88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#5463 Valakinek van accountja rajtam kívül a zárt bétára?
Azért vannak izgalmak az amcsi bétán. Itt a PK-k csapatban járnak :)..
-
#5462 viszont ric tudja 8)
na meg 1 klán 8) -
#5461 Arról nem maradt írásos bizonyíték :p -
#5460 nemis, mert én, még amikor a gaméban mondta 8) -
#5459 Megvárom még eldöntik az emberek, hogy melyik bétán jáccunk :) -
#5458 Nem játszotok csak irogattok?
-
#5457 ez nem igy működik, már csak azért sem, mert nem Te vagy az egyetlen aki les werwolfot nyír, ezért lehet másnak dobott helyetted
meg tudod, ha feldobsz egy pénzérmét akkor 50-50% az esély a fejre és az írásra, és mégis lehet hiába dobod fel 20x mégsem lesz egyszer se írás
-
#5456 Azért ülnek le piacozni, mert el akarják adni őket :))) Mellesleg a baj nem ott van, hanem hogy nem lehet MEGVENNI azokat amiket eladnak (főleg ami a crafthoz kell) -
#5455 nekem is csak egyszer dobott egy rexlexiont, akkor szerencsére egyedül voltam... -
#5454 Viszont még mindíg nem értem, hogy miért ülnek le piacozni minden kis szar semmire nem jó cuccal. A piacozásba valami rendszert kellene vinni, pl, ne lehessen az ut közepére űlni, csak a szélére, és ott is lenne egy távolság (tól-ig) határ! sokkal jobb lenne, átláthatóbb, hatékonyabb... -
#5453 nem az a baj hogy keveset dobnak...hanem az, hogy nekem nem dob semmit..:D -
#5452 szerintem is jó így! Gondoljatok bele, ha gyakrabban dobna nagyértékű tárgyakat, hamar megunnánk, mert mindent meg tudnál venni, stb... -
yal #5451 szerintem kiraly a drop a jatekban. persze enis szeretnem ha ertelmesebb cuccok esnenek de igy van kedvem mindig jaccani, mert abban remenykedem talan ma is esik vmi ertekesebb. -
#5450 Te miről beszélsz, itt ? -
#5449 K jó lesz, temetjük a JapoBeta-t, töltjük a az AmiBeta-t, account meg nem lesz ?! :DDD -
#5448 Én meg 2. szorra -
#5447 nembaj, ha van egy akkor émmonttam előszőőőőr -
#5446 De ha tudok akkor segítek.. -
#5445 Szerintem nem jótékonysági intézmény :)).. Így is rendes volt tőle, hogy oda adta az 1gyik accountját. -
#5444 nekem is adhatna 8) -
#5443 Sőt! Akkor nekem is :] -
#5442 jaja, én is rendesen hazudtam :D szvsz, ha ilyen ügyes a haverod, akkor regeljen még 10-ből 10-et, és ossza szét, csak engem ne hagyjon ki a szórásból!!! -
#5441 De ha már ennyire megy nki nem csinálna nekemis? :))) -
#5440 ibkább köze lehet ahhoz, hogy milyen IPről regeltek, vagy ilyesmi -
#5439 hát én amcsi címet írtam, és nem hülyeséget :) szal nemhiszem hogy ezlenne -
#5438 Két dologra nagyon oda kell figyelni az account készítésnél!
1. amerikai cím
2. a szabadon kitölthető box-ba, ne írj hülyeséget!!!
Szerintem ez a titok, mert akitől az accountot kaptam, öt 3-ból 3x felvették a bétára.
-
#5437 ja, a dobás nagy xar.
én lehet hogy megvárom a naobot, vagy a nacb-ra az accom.
a job már nem nyújt semmi újjat, a küldik unalmasak, laposak... -
balty #5436 Annyira szarul van sztem megcsinálva ez a dobás. Ütöttem les werwolf-t kb. 100-t egy darab szént nem dobott, pedig 3% az esélye. Dark elfeknél meg rámszaladt két orc figther az egyik dobott egy gladiust. -
#5435 visszavonva -
#5434 most 1 kis ideig LawahHUN néven keressetek. -
#5433 ér vagy 40K-t -
#5432 mindenki offline vazz -
#5431 nekem egyszer dobtak egy Hunting Bow-t ér vagy 22k-t :)), de ezt is úgy, hogy elötte megölt egy monsta és elvesztettem az 1k-s fülbevalómat :)) -
#5430 Pfff.... nekem 10k-s cuccnal nem dobtak meg nagyobbat... :C (azt is csak egyszer) -
#5429 mert a törpe mindent felkapkod :DDD -
#5428 nem csak te:D nekem idáig a max. drop az egy D-grade-s kesztyű volt. -
#5427 nemtudom...én egyenlőre maradok JOB-on...bár sajna csak kínlódok mert drop szempontából nagyon szerencsétlen vagyok..:( -
#5426 Nyugi...HUNrrican egy ismerőstől kapta az account-ot..
ő sem képes csodákra...
(bár a srác aki küldte már 3-at regelt nem tudom hogy csinálja..) -
#5425 töltöm a horizons-t :D -
#5424 egyenlőre csak a magad nevében beszelj..:)