88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• yal
    meg amugyis akkor marhasag ez amit nehanyan irnak hogy a PKerek miatt lehet nem jonnenek at:)
    orankent lacc elszaladni 1-1 pkert de engem meg egy sem bantott, pedig hamar megolnenek. lvl2-n meg mikor keltireket oltem volt 2 pk akik egyutt jottek ram, de azok olyan noobok voltak hogy siman visszaszaladtam a hidon:)
    foleg SW gate aljan minidg van 20-25 ember aki egy helyben all, szokott koztuk 3-4 pk lenni de csak azt bantjak aki meguti oket. Multkor az egyik idezett egy unikornt es azzal ilyezgettet egy orkot de nem olte meg:)
  • Gorii
    vmi harc azer jolenne , kar hogy a betaba nincs mobolason kivul semmi
  • Gorii
    meglehet probalni :D
  • yal
    szerintem ha beanyazol biztos szivesen kinyirnak:P
  • Gorii
    az kar, pedig jolenne.. :), legalabb lenne vmi ertelme a mob irtason kivul :)
  • yal
    :) nicns ilyen^^ multkor sem ezt montam:))
    en meg csak DE vs elf rivalizalast lattam, de az is fun szinten foleg cseten zajlott le:)
  • Gorii
    kasztok kozti rivalizalas milyen ott? arra gondolok pl egy orc bemegy elfekhez, egybol pk etc
  • yal
    a perlude patchig iszonyatosan kicsi volt, es a ping es nagyon jo, de most szerintem hasonlo mint job csak a ping meg jobb mert nicsnenek annyian
  • Davidus
    Barátibb lett a US beta gépigénye?
  • yal
    nyugati kliensel tolom, 1. serveren
  • Gorii
    melyiken kenitek? keleti v nyugati?
  • Laza
    en azt irtam, hogy "no" :)
  • Laza
    nekem mar most is ketto van.. a Taiwani meg a Japan... most jon a harmadik :)
  • pityogo2
    Ric, elküldtem
  • pityogo2
    aki benntvan usán, uzenhet nekem.
    "lawahun
  • pityogo2
    lol
  • Cactus
    {'hacking LineAge 2 Japan open beta servers....}
    {'connected}
    {'exec "Evil Plan Against Europid Humans #1"}
    ** Bannoljuk az összes nem japán hostos playert! **
    {'status "Evil Plan Against Europid Humans #1" -- FAILED -- Reason: They're using proxy servers}
    {'exec "Evil Plan Against Europid Humans #2"}
    ** Adatok késleltetése szándékosan a nem japán hostos playerek felé, akik megunják és elmennek máshova tesztelni.
    {'status "Evil Plan Against Europid Humans #1"} -- IN PROGRESS -- Experience: Few of them left to NACB, but they still using our system}
    {'Shut down all Server}
    -- FAILED -- Reason: You have no rights to perform this action, and your host is HUNGARIAN!

• pityogo2
    Guildwarra amugy mikor lehet majd jelentkezni?
  • Sonic13
    :DDD
  • Pukkka
    Ja hülyevagyok =D
    Ferro a 33 as elf vagy mi
    meg laza is
    vagy nemtudom
    mindketto csaj
    vagy nem?
    nah mind1
    lényeghogy sajt
  • HUNrricane
    Én is megyek, remélem hétvégére meg lesz a 30lvl..
    A többiekről nem mondok semmit, ök eldöntik majd, hogy belefér-e 10% exp vesztés.. :)
  • Jockey
    Rendbetesz 24orc monkkal jonnek, de en guild tag vagyok ferroeknal, szal ezt nem is nagyonkellett volnabeirnom sztem:)
  • semo1
    De nagyon
  • DooDoo
    Na most lett kurvára elegem a JAOB-ból, hogy perceseket lagol aggrok kozott, aztan csoda ha meghalok basszameg
  • Pukkka
    3 as server nektek is laggol?
  • MaDFoX
    Hehhhe elkepzelem az esetet:
    Hangyavar, neonfenyek, reflektorok, hosszu sor elotte, ket kopasz fullizom hangya all a bejarat elott femdetektorral:
    -belepo egy resu scrl, van eles targy maganal, hmmm hosszukard? Na mindegy menjen...
    -belepo? rendben. Van eles targy maganal? Nincs???! jah konyv... bemehet...
    Odabent buli kifaradasig, poisonerek toljak a narkot, kozben az ant-ant-tenusz zenekar huzza a talpalavalot... :DDD
  • semo1
    És lessz köze at RPG-hez is? Mert a Lineage2 rpg-nek 1 kalap szar.
  • Pukkka
    LazaHu lvl33 Elf Sorci ... ja hopp ez a te accod =D
    daBear lvl22 artisan alulfejlett humaniod de nem TÖRPE !!
  • Des
    Nodekéremszépen!:))
  • MaDFoX
    Ferro meghalunk - akkor mar nem kene Bloody Lord Nurkanal ? =DDDDD Hatha megis, de akkor mar legalabb jo celert :DDD

Egyebkent avass mar be minket miert van a bogyodben her majesty annyira????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

De menjunk, az arcaba kacagok es szemkozt kopom... :DDDDD
    Csinalok shotot ahogy meghajlok elotte, addig tartsatok tavol a guardian antokat... :DDDD
  • Ferro_TwL
    Ott a pont. A wow csunya angol szoval, amit lehet nem is igy kell irni:D "overhyped" jatek. Persze nem mondok rola semmit egyenlore, mert meg nem probaltam (az alfa leak nem szamit:D), meg az is lehet en leszek a legnagyobb wow fan.

De a Guild Wars a grafikajaval, az alkotokkal es nem utolso sorban azzal,hogy ingyenes lesz nalam mar most tuti befuto:D

Megkernenk mindenkti aki jonni akar a RAID-be irja ide a karija nevet, szintjet, kasztjat, klanoknal eleg ha a leader leir mindenkit. Csak hogy nagyjabol lassuk mire is szamithatunk.
  • MaDFoX
    Guild Wars
  • Pukkka
    En kiprobalom wow-ot legalabb azért mert Blizzard termék,de a nagyágyura várok,ami szerintem Guild Wars személyében fog eljönni =)
  • magus
    csak egy kerdes. ti most ezt fogjatok nyoni es a wow-ot mar ki se probaljatok? vagy melyikre nagyobb az esely hogy jatszatok majd veglegesen?
  • semo1
    HELP
    Get a Pet quest.Ugy csináltam mint Laza oldalán + Taiwan guide(tudom a válaszok kevervevannak és a kérdés sorrend is)
    De 4 kérdésnel kibaszott és nem kaptam semmit
    pedig jo választ adtam.
    HELP
  • MaDFoX
    Hmmm... mivel EU szerver meg igencsak bizonytalan sztm vmelyik NA szerveren tudjuk nyomni eloszor, aztan "atkeredzkedunk" az EU szerverre ha lesz egyaltalan... ...mint elofizeto, mar nem mondanak nemet (probaljak csak meg) :D
  • pityogo2
    nem lagol
  • Birk@
    Amúgy 1 kérdés, fontos!
    Ugye mivel az uropai szerver kérdése még lezáratlan, ráadásul minimum több hónapos csúszásról lsz sdzó meg kéne beszélni, hogy az előfizetni vágyók az amcsin nyomják, vagy ne?!
  • semo1
    NACB is lag-ol mint ez?
  • MaDFoX
    Cactus! Ugy latszik en mar csak ilyen szimpatikus ork vagyok... :D
    Meg azota taktikat valtoztattam, ha vki ul a kozelemben es eppen van egy kis nelkuluzheto MP-m, repul neki a soul shield :D (ki tudja...) :DD