88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Crazyn
    ott leszek
  • pityogo2
    nekem már volt halál 99,98%-nál is ...
  • MaDFoX
    Hozarohadt#$@#$%@#$#@$#@$@$!!!!!!!
    99.4-nel megall minden 3 zombi karcolgatott epp... ...10 masodperc allas utan nagy toltes --mar gyanus volt--, aztan varos... 91.6% GRRRRRRRRRRRRRRRR!!! Visszamegyek es megolok mindent ami mozduuul! :<<<
  • Ferro_TwL
    Ma ejfelkor Gludio deli kapu az uj klan megallapitasa! Mindenki jojjon hozza a penzt is, mert egybol level 1-es lesz. Aki esetleg nem tud jonni adja oda a penzt valakinek, hogy ezzel mar ne legyen gond.
  • MaDFoX
    :DDDD virtualis mazoizmus(?)...
  • Laza
    de jol megy bazze, hogy ilyeneket dobalsz el.. :)))
    inkabb add ide... meg is ollek, ha csak ennyi kell, hogy kielegulj :)))
  • krob
    ghost floppyrol, egy kave+cigi alatt ujrarakja nem?
  • Cactus
    Nincs az a játék ami miatt újraraknám potyából a windowst. Jó, az is bizonyított tény, hogy havonta (XP-t 2 havonta) újra kell rakni :]
  • yal
    stdamien:D
    a srac izraeli nagy cimboram:)
  • Crazyn
    Annyit még hozzáfűznék a dologhoz, hogy Dagobert, Hancurmanci meg egy StDamien nevu human mage segitett kozben.
  • MaDFoX
    Nocsak krob... :DDD
    Az enyemek sem hagynek ejjel folyamatosan jatszani... ...tiszta kaosz... :DDDD
  • Sanca
    dehogy erte meg:) En 2x kinyirtam ugyan azt a faszt, es semmi hatranyom nem szarmazott. Na az erte meg:D
  • krob
    sry kicsit nem leszek, babazok:)
  • krob
    Eloszor is koszi Madfox elolvastam a privit,ertem is, de ezen kivul mas gond is lehetett nalam.
    Ja es nagyon koszonom a segitseget!!!!!!!!!!!
    Na raktam egy windozt ujra a gamet az autoupdate 2 orat futott (****ssza meg) DE sikerult bejutnom!!!!!!!
    Tehat Sanca, ha meger annyit es mindent jol csinaltal es megsem megy, akkor vmi bekever es ujra kell raknod mindent.
    Egyebkent en a Cactus altal #5284 alatt emlitett proxyval jutottam be.
  • Crazyn
    CrAzNaLoR a PK ISTEN!!!!!!!!!
    514-es karmaval!!!!!
    Ma egy kis kocsog (GOalerGb) a Ruins of Griefnél folyton mondogatta, hogy menjek el. Egy páran meguntuk, es nemérdekelvén, hogy piros leszek, nekiestem. Csak utána meg jott rám a többi kis kocsog, ugyhogy egyszer megöltek, 714-ről lecsökkent a karmam 514-re és eldobtam egy Compund Scale Mail-t :(

DE MEGÉRTE!!!!!!!!!
  • MaDFoX
    Bar attol meg pl a 218.44.246.244:1978 mehetne, nalam ugy szokott menni hogy kb felpercenkent nyomtam egy entert es egyszer csak bejott...
  • MaDFoX
    PM-et nezd meg sanc, hatha bejon... :)
  • Sanca
    1. bannal nem voltam. Most probalom eloszor hasznalni a proxy-t
  • MaDFoX
    krob: PM ment
    Sanc: te az elso bannal meg nem voltal bannolva? Hasznaltad mar a proxy-t?
  • Cactus
    Próbálgasd. Most a 218.44.246.244 port: 1978 proxyt használom. Ma 100%-osan működött!
  • MaDFoX
    A crack rossz Laza tedd vissza az eredeti fileokat...

Nexushun: Direct be van allitva ugye?

Sanca: kapcsold be a sockscap logjat az osszes eventtel es lassuk mit csinal...
  • Nexushun
    Én bent vagyok nem jól csináltál valamit.
  • yal
    megoltem egy ricenseot:O
  • Sanca
    Hm. Akkor lehetseges hogy nalam az idaig felsorolt proxyk kozul 1 sem megy??
  • Cactus
    Ha eltunik a szoveg loginnál akkor tutira kell neked is proxy. Windózba nem kell semmit állítani, mindent ugy ahogy a weblapon ki van írva!
  • Sanca
    Nemlehet hogy a proxit engedelyezni kell vhol windozba vagy mvi ilyesmi?
  • toMpEr
    nemertem minek kell megcrackelni egy ingyenes programot...
  • Sanca
    En beirogatom a lingit passt, loginolok es nem csinal semmit, meg a 2 betud sziveg sincs ott.
  • Sanca
    Milyen sockcap crack?
  • Nexushun
    Gludio-ban vagyok és nem tudok megmozdulni olyan laggos. Nektek is ennyire gáz a város?
  • Sonic13
    Ha jól tudom akkor a varázslat erejét növeli 75%-al és a varázslás sebességét 25%-al.
  • Cactus
    A ket betus japan krixkrax asszem a ban. Akkor probald masik proxyval :]
  • magus
    pk rush ammemgmi?
  • Nexushun
    A spiritshot mire jó?
  • Nexushun
    Lehet hogy tele van, egyébként nekem a tegnapi sockcap crackel nem ment fel csak simán...
  • Sonic13
    Akkor viszont nem tudom mi lehet:((
    Én se értek sajna ehez .(
  • Laza
    hat nyomok egy RUN-t .. elindul a game .. beirom az Id-et es pass-t .. es tovabb nem megy .. megjelenik lent az a ketbetus krix-krax
  • Sonic13
    Nyomogassátok a Log in-t meg várjatok vele!
    Nem mindig müxik rögtön!
  • Cactus
    #5249 nekem is felment...az a fő baj, hogy sokan nem állítják be a directet :(
  • Sonic13
    Hol akad el?