88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    "Europeans to server 3 in NAOB" -ezt a #lineage2 csatin írják..hmm..

Gugger: ???
  • Valen
    Ja kéne az NAOB-n kreált magyar karakterekről egy listát készíteni Laza oldalára, hogy tudjuk, ohgy kit milyen néven tudunk elérni a gaméban.
  • Nexushun
    Egy két Bf-es stratéga készítőt is be kéne vonni majd :)
  • Gugger
    "1. Bartz", ugye ez lesz ?!
  • phalanx
    Hi all
    Én is szivesen veletek tartok, TWOB-n és JOB-án is játszottam de egyedül unalmas volt.
    Jah és el van már döntve, hogy akkor east vagy wast szerveren lesznek a magyarok? (ha lehet az east-en legyetek mer azt töltöttem le :))
  • Valen
    nagyon ugy tunik, egyre tobb a server testing ma delutan ez mar a 3. :))
  • Valen
    meg talán én is össze tudok hozni egy karit az NAOB-re, hogy veletek tartsak :))
  • Gugger
    Asszem az ami CB vágetért! Most épp testing van! SZVSZ már talán az OB-t készítik elő!
  • semo1
    mennyi player szárad a lelkeden?
  • SZEG007
    Ja keves a healer, eppen ezert en shillien oracle leszek ami szerveren.
  • Nexushun
    Egyébként ha nekünk is legalább annyi és olyan jó Cleric/Oracle healerünk lenne mint nekik talán magunk felé tudnánk fordítani az egyensúlyt.
  • pityogo2
    valszeg én ork monk lezek mégis.
  • Nexushun
    Hát igen kellett volna még ugyan ennyi ember. És jobb felkeszülés (főleg a sleep-elés meg a blokk volt gyenge). sok varázsló/cleric és sok jó harcos/ijjász kell még :) De ez volt a próba, tapasztalat gyüjtés majd a NAOB-ban replay, és ott már 1-el többen lesztek (Én is ott leszek a blokk-ban egy knight-al:)
  • pityogo2
    ezután az akció után igen keresett személy lettem :))))
  • pityogo2
    No comment :

elszórakoztam, azon elv szerint, hogy márcsak 1 nap van hátra ezen a napon kívül 8)
  • MaDFoX
    Az uccso kepet elbasztam :
  • MaDFoX
    Nahh akkor egy kis fotoalbum a hosokrol:

Eloszor is engedjetek meg hogy bemutatkozzam:

Nemi problemat okozott a bennunket predanak nezo PK ehes lamerhad ami a hangyavar kornyeken idozott, de laza bemelegites utan ;)) elindultunk a hangyavar szivebe:

Alig tevedtunk es fogyatkoztunk meg kozben, ugyhogy eloszor illendoen bemutatkoztunk ofelsegenek:

A megbeszelt strategia szerint elhelyezkedtunk (sajnos igencsak komoly letszamhiannyal kuzdve), mely elorevetittette a szornyu veget, de mi hosiesen bevallaltuk a kuzdelmet:

Aztan rovidesen bekovetkezett amire titkon szamitottunk is, a gaz ellen hatalmas letszamfolenye maga ala gyurte hosies, de maroknyi csapatunkat:

Aztam mar csak korom es ver, a hangyaeledelle degradalodott hosok ujabb kihivas remenyeben a varosban vontak ossze eroiket. Sebeiket mutogatva, emelt fovel hajtogattak: "A kovetkezo a Kruma Core lesz"... :D
    http://madfox.uw.hu/pic/Shot00067.jpg

Koszi minden jelenlevonek az izgalmas kalandot, szerintunk megerte! :D
  • yal
    akkor nem is sikerult kinyirni a dogot?
  • Gorii
    sleep nem mukodott a nagy lvl diff miatt
  • pityogo2
    lvl 3
    80K karma 8))))
  • Gorii
    holnap megken megint probalni queent
  • yal
    geci a budos pixy criticallal 520at sebzett be is fekudtem,
    most oda a bone gaiters, low boots es a short gloves :(
  • yal
    ja azzal:)
    azon mindent eladtam
  • Lynx_TWL
    vajon honnan, hát a kariddal nyomulok:D
  • yal
    kidobtam terkep/low boots/magic ring meg ring of anquish
    ebbol egy csavo aka kadilla akit 2x megoltem volt szives visszaadni mindent amit fel birt venni:))
    a terkep+az anq ring leveszett ki nem szarja le^^
    mar 130k a karma ~~
  • yal
    lynx ezt honnan tudod?:D
  • pityogo2
    hova menjek yal
  • pityogo2
    lvl 3 vagyok, es amr van 7,1K karmam 8)
  • Lynx_TWL
    azmi?
  • Lynx_TWL
    bazki yal, még a térképet is kidobtad:DD
  • yal
    amugy mar 105k a karmam:)
  • yal
    lawa ujabb help kene, kovetett egy fasz majnem megolt gyors kileptem csak nem merek visszamenni nehogy ott maradjon
  • Lynx_TWL
    LEHET MEG JONNI RAIDRE??? KARIT SZEREZTEM CSKA NINCS CUCCA:DDD
  • yal
    elf
  • pityogo2
    mi vagy?
  • pityogo2
    repülök
  • yal
    lenne egy keresem akinek van nacbje pls jojjon segiteni. 1000 ss kene csak nem mehetek a varosba, a penzt odaadnam a bunkeromnal:) eddig 11 amcsit oltem meg es 10790 karmam van, 999k-ig meg sem allok^^
  • Nexushun
    Jó terv csak legyetek elegen és mindenki csinálja a feladatát és ne hősködjön. Sok sikert. Holnap várjuk a képeket :)
  • MaDFoX
    Nahh akkor (soory csak most jutottam forumkozelbe - eddig a bossommal harcoltam):

Ant raid:

A legalso teremben van a kiralyno (QA) korulotte a teremben meg vannak hangyak (szorvanyosan), de ez ekkora csoportnak nem lenyeg.
    FONTOS: CSAK TAKTIKAVAL LEHET MEGOLNI!!!! (nekirontas = halal)
    A taktika pediglen a kovetkezo (lenne):
    A kiralynot alapvetoen ket fele hangya orzi:
    -- Nurse antok (NA: lvl35 passive, 772HP) szamszerint 8db kozel alnak a QA korul es csak gyogyitjak, max magukat vedik. A TRUKK AZ HOGY EZEKET NEM SZABAD MEGOLNI! Ugyanis itt minde QA-hoz tartozo hangya a kozeli Larvae-Chamberben azonnal respawnol. Onnan siman nyomja a QA-ra a battle healt, azaz a QA onnantol kezdve nem megolheto... :S
    --Royal Guard Ant (RGA: lvl39 passive, 925HP) ebbol szinten 8db van, dolguk a QA hivasara azonnali pusztitas... RGA-k ket helyen vannak "gyarilag" vagy a QA korul vagy a Larvae Chamerben, amibol egy kis alaguton keresztul jonnek a QA vedelmere. Azonnal respawnolnak es esetenkent a NA-k oket is gyogyitjak...

TAKTIKA: ket kulcspont van:
    I.: A NA-k altatasaval meg kell akadalyozni a QA gyogyulasat, csak ugy erheto ez el, ha minden NA folyamatosan alszik (meghalasuk eseten a Larvae chamberben respawnolnak es oda nem lehet utanuk menni... ...bukunk)
    II.: A RGA-k nem erhetnek a nagy terembe, nagy pdefes karaktereknek meg el kell allniuk az utat a Larvae-chamber es a foterem kozott es meg kell akadalyozni a RGA-k atjutasat (esetlegesen a meghalt es respawnolt NA-k likvidalasa is a feladat, lehetoseg szerint)
    Amennyiben a ket kulcsfeladat teljesul akkor a QA nem nagy ellenfel, de legyozese komoly idobe kerul, ami a tobbiekre komoly terheles (altatok MP pontban, Blokkolok HP-ben fognak hianyt szenvedni)

Feladat:
    1. lepcso:
    A regebben ismertetett modon a nagyterembe lejutni.
    2. lepcso:
    A nagyterem megtisztitasa lehetoleg minden hangyatol, kiveve QA NA RGA. Nagy pdef (TANK) karakterek dolga a nagyterem megtisztitasa, termeszetesen kozepes MP erejeig mindenki kiveszi a reszet a fektelen oldoklesbol... :D
    FONTOS az elso 2 lepcso vegrehajtasa soran a QA es a hozza tartozo NA illetve RGA hangyakat NEM SZABAD BANTANI!!!
    3. lepcso:
    ujra osszeallunk es csapatokra oszlunk:
    Blokkolok=a larvae chamber bejaratanak orzese azon hangya se ki se be!!!
    Healerek=A blokkolok apolasa a leheto leghatekonyabb modon...
    Altatok=a NA-k altatasa folyamatosan es kivetel nelkul
    A maradek erok adott jelre megtamadjak a QA-t, miutan mar minden NA alszik!!!! (elotte teljesen felesleges)...
    A terembe varhatoan a varban levo kozeli agrok is bejonnek a QA megtamadasakor, szoval gyorsnak kell lenni...

Her Majesty lvl43 80000HP!

Az ero legyen velunk... :D

(Addig is kiabalja mindenki a jatekban:
    !THE LAST BIG ANT RAID, TODAY 1800CET GLUDIO SOUTH GATE!!! COME AND KILL THAT BITCH!!! Lv20+!)

Bakker 16:30-ota kuldom ezt, nincs netem, ami van az meg megszakad....

...Sok sikert!!!!
  • pityogo2
    hova?