88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#5303 ott leszek -
#5302 nekem már volt halál 99,98%-nál is ... -
#5301 Hozarohadt#$@#$%@#$#@$#@$@$!!!!!!!
99.4-nel megall minden 3 zombi karcolgatott epp... ...10 masodperc allas utan nagy toltes --mar gyanus volt--, aztan varos... 91.6% GRRRRRRRRRRRRRRRR!!! Visszamegyek es megolok mindent ami mozduuul! :<<< -
#5300 Ma ejfelkor Gludio deli kapu az uj klan megallapitasa! Mindenki jojjon hozza a penzt is, mert egybol level 1-es lesz. Aki esetleg nem tud jonni adja oda a penzt valakinek, hogy ezzel mar ne legyen gond. -
#5299 :DDDD virtualis mazoizmus(?)... -
#5298 de jol megy bazze, hogy ilyeneket dobalsz el.. :)))
inkabb add ide... meg is ollek, ha csak ennyi kell, hogy kielegulj :))) -
#5297 ghost floppyrol, egy kave+cigi alatt ujrarakja nem?
-
#5296 Nincs az a játék ami miatt újraraknám potyából a windowst. Jó, az is bizonyított tény, hogy havonta (XP-t 2 havonta) újra kell rakni :] -
yal #5295 stdamien:D
a srac izraeli nagy cimboram:) -
#5294 Annyit még hozzáfűznék a dologhoz, hogy Dagobert, Hancurmanci meg egy StDamien nevu human mage segitett kozben. -
#5293 Nocsak krob... :DDD
Az enyemek sem hagynek ejjel folyamatosan jatszani... ...tiszta kaosz... :DDDD -
Sanca #5292 dehogy erte meg:) En 2x kinyirtam ugyan azt a faszt, es semmi hatranyom nem szarmazott. Na az erte meg:D -
#5291 sry kicsit nem leszek, babazok:) -
#5290 Eloszor is koszi Madfox elolvastam a privit,ertem is, de ezen kivul mas gond is lehetett nalam.
Ja es nagyon koszonom a segitseget!!!!!!!!!!!
Na raktam egy windozt ujra a gamet az autoupdate 2 orat futott (****ssza meg) DE sikerult bejutnom!!!!!!!
Tehat Sanca, ha meger annyit es mindent jol csinaltal es megsem megy, akkor vmi bekever es ujra kell raknod mindent.
Egyebkent en a Cactus altal #5284 alatt emlitett proxyval jutottam be.
-
#5289 CrAzNaLoR a PK ISTEN!!!!!!!!!
514-es karmaval!!!!!
Ma egy kis kocsog (GOalerGb) a Ruins of Griefnél folyton mondogatta, hogy menjek el. Egy páran meguntuk, es nemérdekelvén, hogy piros leszek, nekiestem. Csak utána meg jott rám a többi kis kocsog, ugyhogy egyszer megöltek, 714-ről lecsökkent a karmam 514-re és eldobtam egy Compund Scale Mail-t :(
DE MEGÉRTE!!!!!!!!! -
#5288 Bar attol meg pl a 218.44.246.244:1978 mehetne, nalam ugy szokott menni hogy kb felpercenkent nyomtam egy entert es egyszer csak bejott... -
#5287 PM-et nezd meg sanc, hatha bejon... :) -
Sanca #5286 1. bannal nem voltam. Most probalom eloszor hasznalni a proxy-t -
#5285 krob: PM ment
Sanc: te az elso bannal meg nem voltal bannolva? Hasznaltad mar a proxy-t? -
#5284 Próbálgasd. Most a 218.44.246.244 port: 1978 proxyt használom. Ma 100%-osan működött! -
#5283 A crack rossz Laza tedd vissza az eredeti fileokat...
Nexushun: Direct be van allitva ugye?
Sanca: kapcsold be a sockscap logjat az osszes eventtel es lassuk mit csinal... -
Nexushun #5282 Én bent vagyok nem jól csináltál valamit. -
yal #5281 megoltem egy ricenseot:O -
Sanca #5280 Hm. Akkor lehetseges hogy nalam az idaig felsorolt proxyk kozul 1 sem megy?? -
#5279 Ha eltunik a szoveg loginnál akkor tutira kell neked is proxy. Windózba nem kell semmit állítani, mindent ugy ahogy a weblapon ki van írva! -
Sanca #5278 Nemlehet hogy a proxit engedelyezni kell vhol windozba vagy mvi ilyesmi? -
#5277 nemertem minek kell megcrackelni egy ingyenes programot... -
Sanca #5276 En beirogatom a lingit passt, loginolok es nem csinal semmit, meg a 2 betud sziveg sincs ott. -
Sanca #5275 Milyen sockcap crack? -
Nexushun #5274 Gludio-ban vagyok és nem tudok megmozdulni olyan laggos. Nektek is ennyire gáz a város? -
Sonic13 #5273 Ha jól tudom akkor a varázslat erejét növeli 75%-al és a varázslás sebességét 25%-al. -
#5272 A ket betus japan krixkrax asszem a ban. Akkor probald masik proxyval :] -
#5271 pk rush ammemgmi? -
Nexushun #5270 A spiritshot mire jó? -
Nexushun #5269 Lehet hogy tele van, egyébként nekem a tegnapi sockcap crackel nem ment fel csak simán... -
Sonic13 #5268 Akkor viszont nem tudom mi lehet:((
Én se értek sajna ehez .( -
#5267 hat nyomok egy RUN-t .. elindul a game .. beirom az Id-et es pass-t .. es tovabb nem megy .. megjelenik lent az a ketbetus krix-krax -
Sonic13 #5266 Nyomogassátok a Log in-t meg várjatok vele!
Nem mindig müxik rögtön! -
#5265 #5249 nekem is felment...az a fő baj, hogy sokan nem állítják be a directet :( -
Sonic13 #5264 Hol akad el?