88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
"Europeans to server 3 in NAOB" -ezt a #lineage2 csatin írják..hmm..
Gugger: ??? -
Ja kéne az NAOB-n kreált magyar karakterekről egy listát készíteni Laza oldalára, hogy tudjuk, ohgy kit milyen néven tudunk elérni a gaméban.
-
Nexushun #6341 Egy két Bf-es stratéga készítőt is be kéne vonni majd :) -
"1. Bartz", ugye ez lesz ?! -
Hi all
Én is szivesen veletek tartok, TWOB-n és JOB-án is játszottam de egyedül unalmas volt.
Jah és el van már döntve, hogy akkor east vagy wast szerveren lesznek a magyarok? (ha lehet az east-en legyetek mer azt töltöttem le :)) -
nagyon ugy tunik, egyre tobb a server testing ma delutan ez mar a 3. :)) -
meg talán én is össze tudok hozni egy karit az NAOB-re, hogy veletek tartsak :)) -
Asszem az ami CB vágetért! Most épp testing van! SZVSZ már talán az OB-t készítik elő! 
-
mennyi player szárad a lelkeden?
-
Ja keves a healer, eppen ezert en shillien oracle leszek ami szerveren. -
Nexushun #6333 Egyébként ha nekünk is legalább annyi és olyan jó Cleric/Oracle healerünk lenne mint nekik talán magunk felé tudnánk fordítani az egyensúlyt. -
valszeg én ork monk lezek mégis. -
Nexushun #6331 Hát igen kellett volna még ugyan ennyi ember. És jobb felkeszülés (főleg a sleep-elés meg a blokk volt gyenge). sok varázsló/cleric és sok jó harcos/ijjász kell még :) De ez volt a próba, tapasztalat gyüjtés majd a NAOB-ban replay, és ott már 1-el többen lesztek (Én is ott leszek a blokk-ban egy knight-al:) -
ezután az akció után igen keresett személy lettem :)))) -
No comment
:

elszórakoztam, azon elv szerint, hogy márcsak 1 nap van hátra ezen a napon kívül 8) -
Az uccso kepet elbasztam :
-
Nahh akkor egy kis fotoalbum a hosokrol:
Eloszor is engedjetek meg hogy bemutatkozzam:

Nemi problemat okozott a bennunket predanak nezo PK ehes lamerhad ami a hangyavar kornyeken idozott, de laza bemelegites utan ;)) elindultunk a hangyavar szivebe:

Alig tevedtunk es fogyatkoztunk meg kozben, ugyhogy eloszor illendoen bemutatkoztunk ofelsegenek:

A megbeszelt strategia szerint elhelyezkedtunk (sajnos igencsak komoly letszamhiannyal kuzdve), mely elorevetittette a szornyu veget, de mi hosiesen bevallaltuk a kuzdelmet:

Aztan rovidesen bekovetkezett amire titkon szamitottunk is, a gaz ellen hatalmas letszamfolenye maga ala gyurte hosies, de maroknyi csapatunkat:

Aztam mar csak korom es ver, a hangyaeledelle degradalodott hosok ujabb kihivas remenyeben a varosban vontak ossze eroiket. Sebeiket mutogatva, emelt fovel hajtogattak: "A kovetkezo a Kruma Core lesz"... :D
http://madfox.uw.hu/pic/Shot00067.jpg
Koszi minden jelenlevonek az izgalmas kalandot, szerintunk megerte! :D -
yal #6326 akkor nem is sikerult kinyirni a dogot? -
sleep nem mukodott a nagy lvl diff miatt -
lvl 3
80K karma 8)))) -
holnap megken megint probalni queent -
yal #6322 geci a budos pixy criticallal 520at sebzett be is fekudtem,
most oda a bone gaiters, low boots es a short gloves :( -
yal #6321 ja azzal:)
azon mindent eladtam -
vajon honnan, hát a kariddal nyomulok:D -
yal #6319 kidobtam terkep/low boots/magic ring meg ring of anquish
ebbol egy csavo aka kadilla akit 2x megoltem volt szives visszaadni mindent amit fel birt venni:))
a terkep+az anq ring leveszett ki nem szarja le^^
mar 130k a karma ~~ -
yal #6318 lynx ezt honnan tudod?:D -
hova menjek yal -
lvl 3 vagyok, es amr van 7,1K karmam 8) -
azmi? -
bazki yal, még a térképet is kidobtad:DD -
yal #6313 amugy mar 105k a karmam:) -
yal #6312 lawa ujabb help kene, kovetett egy fasz majnem megolt gyors kileptem csak nem merek visszamenni nehogy ott maradjon -
LEHET MEG JONNI RAIDRE??? KARIT SZEREZTEM CSKA NINCS CUCCA:DDD -
yal #6310 elf -
mi vagy? -
repülök -
yal #6307 lenne egy keresem akinek van nacbje pls jojjon segiteni. 1000 ss kene csak nem mehetek a varosba, a penzt odaadnam a bunkeromnal:) eddig 11 amcsit oltem meg es 10790 karmam van, 999k-ig meg sem allok^^ -
Nexushun #6306 Jó terv csak legyetek elegen és mindenki csinálja a feladatát és ne hősködjön. Sok sikert. Holnap várjuk a képeket :) -
Nahh akkor (soory csak most jutottam forumkozelbe - eddig a bossommal harcoltam):
Ant raid:
A legalso teremben van a kiralyno (QA) korulotte a teremben meg vannak hangyak (szorvanyosan), de ez ekkora csoportnak nem lenyeg.
FONTOS: CSAK TAKTIKAVAL LEHET MEGOLNI!!!! (nekirontas = halal)
A taktika pediglen a kovetkezo (lenne):
A kiralynot alapvetoen ket fele hangya orzi:
-- Nurse antok (NA: lvl35 passive, 772HP) szamszerint 8db kozel alnak a QA korul es csak gyogyitjak, max magukat vedik. A TRUKK AZ HOGY EZEKET NEM SZABAD MEGOLNI! Ugyanis itt minde QA-hoz tartozo hangya a kozeli Larvae-Chamberben azonnal respawnol. Onnan siman nyomja a QA-ra a battle healt, azaz a QA onnantol kezdve nem megolheto... :S
--Royal Guard Ant (RGA: lvl39 passive, 925HP) ebbol szinten 8db van, dolguk a QA hivasara azonnali pusztitas... RGA-k ket helyen vannak "gyarilag" vagy a QA korul vagy a Larvae Chamerben, amibol egy kis alaguton keresztul jonnek a QA vedelmere. Azonnal respawnolnak es esetenkent a NA-k oket is gyogyitjak...
TAKTIKA: ket kulcspont van:
I.: A NA-k altatasaval meg kell akadalyozni a QA gyogyulasat, csak ugy erheto ez el, ha minden NA folyamatosan alszik (meghalasuk eseten a Larvae chamberben respawnolnak es oda nem lehet utanuk menni... ...bukunk)
II.: A RGA-k nem erhetnek a nagy terembe, nagy pdefes karaktereknek meg el kell allniuk az utat a Larvae-chamber es a foterem kozott es meg kell akadalyozni a RGA-k atjutasat (esetlegesen a meghalt es respawnolt NA-k likvidalasa is a feladat, lehetoseg szerint)
Amennyiben a ket kulcsfeladat teljesul akkor a QA nem nagy ellenfel, de legyozese komoly idobe kerul, ami a tobbiekre komoly terheles (altatok MP pontban, Blokkolok HP-ben fognak hianyt szenvedni)
Feladat:
1. lepcso:
A regebben ismertetett modon a nagyterembe lejutni.
2. lepcso:
A nagyterem megtisztitasa lehetoleg minden hangyatol, kiveve QA NA RGA. Nagy pdef (TANK) karakterek dolga a nagyterem megtisztitasa, termeszetesen kozepes MP erejeig mindenki kiveszi a reszet a fektelen oldoklesbol... :D
FONTOS az elso 2 lepcso vegrehajtasa soran a QA es a hozza tartozo NA illetve RGA hangyakat NEM SZABAD BANTANI!!!
3. lepcso:
ujra osszeallunk es csapatokra oszlunk:
Blokkolok=a larvae chamber bejaratanak orzese azon hangya se ki se be!!!
Healerek=A blokkolok apolasa a leheto leghatekonyabb modon...
Altatok=a NA-k altatasa folyamatosan es kivetel nelkul
A maradek erok adott jelre megtamadjak a QA-t, miutan mar minden NA alszik!!!! (elotte teljesen felesleges)...
A terembe varhatoan a varban levo kozeli agrok is bejonnek a QA megtamadasakor, szoval gyorsnak kell lenni...
Her Majesty lvl43 80000HP!
Az ero legyen velunk... :D
(Addig is kiabalja mindenki a jatekban:
!THE LAST BIG ANT RAID, TODAY 1800CET GLUDIO SOUTH GATE!!! COME AND KILL THAT BITCH!!! Lv20+!)
Bakker 16:30-ota kuldom ezt, nincs netem, ami van az meg megszakad....
...Sok sikert!!!! -
hova?