88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    elmésza 3 muksóhoz, és Martin felteszi a kérdéseit. Ha egyet elrontassz, futhatsz ujra a 3 emberhez. martin ugyanazok a kérdéseket teszi fel? amik laza oldaláln vannak? csak hiányzik pár kérdés. Használd a Taiwanit is abba benne van néhányra válasz.
  • agyhalál
    Van valaki aki megcsiálta a Get a Pet küldetést?
    Összeszedtem az 50 bloody fanget, megkaptam Martintól a listát az animálszexet kedvelő emberekről, de Guard Mettynél elakadok, (vagy lehet, hogy már Gatekeeper Belladonnánál is) csak 1 lehetséges választ ajánl fel, aztán elugrok Trader Ellianyhoz is. Majd vissza Martinhoz, aki nem ugyanazokat a kérdéseket teszi fel, mint Laza oldalán található képeken, ráadásul nem is 9et, hanem ha jól emlékszem csak 3at.
    Szóval kellene egy kis segítség.

Köszi.
  • semo1
    Két vita között tudnátok segiteni ebben
  • Arachnotron
    :) a cucc elosztas Ferronak szolt, de azert latom nalad se minden ok :))
    (Bocs de ezt nem lejhetett kihagyni, Peace)
  • MaDFoX
    En csak akkor szolozok amikor setalok (azt nem szivesen hivom szolozasnak, a szolozas nalam az amikor egyedul irtasz mint allat) ha nem partyzok, akkor is altalaban duoban jatszom (vki mellett)...
    Nem tudom kivel beszelhettel, de ha az a cuccelosztas amire gondolok, akkor beszelj massal is... :D Ez hosszu lenne itt... :D
    Peace!
  • Cactus
    Egyenlőrea a ferdeszemű barátaink sztem nem nézik jó szemmel az ASCII kódtáblát használó egyéneket, úgyhogy shoutolni nem szoktak. Mindenesetre ha egyszer összetalizunk akkor vendégem vagy egy partira....rám fér, asse tom milyen az lineage2-ben...
  • Arachnotron
    Lol most hallom hogy te igen sokat solozol :)))))), erre itt meg nekem prédikálsz a csapatról, míg én cspatba játszok, és a solo mellett érvelek:)
    Nem kell ez "juj én tudok partyba játszani, te biztos nem azért szólsz a csapat ellen"
    Uff én szóltam, mint mondtam ált partyba játszok, de csak közel azonos szintűeknél van értelme a partynak,és a szinteléréshez soloznom kell néha (ja bocs Ferro de hallottam egyet mast a csapatodról, hoyg a cuccelosztás nem oly jó egyeseknek szóval ez a jó leader kellel nem mindenki ért nálatok se egyet, de ezt nem sértésből mondom szóval Peace)
  • Gumbo
    a hangyavárba van sokminen nagy :)
  • Pukkka
    Ha valakinke van valami infoja hogy merre van meg valami nagy szoljon ,megkeresem =)
  • semo1
    A jétékon belül hogyan találsz meg bárkit is aki szivesen partizna?(ha nem tudod a karaktere nevét)
    Ide már töbször beirtam szivesen partiznék(lvl 17)de mindenki baszottrá. Igy hogy a faszba partizzak.
  • Gumbo
    mákkerek
  • Ferro_TwL
    Arachnotron:

Level 32-es wizardom van szoval hidd el tudom ,hogy kell exp-ezni level 20 folott.
    Ertsd mar meg ne azt nezd mennyi expet kapsz, hanem azt hogy 1 ora alatt partyban hany %-ot szedsz ossze es mennyit soloban. Persze mint irtam ehhez jo hely, jo leader es jo party kell. Ezt nehez sokszor osszehozni, de ha osszejon akkor sokkal gyorsabb mint solo.
    Csak egy pelda:
    En kb. 2-3% tudok maximum osszeszedni egy korrel ezen a szinten (azaz amig pihennem nem kell mana toltes miatt). Es igen en is "farmolok", csak nem lirienekkel, hanem whispering wind-el (ezek ugyanolyanok, mint a lirien csak sleepel es nem lv18-as hanem lv30-as), de akkor se tudok annyi expet osszehozni, mint partyban.

Azok a gyilkos fak es a golemek peldaul lv25-30 korul partyban a varazslok menyorszaga:), lassuak es jol lehet oket olni (na jo a fa neha root-ol, de ki lehet birni:).Sokszor 2 fat vagy akar 4-5 golemet hozunk egyszerre az ork samannak van egy spell-e es a DE wizardnak is ami ha hat, folyamatosan sebzi. Ezzel a modszerrel nagyon sok mobot lehet megolni mielott elfogy a mana, es raadasul 250-350 penzt dobnak szoval az is jon rendesen (nem beszelve az 1 millas karomrol, amit multkor dobott.)

Nem akarok senkit meggyozni jatszon ugy ahogy jol esik, de az hujeseg, hogy ebben a jatekban nem eri meg partyban nyomni.
  • MaDFoX
    Egyebkent amit nem erzek rajtatok az a szerepjatek... ...jatszatok a szamokkal huuu az enyem 30cm es a tied? :S
    Bear elott meghajlok! Kiraly dolog elmenni megnezni Orfent (kit erdekel a halal), allati jo hogy megyek az uton izgalmas dolgokat latok (jol megkerget vmi amirol azt sem tudom micsoda) es elmondhatom hogy olyan baz olt meg ami talan meg egy magyart sem! (tuti van ilyen)...
  • yal
    En lvl20 ota nemszeretek mar solozni, szerintem lvl20tol party lenne a legjobb, de ha egyszer nincs akkor baszhatom:(
  • MaDFoX
    De fura de kit erdekel a szint?...
    A jatek elvezetesebb partyban es kesz... :D Mas nem erdekel ha molt kapnak -10 lvl-t de maradnek a tegnapi partyban qrvara nem erdekelne... Soloban ha meghalsz megol az ideg partyban egy jot fukkazol es rohogsz rajta (raadasul vki ugyis eleszt es a dobott targyaidat is megcsiped...).
    Nameg egesz mas feelingje van szaros lirieneket olni mint pl draco overlordokat... ;D ELVEZD a jatekot a szinted nem erdekel, a jatekos erdekel ha jo vagy szivesen maradnak melletted es nem az szamit megolsz-e egyedul egy Crimson Bindet...
  • Gumbo
    mondjuk én is nagyon le voltam maradva( még mindig vagyok :) ) de akkor is elmentem partiba ha kellett healer, igaz 3 óra alatt 15% xpm lett 17es szinten de legalább jól elvoltunk. Elmentünk a Kruma towerbe (remélem igy hívják)
  • Arachnotron
    Jaj ez a legnagyobb vicc, hogy nem akarod megértemni, MINDIG CSAPATBA játszom, de néha fejlődnöm is kell és akkor soloznom kell, amit UTAOLOK. (néha végigolvashatnad a hozzászólásom, ha már válaszolsz rá Mad Fox)
  • Gábor
    Köszi
  • Arachnotron
    Ja Igen abban persze igazatok van, hogy Solozni nagyon de nagyon unalmas (ezért is megyek az időm legnagyobb részében partyba), de ha le vagyok maradva a többiektől akkor én mindig soloval hozom be őket (nem fura míg ők partyznak, én utolérem őket szintbe).
  • Gumbo
    ha full lesz, lesz havidíj. A japán bétára lehet jelentkezni (info laza oldalán). az amcsi még closed béta, de 2-3 hét és open lesz. jelentkezel, és egyből játszhatsz majd. Európai server nincs.
  • MaDFoX
    OK Arachnotron es elvezed?
    MERT a partyt lehet elvezni!!! Jo poenok ropkodnek, nagy izgalmak amikor ketten futunk hogy a bindelt (rootolt) pullert kihuzzuk a szarbol... vagy sikerul-e kettot magamra rantani vagy jon mind a negy? :DDD
    Izgalmas, osztonzo, erdekes, jo szorakozas... :D
    Lireineket irtsal egyedul undd el az eleted legyel 3 perc alatt lvl70 aztan majd rohog rajtad egy csapat lvl50 amikor keptelen vagy beallni egy csapatba MERT NEM VAGY CSAPATJATEKOS!! szokni kell!! ES a budos eletbe nem kapod el Orfent egyedul EZ TUTI!!!! ES a cel EZ meg ANTHARA meg akar LORD NURKA... ...EGYEDUL NEM MEGY! Te leszel a nagy lvl30 lirien harapo szerencsetlen... :C EZT ERTED? :DDDDD
    EZ A JATEK IGENIS CSAPATJATEK CSAK NEM VESZED ESZRE A TAPTOL! :D Nahhh...
    (nem megbantani akarlak, csak a szemed felnyitni)
    Orflen 300-akat utott bearon egy karjaval... ...5 karja van... szamold ki mit bir a tapod... ...egyedul...
  • Arachnotron
    Mondok egy példát is : ott van a medúza( a mocsarnal) igen erős (vmi 30-35 lvl-u), és szar 1800 xp-t ér. Vagy ott vannak az upgradelt gyilkos fák: 3-an öltuk jó sokáig elfogyott a manánk, és kiszúrta a szemünket 400-500 XP-velfejenként . Ha-ha, ennyi idő (mana)alatt amíg azt megöltük rég +10 % ot is fejlődhettünk volna (fejenként persze)De ez más lényeknél is így van : skeleton rapid shooter, wyrm ezek is mind igen erősek, sokáig tartott mire lenyomtuk, és szart se kaptunk értük.
  • Gábor
    Laza, a pcs játékokban felpiszkáltad az érdeklődésemet! Így lenne egy pár kérdésem: a játék most beta fázisban van, ha nem tévedek? Jelentkezni kell tesztelőnek, hogy játszhassak? Ha full lesz,akkor lesz havidíj? (sztem biztos, de azért felteszem a naiv kérdést:)) Van európai szerver? Milyenek a pingek? (nekem chello van). Külsős voicecomm progit használtok,mint pl teamspeak?
    Hirtelen ennyi jutott eszembe. A válaszokat előre is köszönöm.
  • Gumbo
    hhehe
  • MaDFoX
    Baszki escape scrollal kell elhuznom a munkahelyemrol hogy jatszani is tudjak... :DDDD
  • Arachnotron
    Ha-Ha pont 20 szint felett lehet soloba a legjobban fejlodni magus karakterrel Lire ineket kell összeterelni egykupacba és szetlőni tűlabdaval: dől a sok pénz, rengeteg xp igen rövid idő alatt (20 szint felett gyorsabban fejlődtem, mint alatta ezzel a taktikával ) )
    látom azonban direkt nem akarjátok megérteni a mondandómat:EZ A JÁTÉK NEM CSAPATRA VAN KIÉLEZVE, pedig az lenne a jó (aki nem hiszi nézze meg soloba egy jó tápolós helyen, és utanna nézze meg partyba a fejlődés ütemét). Erős szörnyeket hoába ölünk; arányosan nézve mégis kevesebb xp-t és pénzt ad ;és ez tény: a vörös szörnyek (nálad 8 lvl magasabb lvl-ek) max 2* annyi xp-t adnak mint a fehérek (vagyis a veled azonos Lvl-uek), tehát ha 3-an öltök akkor xp=(base xp+21%)/3 ez pedig kevesebb mintha fele annyit érő monsztat ölnél.
  • MaDFoX
    Amit az IMHO :D
    SZereny Velemenyem SZerint...
  • Gumbo
    nálunk az INQUISITORSnál Sis3 egy human cleric, szal ő is a csapatra gondolt.
  • Gumbo
    ez az szvsz mit jelent?
  • semo1
    Party nélkül?
  • Gorii
    Tompi nem kevesebb mint 4nap alatt lett 20
  • Gorii
    Des szivesen varunk vissza JOb ra , sztem semmi ertelme elorol szenvedni, penzt meg barmit tudunk adni
  • Ferro_TwL
    Sracok ha hiszitek ha nem partyban jobban megy az exp level 20 folott. Gyorsabbb, izgalmasabb. Ez teny.
    A lenyeg az, hogy talani kell olyan helyet ami megfelel az aktualis partynak. Szinte mind1 milyen karik vannak a partyban minden osszetetelre vannak idealis helyek.

A legjobb paros ketsegtelen a tank+healer, esetleg tank+healer+damage dealer (ijasz v varazslo), de mindenfajta osszetetellel lehet jatszani. Peldaul mi most harman, 2 varazslo egy ork saman, Dion mellett az execution ground-on golemeket es fakat olunk mivel lassuak es nem birnak minket megutni, nincs is szukseg tankra sot amikor jott tank kari akkor is mi a varazslok kezdtuk tamadni, a mob jott felenk a harcos meg utotte.

Nagyon jo hely alacsonyabb szinten (level20 korul) a Gludiotol delre levo koponya, ahol zombi warriorokat es soldier-eket lehet olni. Itt is egyszeru a trukk: varazslo belelo egy-ketot a mob-ba az elindul a fele a harcosok meg kozben utik. Ezzel a modszerrel nagyon gyorsan lehet ott fejlodni egy darabig nem beszelve, hogy fel lehet venni egy kuldetest amivel "zombi reszeket" lehet gyujteni es eladni egy kis plussz bevetelre szert téve igy.

Vagy ott van a turek ork tabor: sokan csinaljak, hogy bemennek a tabor kozepere es ott kempelnek nagyobb csapatokkal. Bennt igen kemeny mobok vannak turek elder es turek warlord de nagyon jo exp, viszonylag sok penzt dobnak, sot nagyon jo targyakat dobhatnak, de recepteket ami 1-2k igen surun dobnak. Oda akar egy nagyobb level 25 koruli csapat is beallhat es orakig ki se kell jonnie. Jobban megeri, izgalmasabb mint egyedul gombaszni, csontizni stb.

A magasab szintu karik pedig nem "szivjak" el az epxet az alacsonyabb elol. Mindenki aranyosan kap a szintjenek megfelelo expet. Tenyleg furcsanak tunhet eloszor, hogy egy kemenyebb mobert annyi expet kapunk mint ha egyedul olnenk meg egy kisebb mobot, de inkabb azt figyeljtek, hogy partyaban mondjuk 1 ora alatt hanyszor kell pihenni es a vegen hany % gyulik ossze.

Persze egy harom vagy tobb fos partyanal kell egy leader aki kivalasztja a mobokat. Alltalaban ez a tank kari szokott lenni mivel ugyis o kezdi a tamadast. Na ha a leader szarul jatszik akkor megette a fene az egeszet. A leadernek nem szabad tokolnie, amint meghal az egyik mob egybol a masikra kell menni, de kozben figyelni nem tamadjak e a tobbieket, olyan mobot kell kivalasztani ami egyedul all stb. Vannak olyanok akiknek ez nem megy. MInden kill utan varni kell mire megtalalja a kov mobot, olyan mobokra megy ra, hogy magara huzz ketto masikat stb.

Szoval partyzni nem mindig egyszeru. Kell egy jo csapat, jo hely, idealis leader. De ha ezek megvannak akkor sokkal de sokkal gyorsabban fog fejlodni a karakter, es sokkal elvezetesebb lesz a jatek.
  • yal
    Semo nem vagom mirol beszelsz ez a 0,3% szerintem marhasag, nekem meg 25os szinten is 20 perc 10-12%. Nem 40esen kell oket olni, es nem is a cuccuk miatt, hanem a kuldetescsontok miatt
  • Des
    Ja és még 1 dolog a registry-s dologgal kapcs. IoPageLockLimit úgylátszik megosztja eléggé a közvéleményt, a másik érték változtatása viszont mindenki szerint korrekt, azt javaslom, ezt pedig kevésbé. Egy tweak oldalon utánaolvastam, és IoPageLockLimit értéke KB-ban határozza meg, mennyi memóriát foglal le a rendszer a lemezműveletek számára, default 0 érték 512 KB cache-nek felel meg, ezt átállítani 8-ra elég értelmetlen dolog:) De aki érez magában kellő bátorságot, rakja fel 1024-re, vagy még többre. Viszont ha fél giga ramnál kevesebbed van, nem éri meg bántani ezt a bejegyzést:) Ha esetleg nincs ilyen bejegyzés a korábban beírt címen, vedd fel. Jobb gomb, new, new DWORD value, írd be a névhez, hogy IoPageLockLimit, aztán már változtathatod ennek a mezőnek az értékét. Mindenképp decimális rendszerben írd be az új értéket:) Ha próbálkoztok egyéni értékekkel, azt tartsátok szem előtt, hogy az a legjobb, ha az az érték 128-cal osztható. És a felső határ, amit beállíthatsz, a RAMod (MB-ban) 128-szorosa. Ennél feljebb semmiképp se menj.
    Na elég ennyi okoskodásból mára, csá.
  • Nexushun
    Ez igaz. De megmondom őszinén baromi unalmas állandóan a széttépett harcosokat gyógyítgatni a jó kis harc helyett .)
  • semo1
    Én is azokat a csontikat+zombikat ölöm de 0.3%-ot adnak és lófaszt dobnak.(csak ami a quest-hez kell)
  • yal
    Ha estleg unalmasnak talaljatok az irasomat a sok fungus miatt, hozzatennem hogy ebben a jatekban a penz fontosabb mint a szint!
  • Des
    Ja és mielőtt bogarásszátok a registry-t, mindenképpen készítsetek backupot a működő rendszerről, ne engem szidjatok ha elszáll valami:)
  • yal
    Jaj kimaradt hogy 19. szint vegefele megcsinalod a kasztvalto kuldetest! Ez fontos. Amugy ha jol csinalod a 20. szint elejere lesz egy 250k-s fegyvered + penz D grade armorra, pl puma skin vagy lion, azt veszel amire penzed van. Az ez utan szerzett penz uj fegyverre kolcsd