88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Nekemse megy semelyikkelse sajna:((
  • Laza
    probaltam es nem muxik :(
  • Sonic13
    #5249--ezt próbáltad?
    Nekem müxik!
  • Sonic13
    Nem nem...
    Ez a két kép nem ugyanabból a körböl van! Volt még közte egy vagy kettő asszem.
    Meg négyszer kell, hogy rájuklőjek spirittel. De még pihenni se kell, mert a sok futkosásban felmegy a HP-m meg a manám is. :)
    De ez így tökre gazdaságos, mert egy kör (10-15 lirein) olyan 120 mana meg 8 spiritshot ami kb 120 adena.
  • Laza
    Hali!
    Nem Laza vagyok hanem Gogo .. tud valaki proxyt ideirni mert egyik sem muxik amit eddig proszaltam. THX
  • Sanca
    Hm nemertem. Kinyirtal 13 lirient, es leptel 6%-ot?
    Meg 1 lirien bepurcan 150 dmg-tol?
  • Cromac Mac Art
    jól nyomod...:D
  • Sonic13
    Akkor most nekem jön két instant kép az elmúlt fél órámról! :)

Ki hitte volna, hogy ezek ennyire akarnak! :D

:DD

Upsz! Bocsesz! Elsült a kezem! :D

• Acro
    Csak egy pár instatn kép a tegnapról:

HIT 'N RUN
  • Crazyn
    a blunt weaponoknal a stun vagy mi az csak ez embereknel muxik vagy a sotetelfeknel is?
  • Cactus
    ahh, most megint karbantartanak.....
  • Cactus
    SZVSZ a pk mindig is etikátlan volt és az is lesz. Én pl. jobban büntetném, mert ez semmmi ami itt jár nekik. SP/Adena levonás, vagy mitomen mi. Különösen akkor ha szintjénél 5-el vagy annal kissebb embereket gyilkolászik.
  • Birk@
    nyah szal hogy lehet jobbá tenni gy fegyvert? :) Mintha valaki mondta volna, hogy törpe tudja
  • Jockey
    LSC: lehet nbem ártana elolvasni mivel játszol néha
    spear területi damage hazsnál, az hogy power strike-t nemtudod nyomni vele azért van mert se nem blunt se nem sword kategoria a fegyver
    ajánlom mielőtt bármit is megvennél nyomj rá egy klikket és kiirja a sebzéstől kezdve mindent, valamiunt kiírja a fegyver típusát is, ha nem stimmle a skilljeiddel akkor elejtsd el..:)
  • Sonic13
    Én már játszok :D
    218.44.246.244
    1978
  • Sonic13
    De nálam ez nagy szó! :D
  • Birk@
    ha igen milyen proxival? :)))
  • Birk@
    próbált valaki ma már jáccani?
  • G_ArchAngel #5245
    Yeah, én meg már egy csomót...
    (és néha a mocsárba vesztem)
  • Sonic13
    Yeah...
    Kinyírtam egy Black Willow Lurkert :DD
  • G_ArchAngel #5243
    Vanguard - új mmorpg a Microsoft-tól
  • Crazyn
    a palus knight lvl24-en kapja az uj skilleket lvl20 után :D
  • Yv@n
    Bocs de az éjjszakát a BIX-ben töltöttem, egy szerver kakukk miatt, most értem haza, privekre válasz ment, stb..
  • MaDFoX
    Yv@n pls! PM! |)
  • MaDFoX
    Ket ujabb proxy a listara:
    218.44.246.244:1978
    213.213.208.173:2280
  • MaDFoX
    ??? mi van lvl24-en?? Nem a 25-ot kell varni nagyon? :DDD
  • Crazyn
    végre lvl 24
  • MaDFoX
    Parszor lattam mar hogy egy egy ilyen PK bubust lenyomnak a playerek... ...ha nem o tamad eloszor es tobben is mennek ra akkor vagy elszalad vagy ott marad -- fekve... :D
    Napersze lehet hogy en ilyen vanujkardommindenkitlegyakok kiskocsogoket lattam... nem hardkoor betegeket... :D
  • toMpEr
    hat ha magas szintu vagy akkor hiaba tamadnak meg a playerek, az npckkel meg nem nagyon kell talalkoznod
  • MaDFoX
    Ha PK-val nyirnak ki akkor a viselt cuccokat nagyon kicsi esellyel dobod, mig ha vki piros akkor ugyanez forditva igaz, azaz viselt cuccot nagy valoszinuseggel dob. Az NPC-k uldozik, nameg a playerek is, szoval nehez dolga van inkabb hatranyos mint elonyos meglatasom szerint... (a stat amit lattam 618/423 karma 99999+) ez beteg mar... :S
  • toMpEr
    dobhatnak cuccokat, jo penz
  • MaDFoX
    Nem hiszem el hogy ha vki high level, akkor ne lenne jo ellenfele a MOB-ok kozt... :) Egyszeruen nem ertem meg miert kell PKzni... (tenyleg erthetetlen nekem vki vilagositson mar fel... )
  • MaDFoX
    nem, 39 feher 4 lila... :D de lattam koreai szerveren sokkal csunyabb stats-ot is... (es felek az ameriakin plane fogok durva dolgokat latni)
    Nem tilos, de amikor vki megbolondul es a kezdovarosban gyilkolaszik kicsikat, akiknek eselye sincs, aztan pont campelni kezdi a beginner varost akkor az mar a GM-eknek sem koser (figyelmeztettek, aztan megallt a szervere, visszalepni meg mar nem tudott: nincs ilyen felhasznalo hibauzenettel... :DDD)
    Kocsog PKerek... :DDD
  • LSC
    az a PvP alul azt jelenti hogy 39 kill és 4 lose?
  • LSC
    amúgysem normális az ilyen aki ennyit játszik és még rám mondják néha hogy súlyos vagyok.
  • LSC
    most playert ölni az TILOS? Azt hittem csak etikátlan.
  • Crazyn
    a blunt weaponoknal a stun vagy mi az csak ez embereknel muxik vagy a sotetelfeknel is?
  • magus
    lvl 10 nel meguntam, hogy ugyanaz megy, minden elerhetetlen, es kurva gyenge vagyok:D
  • MaDFoX
    Egyebkent valamikor elokerult hogy vannak-e high level karik a JOB-on. Itt egy, bar a kep keszulte utan par oraval torolte egy GM, mert "PK Rush"-ja volt a gazdajanak (megint...)

• Laza
    File...Setting...