88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gugger
    baeg 2.5h nal tart az update, JOB-nál nem emlékszem, hogy ilyen sok lett volna :((( vagy inkább :))) mert ez azt jelent lesz sok ujdonság!!!
  • Jockey
    lehet, viszont brutál a védelme, akárcsak darkenek
    ezeknke akariknak is megvan a szerepuk egy partyba, tökéletesek aggro tartásnak, main tanknak, sok hp jó defense stb..
    állíts be egy partyba egy ijjászt azt huzasd vele a piros mobokat és tartsa az aggrot, hát healerek nem fognak sínio a gyönyörtől
    amúgy én ahogy átnézegettema skilleket, ha valaki tankot akar csinálni hagyományost annak a legjobb választás az ember sztem, ha solozni akar sokat akkor meg pláne felejtse el az elf-darke tankokat, de sztem egy szint után ez a gamma nem solozásról szól, szal lehet elején lassabb, de utána hgealerek miatt nem igazán számit a saját hp regen..
  • Sonic13
    Ami a fejlődést illeti, szerintem a varázslók fejlődnek a legjobban főleg szólóban.
  • Sonic13
    Megy most vkinek a JOB? Mert nekem nem akar belepni :(
    Nem tudom, hogy most a proxyval van a gond vagy amúgy se megy.
  • Sanca
    Miertnem? Sztem orcocnal szar zse van. Elf gombapok, delf gombazombipok a legjobb zse.
  • Nexushun
    Szerintem minden kari unalmassá válik egy idő után. Én varázsló helyett biztos, hogy harcost fogok indítani a NAOB-n addig viszont szerintem sincs értelme elkezdeni a NACB-t.
  • balty
    Az elf lovag nem csak ,hogy unalmas, de még lassabban is fejlődik.
    MadFox: a nyíl elleni védelem képessége semmit nem növel a karakterlapon.
  • Gugger
    egy bizti, lvl20-ig ki sem mozdulok ork földről...
  • Gugger
    detto, tele a t.köm a pálcika-pálcika-hóember írásjelekkel!
  • Gugger
    igy van, nem sok értelmét látom annak sem, hogy vigyem tovább a lvl25-ös karimat a JOB-on...
  • Sonic13
    Én csak azt utálom a JOB-ban, hogy ha el akarok adni vmit, akkor általában (amilyen szerencsém van) az egyetlen vevő egy k**va japo, akinek a neve tiszta krix-krax és én így nem tudok válaszolni aztán a hülyéje küldi a k**va kérdőjeleket, hogy most akkor mi van?!
    Meg a legtöbb japo akivel én eddig talalkoztam az alig tud angolul! :(
    Ja, meg én már ki szeretném próbálni a kraftolást a kovácsnál, de így azt se tom mire nyomjak! Pedig már elkezdtem gyüjtögetni.:)
  • Jockey
    de átmész kezdesz új kariit, feltápolod és utána megint újrakezded 2hét v 3 hét múlva open bétán??
    én ezt nem értem...
  • Gugger
    1,5 órája folyamatos "autoupdate" megy :(
  • Gugger
    és a legtöbb japoval nem lehet szót érteni... :( mivel legtöbbet szólózok, így nem annyira jó ha még beszélgetni sem tudok azokkal akikkel éppen talizok ... És különben is kiba sárgák meg álandóan bannolnak minket, itt meg legális reg-em lesz...
  • Gugger
    nem tom jó-e vagy semm addig kipróbálok pár dolgot...a japán írásjelek nem nyerték el a tetszésemet, ez az ami a legutálatosabb a JOB-ban...
  • Crazyn
    :D igen
  • Jockey
    változatlanul nem értem miért jó nektek a zárt usa béta, mikor se karakter semmi nem, vihető át..
    elf harcosok, raiderek, egyéb normál harcosok nem pvp királyok, de nélkülük kurva szar a party szvsz
    ijjászok sztem csak solora jók, meg pk-ni gamereket, másra nem jók, mert egy piros mobon szétmisseli az össze arrowt, szal tök haszontalanok sztem
    ijjász pk karinak jó vagy soloban jó kari xp-ni, veléed hasonéó vagy alattad lévő ellent likvidálni, bár sztem piros névvel rohangálni nem egy jó biznisz
    mindeki ijjásztól van oda mekkora über, de sztem korántsem az, tök unalmas vele játszani
  • Gugger
    az egyiket, kb egy hónapja csináltam, teljesen magyar adatokkal, de összevissza név cím, a másik teljesen real, ezt egy hete csináltam kb. Szal én sem tudok többet tenni... mindenképpen érdemes teljesen valós adatokat megadni, mert utána emlékezni kell miket adtál meg, amikor a user nevet csinálod majd! Legalábbis újra kérdezte az adatokat, és így csak arra emlékeztem ami valóságos adat volt, így talán a másik a régebbi reg nem is müxik!
  • Sonic13
    Nem csinálnál nekem is egyet? :))
    Én is kitöltöttem már vagy 3szor, de semmi! :((
  • Gugger
    2 accot is kaptam az usa close betara, ugyhogy szerintem érdemes real adatokkal kitölteni a reg-et! Japo beta uninstall, most megy az usa update, es go gama!
  • MaDFoX
    Mert ugyanugy csak vedHET, mint ahogy a varazslatok egy resze hatHAT :DDDD
    Inkabb vmi pdef novelo skill...
  • balty
    Tapasztalatból mondom, hogy a 24-s elf lovag szart se ér! Valamit a speciális képessége a nyíl ellen még kevesebbet. Ugyan olyan sebzést bevittek a scout és a sniper skeletonok, mint mikor nem használtam.
  • Gorii
    koreaba mar reg muxik
  • Sonic13
    CrAzNaLoR ezt te írtad?
  • Gugger
    THX! ORK Powaaa!
  • Gugger
    Sis3 ha ezt olvasod, keress meg légyszi! Fontos!
  • MaDFoX
    Jaja life drain, weap mastery, nekem a chill jon be (bar inkabb a frost flame ;) ) de a venom sem rossz (lassabban/kisebbeket hat talan?)
    Es en reszemrol robe masteryt nyomok (kell a mana) ezt erdemes az elejen eldonteni, mert nem erdemes SP-t szorni (megvenni csak mert van ra), tedd felre kesobb meg hasznos lesz... :D
    A robe ad manat a light gyors a heavy meg jol ved... kb... :D
    Ha solozol akkor a heavy (fe akkor nem ez a legjobb kari) ha partyzol akkor sztm robe mert ugysem teged utnek, es varikkal nagyobb hasznodat latjak... (SZTM!!!!!)
  • Pukkka
    Mondjuk én közelebb mentem mint 5 méter =/
  • Pukkka
    It meg pár Raikiel ésatöbbi =)
  • Pukkka
    Nah szal Orfen =)
    5m nel kozelebb nemkell hozzá menni =)
  • Ferro_TwL
    A Korea es a taiwani servereken mar reg el a chronilce 1, ugyhogy nem kell azt mar kirpobalni, es egy csomo ujdonsag van benne (Itt lehet olvasni rola). A Tw betanal is ugy volt, hogy mikor a chronicle 1 eletbe lepett fizetos lehet, szoval lehet remenykedni, hogy pont az US open betanal fellovik, de sokkal valoszinubb, hogy csak a fizetosnel.
    Es mar keszul a chronical 2 is allitolag nyaron jon, persze szinten csak a fizetoson.
  • Des
    gug, lev7en mindenképp drain life legyen az első, 1etlen megbízható spell a sámán arzenáljában:) aztán jöhet valamelyik dot spell, chill flame többet sebez, mint a venom, de érzésem szerint a venom többször landol, és kevesebb manába kerül... de lehet h ugyanankkora az esély a találatra, csak én éreztem rosszul:)
  • LSC
    adj egy gyógykokit neki:).
  • Sonic13
    Bocs, Sonic voltam nem gPROject!
  • gPROject
    Érdemes az Unlock skillt megtanulni?
    Miket lehet ezzel kinyitni?
  • Lemming
    Honnan lehet jó pénzeket szakítani? :D
    Mert eddig ha 6000ret sikerült találnom összesen. :D
  • Gugger
    az is szurhaztja a valaszt aki szinten ork varival nyomul?!
  • Gugger
    Des, ORC varinal melyik a leghasznosabb varazslat amit erdemes megtanulni lvl7-en?!?
  • Crazyn
    Nekem ma is felbaszta az agyam GOalerGb. A gludiotól nyugatra levo romnal a dombon odamentem csintizni, erre o megint elkezdte, hogy "you go". A faszom ki van a kis seggel. Azt csinalja, hogy kivarja, amig en annyira lesebzem a csontit, hogy o megolhesse. Köcsog kis killsteeler. Percenkent mondja, hogy "you go", "out", "far side", stb. Aztan meg jot a haverja, LKDEEner, aki ugyanezt csinalta.
    A multkor miattuk, meg Mand0erreas miatt kellett vagy 7szer meghalnom.
  • Des
    madfox te már ilyen régóta tolod a sámánt?:)