Most mindenkit kipurgálnak vagy nagy problémáik vannak a 3as szerverrel.
  • Yv@n
    Ok, akkor következő ban-ig ez él, mindenkiben tudatosuljon...
    Amúgy egyszerűbb lehet, hogy amnesia.hu:2080

Továbbiakban másik két gépről eltávolítom, ne is próbáljatko azokra konnektelni.
  • HUNrricane
    Nagyon fent akadtál ezen az unicornis kérdésen :)).
    (Szigorúan megtiltotta angel hogy unicornist öljek.)
    Titokban állatvédő.
    Ne öljetek előtte medvét, farkast és unikornist mert le PK-zik..
  • Gorii
    a loginhoz kell csak vmijen proxi, sockscap nal direct connect fulbe be kell rakni a 3 as szerver ip jet , igy kozvetlen proxi nelkul jatszol, csak egyenlore lehalt az orphus ahol levannak irva az ipk :)
  • Cactus
    Hmm, kezd idegelni. Egyre többet disconnectálok a serverről
  • Vez
    195.228.254.145:2080
  • Yv@n
    Melyikkel megy?
  • Vez
    Nekem megy de nagyon laggos de ez szerintem nem a proxy hibája mert az 21-31-as pingü
  • krob
    sztem paff:(
    de lehet csak en benazok....
  • Yv@n
    Ha nem egy akkor paff.
  • Yv@n
    Akkor próba:
    195.228.254.145:2080
  • krob
    haaaat a WoW kepek nekem nem tetszenek annyira....
    bar addig nincs velemenyem, mig egyszer ki nem probalom esetleg
  • Jockey
    pvp-röl semmit nemtudtok még, szal nemtom mi alapján ítélitek meg, ugyanis a várfoglalos dolog nincs beépítve ebbe a bétába..
    pvp: higgyétek elé minél több kaszt van, annél szarabb a balance általába, annál nehezebb megtartani abalance-t, lásd daoc..
    sztem az poziítv hogy minimális különbség van akasztok közt, és sokkal könnyebben tartható balanace eredményezhet
    az hogy egy 40es ijjász vagy 35ös lelövi 1 lövésböl a 20as karid, az normális sztem, de még1er hangsúlyozom, ennek a gammának nem a pk-skodás a pvp része, hanem aklánháború kastélyért vivott harc, amiröl sztem még gőzötök sincs, velem együtt
    szal kár 20as kari alapjn ítélni pvp-t úgy, hogy nem is láttad még milyen..:)
  • Ferro_TwL
    Nem megy. Pedig mas proxyval muxik.
  • G_ArchAngel #5042
    nekem az nem tetszik a LineAge-ben, hogy felrúgja a legalapvetőbb rpg szabályokat:
    -törp nem pajtizik ork-kal
    -elf város közelében a drow-k maximum céltáblák
    -egy elf megöl unikornist, akkor minimum szintet veszítsen, vagy tiltsák ki pár napra

jó lenne, egy olyan mmorpg, ahol ha nem is az ad&d szabálykönyv, de az alap fantasy szabályok érvényesülnek...
  • Crag
    Nekem nem megy a 219-es végű
  • Jockey
    egy sárkány elég komoly tud lenni, márpedig srákánya tujdtommal csak nekik lehet:)
  • Cactus
    Ha olyan sok előnye lenne a klánvezérnek, akkor mindenki az akarna lenni. Így csak az igazán elszántak alapítanak klánokat, amiből még lehet is valam a végén. Nem lenne értelme leegyszerűsíteni a dolgot olyanra, mintha CS-ben lennénk, ahol minden lama klánt csinál :DDD
  • Arachnotron
    Nekem meg egy rakat dolog nem tetszik benne:
    1. Nincs elegge kiegyensulyozva a game (pl az ijasz ellenek iszonyat sokat sebeznek)
    2. Tök hasraütve állapítottak meg a szörnyek által adott xp-ket és cuccokat (van olyan ellenfél ami alig ér valamit, mégis nehéz megölni pl nem hinném, hogy az 1300 xp-t adó hót gyenge szem az majdnem olyan nehéz ellenfél, mint egy medúza, ami csak 40 %-al ad tobb xp-t).
    3, A valazstható kasztok/fajok is igen sok hasonlóságot mutatnak
    4. A pvp rendszere egyszerűen : szar
    5. ezzel az ip bannolással szerintem igen nagy ellenreklamot csinaltak maguknak.

Tehát én biztos inkább a WoW-ra fizetek majd elő (no nem mintha eddig is nem arra akartam volna )
  • Yv@n
    Valaki lessen már rá, hogy megy-e.
  • HUNrricane
    Még a WoW mellett ígéretes lehet a gyűrűk urára alapuló mmorpg..
    http://www.middle-earthonline.com/
  • Yv@n
    Érdekesség, de arról a gépről is elérni a portot, amit most banoltak, és a proxy fut rajta, úgyhogy msot feltettem egy másikra, aztán megnézzük még egy harmadikkal, ha ez sem megy éppen.
  • HUNrricane
    Nekem csak 2 dolog nem tetszik a Lineageban:
    1. A szörnyek alig dobnak tárgyat, amit dobnak az általában nem értékes.. Szerintem a legideálisabb a Diablo 2 exp-ben volt meg csinálva a tárgydobás.( Bár ott is már Hell fokozaton nem volt olyan izgi jobb cuccost találni.)
    2. A klán vezetőnek lenni nagyon nagy szívás.. Semmi előnnyel nem jár csak hátránnyal.
  • LSC
    azt csak akkor tudjuk meg ha kipróbáljuk. Grafikája mese szerűbb (és kevésbé kidolgozottak a modellek), színek szebbek, lehet griffon-on repülni:), hangulatra szerintem jobb lessz. Ha meg nem akkor SW:G lessz.
  • Yv@n
    Valaki tesztelné? Elvileg megy. Ipje ugyanaz mint előző volt, csak az utolsó szám nem 217, hanem 219.
  • Cromac Mac Art
  • Yv@n
    Hmm, van isten :)
    Készül az új proxy...
  • DarkHorSe
    hát h őszinte legyek nem tartom vmi sokra ezt a játékot szal ennél szerintem csak jobb lehet :))
  • Yv@n
    Nem ismerek free wines proxy-t.
    freshmeet, vagy sourceforge, hátha van rajtuk
  • HUNrricane
    sokkal jobb....
  • Yv@n
    Tudni tudom, de arról sem megy...
    Már kb a 6. gépet nézem totál más tartományból, de egyikrlő sem érni el a login servert, (ami ip-t először adtál)
  • Gugger
    és a wow van ilyen jó mint ez?
  • DarkHorSe
    nemsokára itt a wow ..

nem sok értelmét látom h előfizetek 2-3-4 nemtom hány hónapra