88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    ork magen :)
  • Gumbo
    gondolkozom az ORk Shmanon is, de nemtudom. alszok még rá egyet. neked mi a véleményed?
  • Valen
    LSC>

ugy tudom hogy 2 v. 3 város van benne, ami magyar tulajdon :))

ha lesz 1x pénzem és akkor még élni fog a server, akkor előfizetek rá :))

más :

Hunrricane: milyen taktikával sikerült regelned magad ???
  • Gumbo
    ez tök vicces, és nagyon LOl biztos nagyon jó lehet, bár én egyedül nem jönnék rá a dolgokra
  • Gumbo
    nah hogyan kell regelni?
  • Cactus
    Én marhára szeretem a StarWars-ot, de elvből nem fizetek egy játékért :D Na jó ez nem igaz, de a havidíj az annyira suxxor. Arról nem is beszélve, hogy nem mindig jutna rá cash, mert itt van ugye az üvegházhatás....
  • yal
    hunrricane miben vagy mar bent? naobban?:P
  • LSC
    Állítólag most az össz playerek közül kb 30 jedi van a világon. Ja és amit lehagytam kb 12 bolygó mindegyiken 10-15 város amik részben épített városok. A legnagyobb LOL van egy magyar város és a kórház neve "kórház a város szélén" így magyarul :)
  • LSC
    Hát én úgy hallottam hogy Jedi kb 1 év alatt lehetsz akkor is nagy mákkal.
  • LSC
    Leginkább azoknak írtam akik szeretik a star wars-ot és előfizetne erre. Számomra már nem kétséges hogy melyikre fogok ha rászánom magam.
  • HUNrricane
    Én már bent vagyok.... HIHI.. Egyan ugy HUNrricane és elf ijjász..

Segítek majd regelni..
  • Valen
    A Star Wars Galaxies egy fizetős MMORPG, király, ámde kezdő halandónak káosznak tűnő felépítéssel.

A bolti ára 13k Huf, mely magában foglalja az 1. hónap "ingyenes" kipróbálását, utánna havi cca 3500 HUF ha jól emlékszem :))

De a teljes felépítés inkább hasonlít az Everquestre mint a LineAge2-re :)) pl. egy pajzs atributuma nem 4-5 hanem 18-20 dologból áll :)), meg a lézerfegyvert is lehet apró csavarig mindenben módosítani :)), meg kb. 6 hónap napi intenzív játék után tudsz csak benne Jedi-vé / Sith-é válni :))
  • LSC
    Star wars galaxies. Egy éve kint van már sajna nem ingyenes csak ha megveszed egy hónap:). Van egy olyan lehetőség hogyha valaki megveszi és lejár az egy hónapja akkor kap egy hét plussz egy logint a sajátján kívül amit bárkinek odaadhat beetetésre.
  • Valen
    Na regeltem, majd elválik mi lesz :))
  • MaDFoX
    Valen: Egyebkent szarnak elolvasni en mar kitoltottem jol/fake/egeszen nagy marhasagokat is irtam meg persze az igazsagot is meg jocskan el is tuloztam mindent, de egyikre sincs valasz... ...valoszinuleg random valogatnak...
  • pityogo2
    ez mi? majd megnézném:) ingyenes mellesleg? a honlap cimét majd add már meg, reggel majd emgnézem, thx
  • Gumbo
    jajj ne már, ne szarozz. ugyse nyomozzák le
  • Valen
    hátha elolvassák és akkor nem akarok fasságot írni :))
  • Valen
    az Occupation részhez :))
  • Gumbo
    mire kell neked?
  • Valen
    valaki pls a #5358-ra !!!
  • Gumbo
    De unom. Tök unalams. Semmi izgalmas nincs benne. Azon is gondolkozom hogy fighter leszek...
  • LSC
    Nem fikázni szeretnék csak pár tényt elmondani, ma megnéztem az SWG-t és a kettő közt lehetőségekben és ötletekben és föld és ami a legjobb egymásra vannak utalva a player-ek nem vehetsz NPC-től semmit csak playertől, vagy csináltatsz (player-el) vagy te magad csinálsz. Enni inni kell, bányászni nyersanyagokat mindenhez, kórházba menni ha marandandó(!) sérülést kaptál házat építeni, városokat fel lehet húzni, és még sorolhatnám. Aki szereti az SW világát az mindenképpen próbálja ki mielőtt erre előfizetne. Aki meg ezt a világot szereti az meg kell hogy elégedjen az unalmas henteléssel. Télleg nem flame csak sokan mint eddig én sem nem voltam tájékozott az moorpg-k világában.
  • HUNrricane
    Neee, te sokkal jobban néztél ki Elf mágus csajszinak.. Sír a szívem...
  • Gumbo
    No! EAST side is da best!
  • Valen
    akkor vki lefordítaná az Építési Műszaki Ellenőrt angolra, mert én már probáltam, de annyira nem vagyok profi angolos :))
  • MaDFoX
    A NACB es a NAOB teljesen mas verzio lesz (ha a karikat at is lehet majd vinni) a kliens tuti mas lesz hozza!
    Regelni meg tudtommal csak a CB-re leget meg...

Az utolso leallasnal megvaltozott az update szerver IP cime:
    218.40.59.138 tegyetek ezt is directbe kulomben az update alatt megall... (mar aki a lineageii.exe-t irta indulashoz)...
  • pityogo2
    hogy csinaltak enekd, hogy egybol jott valaszlevel??
  • Gumbo
    akkor kezdem a töltést, és holnap remélhetőleg regelek 1 DE mágust :)
  • pityogo2
    amig nem kapok valaszt, ugyis JOBolni fogok...
  • HUNrricane
    Aha, INQVISITORS klán elhagyja a japánokat és az Amerikaiak szerverét fogja tovább terhelni...
  • pityogo2
    letolteshez nem kell regelt felhasznalo
  • yal
    gumbo viccelsz? WEST SIDE THE BEST
  • Des
    lawa te most regeltél és egyből tudod tölteni a klienst?:)
  • pityogo2
    ja, azt teszem.azt irja, 30 ora van hatra, de ez nem igaz, mert 1 mp itt 6 mp, vagyis kb 5 ora es letolti, na by
  • pityogo2
    na bye, én mentem elfele sajna.
  • Gumbo
    de a progit lel lehet tölteni
  • pityogo2
    sztem az még NACB 8)
  • Gumbo
    NAH AKKOR EL KEZDEJEM TÖLTENI A NAOBOT, ÉS MEGY ÁT A BANDA 1 RÉSZE?
  • pityogo2
    lol:)