88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Pukkka
    Most ismertem meg Orfent közelebbről =)
    Nem egy szívéjes manus =))
  • Cactus
    Egyenlőre nincs, de sose lehet tudni. Remélem azt nem élesben kívánják először kipróbálni, hanem odaadják nekünk bétásoknak.
  • Gorii
    varfoglalas nincs a betaban
  • MaDFoX
    Cactus: En mar tanulok hatrafele nyilazni ok? :D
  • MaDFoX
    Tipikus....
    amerika a fajgyulolet hazaja... :CCC
    EN szeretek minden fajt, es tuti ork mage leszek, mint a KOB, TWOB es JOB -on voltam eddig... :D
    Ezt a sok piros dolgot nem igazan kivanom... :C

Mellesleg a japanok siman segitenek! Mindig - ha nem mas dolguk van! /Mint en is, nem hagyok ott egy mobot, de ha ulok es van ertelme segitek... ...azert nem szivesen szabaditom magamra a nagy dogoket... ;D/
    Es ha ott ul egy japan (vagy barki) ahol nyomom a tobbiekre a pajzsot mindig kap O is... (szamtalanszor kaptam en is buffot csak ugy - es ugy hallom masok is!)
  • Cactus
    Azonos fajba tartozó klánozás jól megosztaná a maroknyi magyar sereget .
    NAOB-on majd valami ütőképes klánt kéne összedobni, hátha a vége felé majd lesz majd várfoglalás. Aztán majd megtudják az amcsik, hogy mitől rettegett egész Európa a honfoglalás után.
  • Gumbo
    a vegyes fajú klánokba az ajó, hogy a különböző skillek jól kegészítik egymást.
    Majd legfeljebb jobb vigyázunk egymásra :)
  • gPROject
    Tényleg jobb lenne egy fajból csinálni a klánokat.
  • Gumbo
    de mondjuk az lesz vicces majd, hogyha atjovok a fő szigetre orkal hogy partizzunk, mindenki engem fog PKzni :)
  • Ferro_TwL
    Yal annyit tegyel mar meg legyszi hogy visszajosz JOB-ra es kilepsz a klanbol kell a hely. (Ha en raklak ki 5 napig nem tud belepni senki.)Kosz.
  • Cactus
    Mégegyszer felhívnám a figyelmet, hogy megy egy állandó dedicated sok megbites TeamSpeak Server, rajta egy regisztrált LineAge 2 szoba. Ezen belül létrehozhatok több alcsatornát mondjuk partyknak, klánoknak, haveroknak, stb.

Bermuda Team TS server
    Server IP:
    ut2003.sysconfig.hu:8767
    217.27.215.80:8767)

Akinek még nincs meg a cliens szoftver az letöltheti a következőkről:
    Kliens Windowshoz
    Kliens Linuxhoz
    Mondjuk az utóbbi nem hiszem, hogy kell.
  • Cactus
    Neked legyen igazad!
    A faji különbségekre jobban ki kéne élezni a dolgot ha már full pvp a gamma. A DE vs. Elf az alap, de pl orkokat nem nagyon szereti senki :]
  • yal
    na az amerikai mentalitasrol ha mar tema volt:
    sok a piros karakter de nagyresz csak akkor ol meg ha megtamadod
    ha elkezdessz menekulni es beirod help azonnal segitenek, altalaban tobben is nem ugy mint a kibaszott japanok akik egy helyben allnak es a kis szaros szemuket dorzsolik mert nem latjak mi a faszt irtal, vagy nem tudjak mit jelent a help
    ki van elezve az elf DE kozti harc, allandoan DE csapatok jonnek a varos fele es pkznak mint atom, aztan mennek az elfek ez tok kiraly
  • HUNrricane
    Most probáltam ki az ork maget, nem rossz és sok az élete.
  • Gumbo
    Akkor még jobb ötletnek tartom, hogy ork magel legyek a NAOBban
  • Ferro_TwL
    Des latnod kene Madfox hogy keni samannal..beszaras. Level 25-os es golemeket meg fakat, meg mindent ol:D Pedig csak egy mage staffja van mind neked, a ruhaja pedig egy devotion set.
  • Ferro_TwL
    Azt tudom, hogy a chronicle 1-ben a mobok gyorsabbak (5-10%-al) ezert az osszes varazslo kap sleepet level 20-tol vagy 25-tol.

Nemtudom, hogy az ijasz erosebb e a varazslonal, mert a varazslo gyorsabban varazsol es ha az ijasznak nincs jo mdef-e (es altalaban nem szokott) akkor a varazslo is nagyot sebez rajta.
    Viszont ijasszal lehet a leggyorsabban fejlodni, egy jo ijjal:)
  • MaDFoX
    nahh egy kis testing senkinek sem art... :D
    Menjetek egyetek vmit, pisi stb... :D
    Kenyesebbek vegre furodjenek! :DDDD
  • HUNrricane
    Alacsonyabb szinten az ijjász erősebb, de magasabb szinten az ijjász és a lovag közti különbség sokkal csökken… 50 Szinten az ijjásznak lesz kb,1800 élete míg a lovagnak meg 2500 élete és 2x akkor páncélzata,,,
  • gPROject
    Vasárnap délután van, és alig játszik valaki. :((
  • Nexushun
    De a lovagnak nagyobb a védelme. Sőt van speciálisan nyil elleni védelem növelés is.
  • Cactus
    Mondjuk a pksok is mind ijjal támadnak, legalábbis én így tapasztaltam. Én azért maradok a "Kard és Becsület" mottónál a NAOB-ig :D Onnan már mágia lesz az úr.
  • MaDFoX
    Hat, kb ilyesmi a sorrend:
    ijasz>vari
    vari>dmgdealer
    dmgdealer>tank
    tank>ijasz
  • balty
    Mindestre egy 24 elf lovag és nyilas között majdnem 4* annyi sebzés különbség van a nyilas javára.
  • MaDFoX
    Balty ugy tudom elegedettek a jelenlegivel... :S
    Ha valtoztatnak is a balance-on akkor az mar Chronicle1-ben lesz csak (abban pl a varazslok kapnak egy relax szeru opciot amivel nem csak ulni hanem fekudni is tudnak - nagyobb hp es mana flow de lassan kel fel) :D
  • balty
    Nevetségesen erős a nyilas, főleg a lovaghoz képest. Ezt nem fogják kiegyensúlyozni?
  • Cactus
    Ha az amerikai mentalitást nem számoljuk, akkor csak bizalommal tudom várni a NAOB-ot. Hozok egy egyszerű példát: Sztem mindenkivel előfordult már, hogy valaki árult egy nekünk kellő cuccot jó áron. Csakhogy mondjuk a cash nem volt meg, vagy a srác shoutba hírdetett. Mi a teendő, szóljunk neki whisperrel. Japán krixkraxokat én nem tok írni, de angolt igen.
    A másik meg hogy a pk arcokat meg tudjuk nevezni, mert ki bírjuk olvasni a nevüket.
  • Des
    hát az nem túl jó hír:)
  • Lynx_TWL
    kösz a választ srácok:D
  • Ferro_TwL
    Nem csak NACB upgradelik prelud-ra, a JOB mar ilyen. Kicsit eltolodik az open beta valszeg aprilisra. Az a gaz, hogy a NAOB is zsir ugyanolyan lesz, mint a japan csak angolul (es persze amcsikkal).
  • LSC
    miért nem látok egy screenshot-ot sem?
  • Des
    na akkor már jövő7en lehet h lesz AOB?:)
  • Laza
    humm.. a karakterek stileja nagyon gagyi :)
    mind a Player, mind a MOB karakterek...
  • Acro
    "The characters will be wiped from closed beta, but you will be able to use the same account."

De legalább az account megmarad,és így nem kell újra regelni.
  • Sonic13
    The Bartz server will be brought down on Sunday March 21 at 10:00AM PST/1:00PM EST, and will be brought back up on Monday March 22 at 8:00PM PST/11:00PM EST

During the down time, the server will be updated with the Prelude Version of Lineage II.

In preparation for the Prelude update, we encourage all players to update their version of Lineage II, by running Lineage2.exe. The client will automatically download the newest version.

Some of the features in the Prelude version:

# Second Career Transfers has been added -- 31 new classes total

# More lands to explore, including Sea of Spores and Oren lands.

# New monsters added.

# Enhanced keyboard movement & first-person viewpoint.

# Enhanced monster taming system added.
  • HUNrricane
    Hát ezt nem tudom.. :(
  • Cactus
    LOL, ez a Realms of Torment román fejlesztés
  • LSC
    Open beta sem lessz?
  • Gumbo
    thx :) nemtudtok valami jo gif készítőt?
  • Akuma-D
    flig fék dolgokat írtam:)) majd probalkozok még hátha küldenekmég accot :)