88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#6183 kérdések:
1. a NAOB ra is a NACB-s béta cliens kell majd?
2. ha igen, akkor hogyan fogják megoldani, hogy melyik server az Open-é és melyik a Closed-é?
3. hol kell regelni az Open Bétára? Ha az NACB-s account jó, akkor hogyan dönti el a server, hogy én most Open vagy Closed bétát akarok-e nyomni??
egyenlőre ennyi :)) -
#6182 FAKK
akkor én meg pont nem lehete, max csak reggel 8((( picsábbaaa -
#6181 én már letöltöttem a nacb-t, sztem ugyanez lesz a naob is, csak 1-2 fájl elsz más sztem... -
Des #6180 yal én spec. vasárnaptól megyek, most feltornáztam 1 karit lev7re 1 óra alatt kíváncsiságból. XPzés közben 1x támadt rám egy pk, egyből jöttek segíteni 2en és lenyomtuk mint a szart, szal sztem nem lesz gáz az AOB se.
Lin2 fórumon azt írták, vásrnap PST 12:00kor kezdődik az OB, az nálunk vasárnap este 9, úgy készüljetek:) -
#6179 Lawa: a #6171-re értettem azt, hogy nem a kérdésre válaszoltál :)) -
#6178 aham ok:D
én nem megyek NACB-re most mert:
vasárnap jön open
éppen JOBon nyomom
nincs accom:D -
yal #6177 lynx amugy az ij kozepen, azon a fadarabon amit fog a kozepe kek lesz ennyi:) -
yal #6176 de megsem jaccik senki csak a forumon nagy a szatok:)
johetne valaki~~
"yal -
#6175 nézd meg közelebbről az íjakat, egyiknek sincs zsinege -
#6174 "nem 8) hálistennek"
sztem ez nem válasz?:)
najó, még 1x
nem kell proxy, mert nincs bannolva jelenle még senkinek az ip cim tartomanya.
sztem nem is fognak mindket bannolni az amerikaiak, mert akivel talalkoztam GM-el, az pl tok jo fej volt, mert ha valaki shoutban nem kivanatosat irt, akkor fiygelmeztette, hogy nen nagyon csinalgasson ilyet, mert az nem tesz jót neki a későbbiekben.
nem lagol a gám ráadásul :) -
#6173 Lawa: csak a kérdésre nem válaszoltál :)) -
#6172 sztem szipkázzad lefele 8) -
Yv@n #6171 NAOB kliens-t tölteni mikor lehet? vagy ugyanaz, mint closed? csak mer elkezdeném szipkázni, ha ez is olyan villámul jön mint jaop, akkor leér legalább vasárnapig -
#6170 thx 8) -
#6169 akkor mivel lövöd ki szerinted a nyílvesszőt, a fadarabbal?:)))) -
#6168 *gémben -
#6167 -
#6166 az megint nincs a gémban:DDD -
#6165 akkor a húron emgy végig 8) -
#6164 nyílveszző nincs íjban, csak mikor felhúzza:) -
Sanca #6163 Ilyas-toros DE-vel:) -
#6162 nem 8) hálistennek -
#6161 ide ugye nem kell proxy (sockcaps :)) -
#6160 bartz -
#6159 kérdés : az USA Closed Bétán melyik serveren vagyunk ? -
#6158 hogy tetszik az új L2 fan logom?:) -
#6157 miért, kardnak nem két vége van?:)))
sztem a nyílvesszőn fut ott meg végig, vagy nemtom 8) -
#6156 az íjaknál, hogy aktiválódik a SS? mert a karodn szépen végig fut, és tök jól néz ki, de egy íjnak két vége van, otthogymegy?:) -
Nexushun #6155 én ugy vettem észre hogy igen. Sanc te mivel fogsz indulni? -
Sanca #6154 A warcry-on levo questekben az npc nevek nacb-re is ervenyesek? -
#6153 Az UJ CB kliens elmeletileg jo (update utan), viszont gyakorlatilag akarmi lehet... ...ahogy ok kitalaljak... -
#6152 Jockey: Tokeletes az idozitesed meg van a CB-bol 2 nap... :DDD -
#6151 Csak egy kérdés: Ami kliens fenn van lineage2.com -on az jó lesz openhez is? -
#6150 sracok most probalnam aktivalni a close beta accom, de valmai resent code/t ker, viszont emailbe egy sokjegyu kodotkuldtek el anno
mi lehet a gond? -
#6149 vagy vmi mage:) -
#6148 vagy gladiator:D -
#6147 fúú akkor én íjász leszek -
#6146 nem tudom, de most már igen!:D -
Sanca #6145 igen, vasarnap:)))))) -
#6144 vasárnap elvileg, nem?