88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Des #6223 GL:) -
#6222 Haliho!
Ujabb info a RAID-rol:
Pentek az valtozatlanul all csak nem 17, hanem 18:00, hogy aki munkabol hazaer az is tudjon jonni. Talakozo Gludio deli kapu.
Az iment tettunk egy felderito turat a hangyvarba, nem sikerult nagyon melyre jutni, de csak harman voltunk, es abbol csak ketten haltunk meg:D, de nehany hasznos infot sikerult gyujteni. MIndeki feltelen olvassa el aki jonno akar!
A legnagyobb baj, hogy eleg surun allnak a hangyak es kicsi a hely. A kovetekzo lenyek agrok eddig:
ant captain (nem veszelyes es nagyon az elejen van csak)
ant soldiers (ez mar piros szinu hangya (marmint a szine piros a neve nekem sarga csak:), nagyot sebez es mergez is de ritkan, csak antidoe nem nagyon szunteti meg)
ant warrior captain (kb mint soldiers)
ant noble leader (szarnyas hangya szinten jo nagyot sebez kb mint a warrior captain)
Ami a problema:
Ha radjon egy hangya es futni kezdesz nincs gond csak o kovet (meg persze a tobbbi agro megy rad ha nem figyelsz), de ha leallsz harcolni, amint rautsz a kozelben levo osszes jon! Szoval nagyon-nagyon kell figyelni es a pull taktikat kell alaklamazni. Ez azt jelenti, mondjuk megtisztjuk a folyosot a terem elott, mivel a folyosokon ugysincsenek sokan. Aztan valaki (valamelyik tank) kihoz parat, az agrokat. Azokat leutjuk, aztan megint kihozza az agrokat azokat is leutjuk. Ha megtisztult a terem gyorsan atvagunk rajta. Ha veletlen lenne meg benn agro SENKI ne usson ra, mert az osszes passiv rank jon, inkabb a kovetkezo folyosig fusson es ott elintezzuk.
Ezzel a taktikaval lassan eljuthatunk a kiralynoig (legalabb is valoszinu:D) de mindenki keszuljon fel, hogy ut kozben is valoszinu meghalhat egyszer-ketszer:D. Ket resurection scroll helyett legyen inkabb harom es mindeki tarazzon be potionnal:D
Szoval eleg kemeny egy hely, be kell valljam a felderito utunk utan kicsit meg is ijdetem, de ha sokan leszunk talan sikerulhet. Mindenesetre izgi lesz:D -
#6221 hehe, mindenhol Talking Islandot írnak, közben meg a kikötőben ki van írva táblára, hogy Speaking Island:) -
#6220 ???? -
#6219 Ferro gyeremar fel gamere akarnek dumalni veled
-
#6218 Nem nem....párttagság a nyerő! -
#6217 sztem ott a szamitogep is luxus ott az a meno ha katona vagy es eloben nyomod az prgt csak uzikkal -
#6216 LOL!
Most kaptam mailt, hogy sorry, de vége CB-nek, menjek majd OB-re. -
#6215 Azért nem ártana leszögezni, hogy dél kóreáról beszélsz, mert észak kóreában luxusnak számít a modemes net -
#6214 lehet, még NACB-re regelni, hogy legyen accountom openhez? -
#6213 A stat elosztas:
A jatek szandekosna ilyen es direkt ennyire "item based". Olvastam valahol egy nagyon logikus magyarazatot, de mar nem elexem ra:D
A karakter alkotasnal is azert van pl: ilyen keves lehetoseg, mert az ostromnal semmilyen gep nem birna tobbszaz embert megjeleniteni. Igy is van mar egy opcio azt hiszem a chronicle 1-ben ami csokkenti a karakterek poligon szamat, hogy ne kepregeny legyen az egesz.
Egyebent a jatek lenyegeben level 40-50 utan kezdodik, a legizgalmasabb reszek a klan haboruk, var ostrom, sarkanyok stb, csak akkor jon. Ez nagyon nem amerikai, europai mentalitas, de allitolag azsiaban ez nagyon bejon, hogy elejen jo sokaig tapolas azatn johet az izgalom. Mi mar 1 napi jatek utan minimum sarkanyt akarunk olni es full plate mail-ban szaguldozni:DDD, de ne felejtsuk ennek a jateknak az elsodleges piaca azsia, azon belul is korea, es ott nagyon sok megszallot hc gamer van.
Aki egyebknet gondolkozik az elofizetesen annak mondanam, hogy az open beta karikat at lehet vinni a fizetosre es ha megveszed a gamet az elso honap ingyenes, tehat 2 honapi nem kell fizetni. A chronicle 1 tele van ujdonsagokkal itt lehet olavsni rola.
Leszenk meg chroncile-k boven, allitolag nyaron jon a 2-es. Akinek nem lenen vilagos a chronicle-k nem egy egyszeru patch-ek, inkabb neveznem oket kisebb kiegeszito lemezeknek, amik teljesen ingyenesek (allitolag az az oka, hogy igy oldjak meg, mert nem akarjak, hogy szetforgacsolodjon a jatkos kozonseg fizetos kiegeszitok miatt). -
#6212 CD-key? Én ilyenről nem is tudok, hogy létezik.
Ha tudsz várni egy picit, akkor töltsd le az amcsi verziót, vasárnap este ott kezdünk! -
#6211 De szerintem nem törődnek az egésszel..Nektek hányszor updatelte a japo game magát?
Nem igazán törték maguka..gondolom mert nem jött ebből pénz nekik..De ez rossz üzletpolitika,hiszen nem nyerték el a játékosok nagy tetszését az ehhez hasonló nemtörődöm húzásokkal..
-
Khazar #6210 Sziasztok mégcsak kezdő Fórumkűos vagyok és minap leszedtem a Lineage II-t regeltem rá de vmi CD Keyt kér segítsetek plz mer nagyon kiszeretném probálni. -
Yv@n #6209 Hát a tökömet, akkor rakják oda hogy D-s. Most cipő nélkül rohangászok, mint valami csóró földműves, mer ha rajtam van a csizma, akkor lehagy minden. -
#6208 Mert D-s volt es nem voltal level 20:D -
#6207 szeva all!
mikor indul az usa open?
es hol tudok regelni ra majd?
-
yal #6206 acro hiaba beta. szerintem nem tul nagy dolog odairni cucconkent +2 sort, nem az veszi el az idejuket csak lustak -
#6205 Hát igen..tényleg írhattak volna több infót a cuccokról.De ez csak egy béta:)
Ne várjunk túl sokat.. -
Yv@n #6204 Engem még a tárgyakról az info hiány zavart eléggé...pl. megvettem a csizmát valamikor régen, meg még 1-2 ruhadarabot, és akkor nézem hogy miért vagyok tetü lassú..dobáltam le a cuccokat magamról, és nézem a csizma belassít, de fene módon, és erről semmi info nem volt ha egeret rávittem...tudtam örülni, mert akkor inkább költöttem volna valami másra, mert az elfutás az nálam primary skill :) -
Yv@n #6203 Egész jó az east coast server, stabil 500k-val tolja. west meg be sem jön, too many users-re hivatkozik :) -
#6202 stat elosztas nem alegjobb otlet, kcsit elbaszna par embernek a kedvet aki elkurja mondjuk 20+on karijat
mas mmorpg/kbe is max elejen van stat beallitas ha jol emlexem
sok oka lehet, pl balance oka is, ami sztem a legfontosabb naluk.. -
Gumbo #6201 Ezzel az abaj, hogy mire összejön a lvl 3as 4es klán lejár a béta, és a fel társaság nem fér be! Szal minimum 2 kell. Remélem az Inquisiorts egybe marad(és én is benne leszek remélem :) ) -
#6200 na bye, mára kifórumoztam magam....
6 órát fórumoztam... jesszusom, nem vagyok magamnál... -
#6199 stat elosztás sztem is rohadtul hiányzik 8((( -
#6198 meg miért nem lehet a LevUP nál a stat pontokat elosztani :((, meg hasonlók. hiányzik belőle az RPG rész :((. A Diablo 1-ben és 2-ben is több RPG elem van mint ebben :)) -
#6197 igaz ez a japo serveren volt, remélem a US bétán nem lesz :)) -
#6196 Nekem ennek az egész játéknak a szabályrendszere olyan furcsa. Lehet ez a sokévnyi magus+dnd teszi, de nekem akkor sem kóser. Zavar, hogy nem látom mi szerepe van a véletlennek. Meg az is, hogy gőzöm sincs, hogy mi alapján sebzek... -
#6195 hát dunno, lehet hogy bug.... -
#6194 Lawa: Hát nem luxus, de spec egyszerűbb megkérdezni, mert ti rendesek vagytok és úgyis leírjátok :)) -
#6193 hasonló a kérdésem a nadrágra és a sisakra vonatkozóan :))
vettem egy Wooden Helmetet 1x-s P.Def-el, de ha felteszem nem növeli a P.Def-em :((, a nadrágnál ugyanez volt :((
ja nemcsak a Wooden cuccoknál, mert azóta Bone Kollekcióm van, s ott is csak a mellvért P.Def-e adódott az alap P.Def-hez :)) -
#6192 a p.def a pajzsnak csak akkor számítódik bele a karakterlapon lévő p.defbe, ha siekresen elvégzed a blokkolást.
elvégre, ha nem blokkolsz, akkor meg csak hátránynak van, nem?... -
Nexushun #6191 Kérdés:
A pajzsoknak van Pdef-jük. A karakter lapon viszont csak az Evasion-t csökkentik (miért nem növeli?) a Pdef-et nem. Nálatok is? -
#6190 látom, visszaolvasni luxus 8)
nacb karit nem viheted át.
nacb acc jó lesz naobra. -
#6189 méf=még -
#6188 :))), van méf egy pár hasonló kérdésem (ez speciel egy technikai jellegű :))
De komolyra fordítva a szót, az NACB accom jó lesz a NAOB-re ?? :))), illetve át lehet-e majd vinni az NACB-s karit a NAOB-re ? mert ha nem lehet átvinni, akkor várok 28-áig :)) -
#6187 hátsz igen 8) -
#6186 Pedig te rendszeresen irsz ide, ahhoz kepest marhara nem vagy kepben. Foleg ez a mondat viszi el a palmat: "hol kell regelni az Open Bétára? Ha az NACB-s account jó, akkor hogyan dönti el a server, hogy én most Open vagy Closed bétát akarok-e nyomni??" :DDDDD
-
#6185 csak mert most akkor nem kezdek el egy NACB-s karit, ha nem tudom átvinni az NAOB-ra :)) -
#6184 1. sztem igen
2. szerintem simán emgszűnik a closed, letöltetnek pár mega filet, és utána openes leszel
3. Haggyámá, mittomén?nem a mi dolgunk :)