88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sonic13 #5423 Jó ez, csak már lenne NAOB! -
#5422 -
#5421 mivan? :) -
#5420 -
#5419 talaljunk mar valami ertelmes fantasy mmorpg-t, ami mar fizetos, de ki lehet probalni!!! -
G_ArchAngel #5418 bébisárkány - így is kezdheted, 80.szinten már repül....:) -
Sonic13 #5417 Gondolom, mert mi már 2 hete kitöltöttük és semmi visszajelzés! :(
Elvégre még closed, szóval nem könnyű bejutni! -
#5416 mér lehet azt rosszúl kitölteni? -
Sonic13 #5415 Jól töltötte ki azt a hülye reget! -
#5414 hogy is van az, hogy te mar bent vagy mi meg nem ?! -
Sonic13 #5413 Végkiárusítás!!!
Mágus cuccok nagyon olcsón!!!
CSak vigyétek már!!! :D -
Sonic13 #5412 Én egy 22-es human mágust, egy 18-as de fightert, egy 16-os de magust, egy 14-es elf íjászt, meg egy 13-as elf mágust :DD
-
Sonic13 #5411 Én már nagyon várom a NAOB-ot!
Szerintem jobb lenne, ha átmennénk.
Legalább nem lenne rohadt bannolás!
-
Sonic13 #5410 Nekünk már vagy két hete lent van :)
-
#5409 mellesleg igen azon én is elgondolkoztam hogy érdemes-e újra 20+ ig feltolne mégegy karit... -
#5408 a client lennt van már, csak nemtom mit kezdjek vele... amig nincs accom, nagyon felesleg 8-/ -
#5407 ric, regeljetek már nekem is 8)
hogy lehet az, hogy te egyből kaptál accot? -
#5406 na nank se lehet sok gondja aharcal+pénzel... -
Sonic13 #5405 Hűűű bammeg! -
#5404 Brrrrrr... (ez azert valahol nagyon durva nem?)
-
#5403 Sztm a party akkor is jo ha nem egyszintu mindenki elvegre nem azert partyzol hogy fejlodj, arra ott a quest. Partyban inkabb az az erdekes hogy tesztek hidegre egy bosst... :D -
Nexushun #5402 A party csak akkor jó ha egy szintűek alkotják. Amit szinte lehetetlen tartani mert aki többet játszik az elúz a többiektől és ő kapja az exp-k nagy részét. A klánozás érdekes war része meg még nincs bent a bétában... -
#5401 Nexushun: allj be egy klanba... ...nyomd partyban... -
Sonic13 #5400 Do you have any Alpha / Beta game test experience?
If Yes, please state your area of expertise
Na ide mit kéne írni??? -
Nexushun #5399 Annyira egyhangú tápolássá vált a játék, hogy én abbahagyom. Ha valakinek kell egy Human Mage Lv19-es írjon privátot. Már csak lv20-ra kellene tápolni és Cleric lehetne (Quest kész). Van nála 200e adenea is ha másért nem a pénz jól jöhet annak aki még tolja... -
#5398 Archangel en maradok (le se szarnak a CBsek) :DDDD
Majd ha lesz OB akkor talan... ...azert szamit az az 1-2s LAG... ...meg vegre meg akarom tudni mit mond a despairban a flame gyik... :DDD -
G_ArchAngel #5397 7 napos Horizons trial version
Én egy kicsit szomorú vagyok, hogy mindenki menekül japán szerverről, én még maradnék, akár egyedül is...
Nincs kedvem egy újabb bizonytalan bétához, megnézem a Horizons-t, sok régi Battlefield-es haver nyomja... -
#5396 addig éljek. -
radical #5395 HA ez így lenne annak örülnék, mert van egy 14-es ork harcosnőm az amcsi closed bétán. -
#5394 De meg nem?
Atmesz a closedre? -
#5393 Én egy 26lvl Elf ijjászt hagyok ott a Japán open betán..
(400k pénz, +kb 400k-t érő felszerelés)
Gumbo, majd ha megkapom a Helpet, akkor tovább adom... -
#5392 MOB magyar open beta :) -
#5391 Korean Open Beta
Van vki ork mage-val, meghulyultem vagy tenyleg lassabb a manaflow?!!! -
Nexushun #5390 Be tudsz már jönni Sanca?
-
Sanca #5389 Hat ki kell probalni melyik kari teccik mielott elkezdodik a rendes game:) -
Sanca #5388 En sztem delf tolvaj(toros) vagy paladin leszek. -
Sanca #5387 1 komment is boven sok volt swg-rol de azert az 5.nel alljunk mar meg... -
#5386 KOB az mi? -
#5385 mennyi jatek utan? Egyszer mar ujrakezdtuk itt paran...
KOB-->TWOB-->JOB-->NAOB--> ? :DD -
Nexushun #5384 Ennyi játék után újrakezditek? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ annyit nem ér.