88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
yal #6263 damiennek tudom az emailcimet de sinfu-val nem beszeltem par napja es naobig nem is tudok -
#6262 Stdamien-nek mar szoltam jonne is, csak tegnap nem volt es nem tudtam megadni neki a pontos idopontot. Yal ha te valahogy kapcsoltba tudsz veluk lepni (en csak a jatekban tudok nekik whispelni:( ), akkor nagyon megkoszonnenk, ha szolnal nekik es nyugodtan hozhatja az osszes cimbijet csak level 20 plussz legyen mindenki.
Latod most az ajandekozas miatt lemaradsz errol a RAID-rol pedig elkelne oda az ijaszod:) -
yal #6261 hmm szoljatok sinFU-nak ha esetleg fentvan. Ausztral oracle, mondjatok neki hogy uzenem hogy pls mennyen veletek:) en mar minden cuccom damiennek attam szal nemtudok menni ~~ -
Sonic13 #6260 Ja, és Acro plz a pénz még add már meg, hogy tudjak venni soulshotot meg resurect scrollt! :D -
Sonic13 #6259 Bazz! De DURVA!!! :DD
Úgy érzem, hogy NAGGGYYON DURVA nap lesz ez a mai! :DD
Rám mindenféle képpen számíthattok!!!:D (remélem addig a 24 meglesz) -
#6258 Madfox elege ott van a temaban a queen elleni taktikaban szoval tegnap megigerte leirja amit eddig olvastott rola (az orphuson volt terkep meg minden csak sajnos mar nem megy az oldal).
Mindeki aki tud jojjon, aki atment us closed-ra es meg megvan a karija es a felszerelese az is, biztos jobb lesz mint ott szenvedni meg 2 napig, amikor is torlik a karikat es addig mindenki Pk-ik, mnt orult.
Tali 18:00 gludio deli kapu (inkabb kivul a kapun ugyis nagy ott a tomeg), a pontos indulas nem feltetelen szukseges, szoval varunk ott biztos egy kicsit, dumalunk, vasarolunk, screenshotokat csinalunk, csapatokba rendezodunk. De azert mindenki probaljon idoben jonni, azert nem fogunk ott orakig acsorogni.
Akinek esetleg van nem magyar ismerose es "jofejnek" tartja annak is szolhat foleg ha orcale/priest az illeto.
Egyebknet jelenleg ugy nez ki rajtuk all vagy bukik az egesz, uyganis a nurse antok-at, akik gyogyitanak, NEM szabad megolni (nem sok hp-juk van 100 valahany) hanem altatni kell oket. Ha ez sikerul a queen mar nem veszelyes, sot a royal guardok ellen is van allitolag ellenszer Madfox magyarazott valamit, de majd o leirja.
A sikerre nincs garancia, de szerintem ha leszunk eleg sokan van eselyunk, de remelhetoleg jo szorakozas lesz:D -
Nexushun #6257 Egy külön alakulatnak a bejáratokat kéne védenie erős healer támogatással, egy külön varázsló csapat a nurse-okat sleep-el amíg a többiek a Queent ütik:) kb 20-30 ember kell de inkább 30 :) -
#6256 atyaúristen. -
#6255 A tegnapi nap is elég mozgalmas volt,még csak most ébredtem:)
A piacon akkora tömeg volt hogy kész csata volt átjutni
Aztán páran összegyűltünk lag city melletti hídon
És gondoltuk felmérjük a terepet a mai nagy RAID előtt,hátha megtudunk valami hasznosat(és volt aki nem tud majönni azért is néztünk el)
Félúton azért kellett egy kis pihi
De aztán átrágtuk magunkat a bogarakon és megláttuk ŐT:)))
Egész szép példánynak néz ki:)
És nagyon barátságosan fogadta a megfáradt kalandorokat,még teasüteménnyel is kínált:D
De ha már idáig eljutottunk....
Háát hogy is mondjam,egy milimétert nem tudtunk csökkenteni a Hp-ján:))A nurseant-ok állandóan tápolták,és nem tudott senki altatni közülünk..
jah,és egyböl ott termett vagy 8 guard a jobbra lévő chamberből:)(ráadásnak,mert látták hogy a queen veszélyben van..LOL)
De meg kell hagyni derekasan küzdöttünk,és senki nem rohant el:)(bár nem is lett volna hova)..
Szóval elég sokan kell legyünk ma hogy érdemi kárt tudjunk bele tenni:)
Remélem ezzel a kis kedvcsinálóva több embert fog eljönni.Nagy buli lesz,szerintem megéri lemenni:)) -
#6254 mit csesztem el? :))) -
#6253 Nem tudom mi lesz, meg hogy HUNrricane indítja-e a klánt, egyenlőre még elég sokminden függőbe van; mivel később éles is lesz a játék, így már azért nem teljesen mindegy hogy milyen klánok lesznek -
#6252 -
Sonic13 #6251 Reonel nem tudod, hogy az usán hogy lesz az Inquisitors klán?
Ki mivel lesz stb...
Az usán szivesen visszaszálnék én is a klánba.
Üdv
Yven, SuMoNe, HunDawn, HunEowyn
Hívj ahogy akarsz! :DD -
#6250 tessék www-vel tettem be :) -
#6249 -
#6248 usa n a szombati wiped miatt megy ennyi pk -
#6247 http://www vel tedd be -
#6246 jah 2 kérdés: Valaki aki sokat nyomta íjásszal írjon már valami átfogó elemzést pls :) PKra jó csak? Mennyire gyors a karakter, hogy fejlődik, etc
Kíváncsi lennék egy assassin véleményére is :) pls -
#6245 degagyi, miértnem láccik a kép, vagycsaknekemnemjó? -
#6244 -
#6243 -
#6242 Pár szó a tegnapról, látom senki se írt még, biztos pihenik ki a fáradalmakat :DDD Hát bennvoltunk hangyavárban, elmentünk a queen-ig :) Hogy ott mitörtént...
hehe, lelkes csapatunk a kellő elszörnyedés után megrohamozta őket
Ha van valakinek shot-ja arról ami utána történt vágjabe :))) -
#6241 ??? Gyerekek DE-el 2 óra alatt (!) kényelmesen el lehet jutni 7re :) -
#6240 na by, sorry, de mennem kell suliba.... -
#6239 14 óra???
he-he.... én a sámánommal eljutottam lvl 7-ig 6 óra alatt, pedig az ritkagyenge az elején.. 4 keltir után pihennie kell lvl 6-on... -
#6238 Ezért kell a party
14 óra alatt Lvl 10-11-ig jutottunk
agyalal a tank
én + healer -
#6237 ahogy elnézem igen sok mage van... lehet hgy mégis csak orc monk leszek?.... -
#6236 szrd má le... vasárnap indul az open, sztem nem elsz ilyen baj, mert mindenki azonos szintú lesz kb -
#6235 Naszóval:
Indítottam egy Human mage nőt, kilépek a start épületből, leölök egy keltírt. Erre jön egy PK a neve Epoc és lelő egy Ijjal (1 lövés) mondom bazdmeg, erre amíg a falutól visszaértem a kiinduló épülethez (200 m) addig vagy 4-en próbáltak megölni. Hát kérdem én, van így értelme játszani ????, egyszerűen nem értem a Gamemastereket, hogy miért nem büntetik a lvl10 alatti karik lePK-zását ???? -
#6234 sztem megteszi, amire ki lett találva. (egyenlőre) -
#6233 Azt a honlapot ott a cim alatt nem akarja valaki olyan atdizajnolni, aki ert is hozza?
Valami szörnyüseg igy, ahogy most van.
Amugy indul az open beta. En is töltöm le. Kivancsi leszek... -
#6232 acro szeg stb.. bocs h nem mentem vissza de nem enged egyenlore vissza uhogy alszok majd ma -
#6231 szeva all nem kicsi japoirtast vittunk veghez:)) -
#6230 de pl én is! -
#6229 meg a banolásokkal sem:) -
#6228 engem kiszedett egyszer egy kő mögé ragadtam mikor csúsztam le a hegyoldalról. -
#6227 Az amcsin nem játszik senki se? -
Sonic13 #6226 Ilyenkor szólni kell egy GM-nek és, ha jól tudom kihoz, ha beragadtál. Csak az a baj, hogy az is japo :S
Majd az amcsin valszeg nem lesz már ilyen gond. -
#6225 BAZZZEEE...rohat tetü bugos sz@rláda játék...
hangyavárba faszán odaragadtam a falhoz...Restart után + faszán betett a fal mögé...(3x restart után is ugyanott a fal mögott rohatam) ha nincs nálam esc scroll akkor a karakterem is elfelejthettem volna....hajra NCSoft csak így tovább...és ezert még fizessek is...
-
Sanca #6224 Szep munka!
Amugy tudok 1 kulfoldi oraclet stdamienen kivul, szoljak neki?