88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pityogo2
    ma csak 1
  • MaDFoX
    Heehe nezegettem a kepeket (mast itt ugysem tudok... :CC)

A bal also reszt nezzetek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mitutottekezekmeg?
  • Cactus
    Lol, ilyen láthatatlan ellenféllel én is taliztam :(((
    Az már más kérdés, hogy nem volt NH, és senki nem mentett meg 10%tól.
  • MaDFoX
    :DDD Tenyleg nem szemetek, ma csak ket PK akart kinyirni? =DDDDDDDDD Bazz egyre jobban fazok a NAOB-tol is!!! :S
  • Cromac Mac Art
    jaaa...javasolnám még ventri vagy Teamspeak2 használatát...
    (a társaság vezetését megkönnyítené) bár már az is elég lenne, ha csak a party-leaderek tudnának egymással kommunikálni,ugyanakkor mindenki más hallhatná az utasításokat....már csak azert is jó lenne, hogy megakadályozuk az egyéni öngyilkos akciók és a káosz kialakulását...(sztem ez az egyetlen lehetőség egy jól összehangolt támadás lebonyolítására)
    mellesleg a fő-leadert (Ferro-t) sem fogom irígyelni...nem lesz kis feladat ennyi embert egyszerre mozgatni...olyan mint egy real time stratégia...:D
  • pityogo2
    nem hianyzik a magyar szo, mert mar 4-en gamelunk NACB-n, és nem mondtam, hogy a japók szemetek.
    mellesleg az amcsik se szemetek... ma pl 2 pk le akart gyakni, de mind a 2 alkalommal 4-en siettek a segítségemre, és eltettük őket láb alól...
    általában kapok shield varit is tőlük
  • pityogo2
    nem mondtam hogy gyorsabban fut, csak nem egyenes lábbal, hanem be is hajlítja
  • MaDFoX
    Hianyzik a magyar szo Lawa? ;DDDD
    Mellesleg a "szemet japok": kb 2 napja felelesztettunk egy oracle-t meg a tarsat, ott ahol jatszunk, azota ha meglat minket tolja az empowert, meg minden vackot (a tekercset azonnal megadtak, ha jol tudom) :D
    vagy
    Van egy randa bug a jatekban, ami miatt nem lehet latni a MOB-ot, lathatatlan ellenseggel pedig nehez harcolni... ...neha senki sem latja, neha paran latjak csak... volt egy eset amikor senki sem latta a tarsaim kozul en futottam cikkcakkban kinden iranyba mint a bolond, egy "szemet japo" egybol dobta a "NH?"-t (Need Help?), minden teketoria nelkul jott segiteni az "y"-ra, valoszinuleg megmentve a -10%-tol...
    Es meg lehetne fokozni a csillagos egig (a japanok nam szemetek). VISZONT van par jatekos es par hely ahol ezek koncentralodnak (ilyen pl a Ruins of Grielf), akik egyszeruen kocsogok (nem csak kulfoldiekkel!). A sok adena odavonzza Aden szemetet... ...nincs mit tenni...
    Ne iteljetek ezekrol a jatekosokrol! :D
  • Ferro_TwL
    AHHHHHHH mit ismerhetek meg a NACB-on ami nincs a JOB-ba, a jofej amcsi playerket:D. Az open beta mas kerdes, de egy-ket hetre megint lev1-es karival kezdeni mi erteleme, foleg ugy hogy minden haver/klantag (kiveve az arulo Des-t:DDDD) JOB-on nyomja.
    Megertem en, hogy csabitani kell az embereket, ha nincs kivel jatszani a closed betaban, de ne dezinformaciokkal. Megegyszer es utalojara:
    A JOB ES A NACB UGYAN AZ! Nem gyorsabb az ork saman, nincs benne tobb mob, quest, item terulet stb. 1-2 het es vege es torlik a karikat es kezdodik az open.

A RAID-re pedig tessek jelentkezni/jonni, lassan-lassan meglesz az idopont is, ami szinte biztos, hogy este 6 korul lenne az idealis mar csak a datum a kerdes:)
  • MaDFoX
    Lawa: Ismerjuk... :DDDDD Ugyanis most erte utol a JOB-ot... :DD Azon hogy atmegyunk-e amikor kezdodik a NAOB, megoszlanak a velemenyek... :)
  • pityogo2
    jobon is torlik
  • pityogo2
    tom, de most alt+tabolva vagyok gamebol, es a game 98% cpu-t hasznal
  • Birk@
    lawa miért menjünk át? Hozzátéve hogy nincs is accom, de ha lenne se mennék. Karaktereket törlik, openre majd max
  • Sanca
    Keress kicsit vissza, asszem mar leirtak.
  • pityogo2
    jó nehéz ezzel a sámánnal haladni, de tetszik... nemtudja valai, melyik spellt kéne legelősszor megtanulni?
  • pityogo2
    gyertek nacb-ra :)
    sztem ugyanannyi értelme van, mint jobnak... sztem úgyis átjöttök, ha vége a CB-nek, viszont addig meg megismerhetitek
  • Sanca
    Aha kosz, akkor majd ellatogatok oda:)
  • Sanca
    Nekem 1 rendszer reinstal megoldota az effele problemakat:)
  • Cromac Mac Art
    tőlem és Ric-től elvárhatod..:)
  • MaDFoX
    Hehhe irhattam volna edentol keletre is... :DDDDDD (Kruma isteni hely) Amugy vki kerdezte az ajtokat. Krumaban a 3. szinten vannak zart ajtok amihez vagy skill vagy kulcs kell...
  • MaDFoX
    Sanca a Krumatol keletre levo terulet a hideout, Nurka is ott tartozkodik (mar ha van arca megjelenni neha) :D
  • G_ArchAngel #5922
    Mennék én, de annyira szar a gépem, hogy már nem érdemes multi játékokkal próbálkoznom, azt meg nem várhatom el senkitől, hogy folyamatosan legyen velem, és védje a karimat, míg restartolok...
  • pityogo2
    sztem a sámánok annyira szarul futnak, hogy attól okádni lehet... a fárfi sámánt meg kijavították, ahogy elnézem
  • Cromac Mac Art
    Sajnos az Inqvisitors Klánnak nagyon megcsappant az aktív taglétszáma....kb. 6-7 aktiv tagunk maradt és biztosra veszem hogy mindannyian jönni akarnak majd..:)
    (50% XP vesztés? mi az nekünk..:D)
    az időpontot tényleg egyeztetni kellene...nekem gyakorlatilag minden nap jó,de csak este 6 óra után plz..:)
    üdv
    Cromac
  • Sanca
    Ha hamar akarjatok nekem a mostani szombat lenne az idelais, de jovo szombatnak jobban orulnek, mer akkor mar lvl 32-33 leszek:)
  • SZEG007
    Lets rock:)
  • Ferro_TwL
    Tenyleg nem azert en elhiszem neked, hogy normlisan fut,de a JOB es a NACB zsir ugyan az leszamitva az angol nyelvet es hogy par heten belul torlik a karaktereket (A JOB-ban elvileg nem ha elofizetsz az open beta vegen:D)

Mindenestre a mi klanunnkon kivul nem tudom hanyan vannak meg a JOB-on, de egyre jobbam erik a Hangyavar. Mar sokan szoltak, hogy szivessen jonnenek, csak sajnos a legjobb idopont a hetvege a kollegistaknak nem jo, szoval kene egy idopnt amikor a banda nagy resze raer.
    Termszetesen a Mobster klan minden tagja feltetlen jojjon es ha nektek/nekunk a hetvege a legjobb, akkor elnezest a kollegistaktol de akkor mennenk.

Mivel valoszinu meghaladjuk majd a 10 fot azert tobb csapat megy egyszerre. Nincs semmi korlatozas barki johet de azert a minimum 20-as szint melegen ajanlott:D
    Aki nem a sajat klanjaval jon az is valoszinuleg be tud szallni egy csapatba, de a klanok lehetoleg egy csapatot alkosanak, mivel mar remelhetoleg jol osszeszoktak.

Mindenki aki jon KOTELEZO hoznia minumum egy resurection scrollt, de nem art ha tobbet hoz:D
    Ajanlott meg jopar potion is hatha segit:D
    A varazsloknak pedig szinten ajanlott/kotelezo megvenni a d-s kristalyokat es a Queen-nel megidezni a idezheto lenyt.

A raid celja a szorakozas es az Ant Queen trofajanak begyujtese, ezert mindenki keszuljon fel, hogy akar tobbszor is meghalhat szoval e miatt ne elegyen balhe. Szerintem meger egy kis exp vesztest a dolog:D

SZoval mar csak egy idopont kell es mehet a dolog.
  • Sanca
    Tudja vki hogy a The Partisan Hideaway a vilag melyik reszen van? (http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/mon_loc.php?locid=29)
  • Sonic13
    Én arra lennék kíváncsi Lawa, hogy Ti erre a kérdésre mit írtatok?

Do you have any Alpha / Beta game test experience? Yes No
    If Yes, please state your area of expertise
  • pityogo2
    na felszenvedtem magam lvl 5-re a sámánommal 8)
    "lawahun, ha kellek majd
    valszeg délután leszek, viszont most suli.... bye
  • pityogo2
    nah 1. jó dolog sztem:
    A SÁMÁN NORMÁLISAN FÚT!!!! sztem át lett adva neki az orc fighter male futása, de nem gáz sztem
    én sámán leszek :)
  • semo1
    WOW nekem is megjött NOCB account-om
  • pityogo2
    KÉSZ
  • pityogo2
    mingyá kész az update...
    este elakadt gludiónál.... 8(
  • Jockey
    ehh, de akkor 2 l2 lesz avinyomon, ahhoz meg nincs kedvem letolteni 1 honapra
    vagy tocsem le?:)
    no alszok ra egyet:)
  • Laza
    en kiproszalom... ha mar megadtak :)
  • Laza
    hummm.. majd kiderul...
    azert nekik igen nagy tapasztalatuk van mar :)
  • Jockey
    waowww, nekem is megjott az NACB accom, kar hogy semmire nem jo..:)
  • Des
    Laza, azért mert szebb, attól még ugyanaz lesz az alapelv. Hent, loot. Mostani MMORPG-knek semmi közük az RPGhez:)
    Ha mondjuk csinálna valaki egy fallout szintű gamét MMO-ban, na arra már talán azt mondanám, h közelít valahova a dolog:)
  • Gugger
    nekem is uzenhettek "Gugger ...