88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• yal
    regisztraltam:)
  • Lynx_TWL
    hát sok szerencést a ma esti kamikaze akcióhóz, én sajnos nem tudok részt veni benne, kéne még röpke 8 szint min:)
  • Lynx_TWL
    én nem az elsőt, nem az utolsót, és nem is a középsőt javaslom, mert ezek lesznek tele a legvalószínűbben

sztem a második ill utolsó előtti lesz talán a legjobb
  • Acro
    Na jóó..
    Nem volt időm összeszámolni őket.:))
    Túl sokan voltak,és gyorsan végigsöpörtek a pályán..LOL
  • Lynx_TWL
    8??? legalább ötven gurad van ott:DDDD

hát ha így állnak a dolgok, lehe,t hogy erősen el fogtok vérezni:)

ez metg, hogy nurse ant:DDD nővérke hangya:)
  • Lynx_TWL
    11es szintig nyomtam fel 5 óra alatt. azóta nyomtam vagy 10 órát vele, de még mindig csak 12es vagyok:D
  • pityogo2
    hm?
  • Nexushun
    Megújult a lineage2.com
  • Cactus
    Hot Files!
    Lineage II: The Chaotic Chronicle Closed Beta
    A successor of one of the most popular MMO games of all time, Lineage II: The Chaotic Chronicle has arrived at long last. This beta is subscriber only and has a limit of 5000 keys per week so get this fast!

Ezt ma küldte a GameSpy
    EZ MEG MEGALOL
  • Ferro_TwL
    Aki gozerovel nyomja a closed-on az ugye tudja (kb millioszor le van irva a forumon is), hogy vasarnap, sot lehet hogy elobb is, vege es torlik az acc-kat. Csak azet irom, hogy nehogy valaki ez miatt itt kezdjen sirni, hogy torlotek az ubertap 10-es szintu karijat:D

Az igazi moka vasarnap este kezdodik. ( Birk@ felvetese jogos, ki kel talani hogy melyiken menjunk, east v. west es melyik serveren. En csak annyit javasolnek -bar meg nem tudjuk hany server lesz, de gyanitom lesz jopar-, hogy SEMMIKEP ne az 1-es server legyen ugyanis automatikusan oda loginolnak be a legtobben es siman elfordulhat, ahogy a taiwani betaban szinte mindig, hogy "too many users" miatt nem lehet belepni. Szoval barmi lehet csak ne az 1-es.)
  • SZEG007
    amcsi szerveren, en AnthraxHUN neven leszek majd:)
  • Cromac Mac Art
    Hali
    Valszeg lesz Inqvisitor klán naob-on is...bár ezt meg kellene beszélni a tobbi job-on már +levő klánnal hogy ok hogy gondoljak a dolgot... (az megint egy jó kérdés, hogy mennyien fognak előfizetni a jatekra mert hát ugye a Naob is csak 1 hónap, az alatt meg nem lehet a klánt lvl 5-re nyomni..:) én úgy hiszem előfizetek rá...bár a tegnapi afférom azzal a rohadt fallal kicsit betett nekem...ha a mai Raid-en is lesz valami bug-om akkor levagatom a hajam aztan belépek az Alkaida-ba..:D
    Hmmm...ez nem is rossz klán név ....ALKAIDA...:)
    a leader meg lehetne Bin Laden...LOL
  • Rolo
    Üdv emberek! Mostantól boldogítalak benneteket én is ingém.

Rolo
  • pityogo2
    lol... elkezdtem nyomogatni a "to nearest town" gombokat 8)
  • yal
    na igy utolso elotti nap vegul sikerult vennem egy forest bowot, holnap tudjak ma enis pkzni^^
  • Avenger
    Üdv mindenkinek! Végre tudok írni én is aszem :)
  • Valen
    mindjárt én is :))
  • yal
    na en jaccom "yal :O
  • Valen
    kérdés: a #6269-es hozzászólásban lévő LienAge2PreludeSetup egyenlőe a Closed Bétához letöltött amcsi verzió + patchelt változatával ?
  • pityogo2
    sztem jó lesz openre is, csak éépen le kell tölteni majd pár file-t.
  • edios
    Tök jó, letöltöttem az angol nyelvű L2-t,de mivel utólag rájöttem,hogy csak a closed betára jó, kitöröltem. Utána leszedtem a japánt, jáccottam vele, qrvára szaggatott, nem értettem belőle semmit,kitöröltem. Tegnapelőtt kaptam ncsofttól closed betára cd-keyt. Azt hiszik letöltöm harmaccor! :D
  • Yv@n
    Egyébként kemény 19 hozzászólást vissza kellett volna olvasni, és már hozzá is jutottál volna a válaszhoz...
  • Nexushun
    Holnap vagy Vasárnap tudsz majd készíteni.
  • azirafael
    Sziasztok!

Az Usa open betara hol lehet acc-ot kerni?
  • Acro
    Na jó de mi van ha már esetleg megöltük a queent?:))
    Akkor utána mit csinálunk?Megöljük még 1X-er?LOL
  • Acro
    Ok Sonic..6 kor odaadom a zsét:)
    És sorry hogy eddig még nem taliztunk..
  • Birk@
    Jol értelmezem, csak 2 van (east, west), vagy azon belül még van jópár szerver?
  • Birk@
    Nah akkor döntsükel pls melyik szerver legyen a magyar, ok?
  • Sanca
    Hm nekem van accom closedra. Akkor remelem jo lesz u.az az openra is es nem kell tokolni a reggel.
  • Sanca
    Amugy most jutott eszembe hogyha olyan lag lesz ma 18:00kor, mint tegnap u.akkor akkor sztem a bajaraton se fogunk atjutni:(
  • Sanca
    Hat akkor altatni, ugyan az:)
  • Sanca
    Hm, akkor eloszor a quen melletti chamberbol teljesen ki kell tisztitani a guardokat, es aztan gyorsan leolni a healereket, utana pedig a queent:)
  • agyhalál
    Köszönöm már nem is remeg annyira a kezem.
  • yal
    meg mindig otletem sincs milyen karim lesz:(
    dwarf kilove, ork kilove, human kilove, ijasz kilove, kardos kilove, elf fighter kilove. Marad elf/DE mage => abbol meg nemtommi vagy DE assa => abyss walker
    >.<
  • Ferro_TwL
    Toltsd le a cliesnt (mivel jatszasz mar gondolom az megvan, de azert akinek nincs itt a link:
    http://l2downwest.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe

Ha ez megvan szepen meg kell varni a vasarnap estet (magyar ido szerint ugye akkor mar este lesz:)es a beta indulasakor, vagy lehet, hogy mar elotte is talan mar szombaton, szepen csinalsz egy acc-ot. Mivel ez open beta egybol megkapod az acc-ot, maximum a forgalom miatt keshet egy kicsit.
    Akinek closed beta acc-ja van annak elvileg mar nem kell regisztralni mehet azzal ide, de a karaktereit torlni fogjak, szoval mindenki lev 1-rol indul.

A lenyeg a lenyeg a cliesn legyen meg a regisztracio nem fog sokaig tartani, kiveve ha akkora lesz a forgalom, hogy akar orakat is kell varni az emailre (ezek mar automatikusan generalt levek, regisztraslz es egybol visszair, mint JOB-nal TW-nel csak itt legalisan es angolul megy:).
  • Sonic13
    Rohadt tár.hu!
    Na mind1!
    Ez egy corpse scavenger lett volna amit nagy nehezen kinyírtam! :)
    Adott 2285 expet meg 128 espét! :)
  • agyhalál
    Open Betara milyen accounttal lehet majd bejutni?
    Regisztráltam magam már lassan 3 hete, de még semmi válasz nem érkezett. Most a haveromét használom, de ha úgy döntök, hogy megveszem a játékot akkor mégiscsak a sajátomat akarom tápolni az Open Betan.
    PlayNC.com-on már van accom, de ez még kevés a játékhoz.
    h pls, fogy az időm:(
  • Sonic13

• Kog
    A queenhez valo ut a hullainkal kikovezve:

A furge torp Reo jutott a legmesszebb
  • Birk@
    LOL be kell mennem, hogy szerezzek annyi XP-t amennyit elveszthetek este :DDDDDDDDDDD