88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #5263 Nekemse megy semelyikkelse sajna:(( -
#5262 probaltam es nem muxik :( -
Sonic13 #5261 #5249--ezt próbáltad?
Nekem müxik! -
Sonic13 #5260 Nem nem...
Ez a két kép nem ugyanabból a körböl van! Volt még közte egy vagy kettő asszem.
Meg négyszer kell, hogy rájuklőjek spirittel. De még pihenni se kell, mert a sok futkosásban felmegy a HP-m meg a manám is. :)
De ez így tökre gazdaságos, mert egy kör (10-15 lirein) olyan 120 mana meg 8 spiritshot ami kb 120 adena. -
#5259 Hali!
Nem Laza vagyok hanem Gogo .. tud valaki proxyt ideirni mert egyik sem muxik amit eddig proszaltam. THX
-
Sanca #5258 Hm nemertem. Kinyirtal 13 lirient, es leptel 6%-ot?
Meg 1 lirien bepurcan 150 dmg-tol? -
#5257 jól nyomod...:D -
Sonic13 #5256 Akkor most nekem jön két instant kép az elmúlt fél órámról! :)
Ki hitte volna, hogy ezek ennyire akarnak! :D
:DD
Upsz! Bocsesz! Elsült a kezem! :D
-
#5255 Csak egy pár instatn kép a tegnapról:
HIT 'N RUN
-
#5254 a blunt weaponoknal a stun vagy mi az csak ez embereknel muxik vagy a sotetelfeknel is? -
#5253 ahh, most megint karbantartanak..... -
#5252 SZVSZ a pk mindig is etikátlan volt és az is lesz. Én pl. jobban büntetném, mert ez semmmi ami itt jár nekik. SP/Adena levonás, vagy mitomen mi. Különösen akkor ha szintjénél 5-el vagy annal kissebb embereket gyilkolászik. -
#5251 nyah szal hogy lehet jobbá tenni gy fegyvert? :) Mintha valaki mondta volna, hogy törpe tudja -
#5250 LSC: lehet nbem ártana elolvasni mivel játszol néha
spear területi damage hazsnál, az hogy power strike-t nemtudod nyomni vele azért van mert se nem blunt se nem sword kategoria a fegyver
ajánlom mielőtt bármit is megvennél nyomj rá egy klikket és kiirja a sebzéstől kezdve mindent, valamiunt kiírja a fegyver típusát is, ha nem stimmle a skilljeiddel akkor elejtsd el..:) -
Sonic13 #5249 Én már játszok :D
218.44.246.244
1978 -
Sonic13 #5248 De nálam ez nagy szó! :D -
#5247 ha igen milyen proxival? :))) -
#5246 próbált valaki ma már jáccani? -
G_ArchAngel #5245 Yeah, én meg már egy csomót...
(és néha a mocsárba vesztem) -
Sonic13 #5244 Yeah...
Kinyírtam egy Black Willow Lurkert :DD -
G_ArchAngel #5243 Vanguard - új mmorpg a Microsoft-tól -
#5242 a palus knight lvl24-en kapja az uj skilleket lvl20 után :D -
Yv@n #5241 Bocs de az éjjszakát a BIX-ben töltöttem, egy szerver kakukk miatt, most értem haza, privekre válasz ment, stb.. -
#5240 Yv@n pls! PM! |) -
#5239 Ket ujabb proxy a listara:
218.44.246.244:1978
213.213.208.173:2280 -
#5238 ??? mi van lvl24-en?? Nem a 25-ot kell varni nagyon? :DDD -
#5237 végre lvl 24 -
#5236 Parszor lattam mar hogy egy egy ilyen PK bubust lenyomnak a playerek... ...ha nem o tamad eloszor es tobben is mennek ra akkor vagy elszalad vagy ott marad -- fekve... :D
Napersze lehet hogy en ilyen vanujkardommindenkitlegyakok kiskocsogoket lattam... nem hardkoor betegeket... :D -
#5235 hat ha magas szintu vagy akkor hiaba tamadnak meg a playerek, az npckkel meg nem nagyon kell talalkoznod -
#5234 Ha PK-val nyirnak ki akkor a viselt cuccokat nagyon kicsi esellyel dobod, mig ha vki piros akkor ugyanez forditva igaz, azaz viselt cuccot nagy valoszinuseggel dob. Az NPC-k uldozik, nameg a playerek is, szoval nehez dolga van inkabb hatranyos mint elonyos meglatasom szerint... (a stat amit lattam 618/423 karma 99999+) ez beteg mar... :S
-
#5233 dobhatnak cuccokat, jo penz -
#5232 Nem hiszem el hogy ha vki high level, akkor ne lenne jo ellenfele a MOB-ok kozt... :) Egyszeruen nem ertem meg miert kell PKzni... (tenyleg erthetetlen nekem vki vilagositson mar fel... ) -
#5231 nem, 39 feher 4 lila... :D de lattam koreai szerveren sokkal csunyabb stats-ot is... (es felek az ameriakin plane fogok durva dolgokat latni)
Nem tilos, de amikor vki megbolondul es a kezdovarosban gyilkolaszik kicsikat, akiknek eselye sincs, aztan pont campelni kezdi a beginner varost akkor az mar a GM-eknek sem koser (figyelmeztettek, aztan megallt a szervere, visszalepni meg mar nem tudott: nincs ilyen felhasznalo hibauzenettel... :DDD)
Kocsog PKerek... :DDD
-
#5230 az a PvP alul azt jelenti hogy 39 kill és 4 lose? -
#5229 amúgysem normális az ilyen aki ennyit játszik és még rám mondják néha hogy súlyos vagyok. -
#5228 most playert ölni az TILOS? Azt hittem csak etikátlan. -
#5227 a blunt weaponoknal a stun vagy mi az csak ez embereknel muxik vagy a sotetelfeknel is? -
#5226 lvl 10 nel meguntam, hogy ugyanaz megy, minden elerhetetlen, es kurva gyenge vagyok:D -
#5225 Egyebkent valamikor elokerult hogy vannak-e high level karik a JOB-on. Itt egy, bar a kep keszulte utan par oraval torolte egy GM, mert "PK Rush"-ja volt a gazdajanak (megint...)
-
#5224 File...Setting...