88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Sztem meg 35-40:)
  • phalanx
    Gugger: nem mind 1, ha megnézed már a file-ok neve sem eggyezik
  • Nexushun
    Egyébként ebböl is látszik hogy a legjobb harcosoknak a Queen-t kell támadniuk mert a mana gyorsan fogy. És a gyengébbek tartják a blokk-ot. Szóval nem 20 hanem legalább 25-ös a minimum szint.
  • Sanca
    Sztem ez a jatek sem boviti az rpg fogalmat:))))))
    Gyakar meg uzleteles szinte vegig. De rohadtjo feelingje van az teny:D
  • Sanca
    Ja akkor meg jo hogy meghalt mindenki nalunk:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Nexushun
    Ha lenne 50 jó emberem én megcsinálnám :)
  • Gugger
    a letöltésnél az tök mindegy szerintem az csak két hely, vagy nem ?!
  • Gugger
    csináltam egy próbát és a harcos karakterrel kb 1 óra alatt lazán hozható az 5-6-os szint!

Ha monk leszel akkot az elején a Kardos skilletet semmikétt ne tanuld meg, mert lvl20 után már nem folytatódnak, és akkor jobb ha van SP másra!
  • Sanca
    lehetetlen:F
  • agyhalál
    Akkor most mi a helyzet a letöltéssel? Keleti, vagy Nyugati part? Számít ez majd valamit a késöbbiek folyamán?
    Nem akarok megint japókkal összekerülni.
    Csak most néztem meg a játékról készült videókat...
    Gyönyörüek, az államat még mindig keresem, nálam eddig az RPG fogalma kimerült az ősrégi Breath of Fire, Chrono Tiger,Illusion of Gaia, Secret of Evermore és Zelda sorozatoknál. EQ-t láttam, de nem ragadott magával ennyire.
    Ez viszont nagyon megfogott, főleg ha majd megvalósulnak azok a dolgok is amikről Lineage Centeren olvastam.
    Ja és persze megyek én is: agyhalal
  • MaDFoX
    Egyebkent ez Ferro akcioja!!!! O az ertelmi szerzo O a projekt managere O szedte ossze az embereket (nehidd hogy egyszeru) szoval Ferro for president!!! :D
  • Gugger
    bocs de mostanában csak átfutottam a fórumon, ezekszerint a lényeges részeket kihagytam :DDD
  • pityogo2
    8)
  • Gugger
    de bejött, csak lassan lehet vele fejlődni! Lehet lesz mindkettő!!! :DDD
  • pityogo2
    lol
  • MaDFoX
    Na akkor igy utolag... ;)

Az utolso Big Ant Raid egyebkent (NACB - Barts-on ) kb igy zajlott:
    Harom nagy lv3 klan ugy dontott megprobalja, a jatekban es az Orphus foruman toboroztak,eleg sok jeletkezo akadt. Az altalam is vazolt strategiara alapoztak. Eleg komoly erokkel vonultak fel osszesen tobb mint 50 ember harcolt (hivatalosan, nem hivatalosan egyesek 150+ emberrol tudnak, de csak a klanok lettek regisztralva az egyszeri kalandozok --joszammal voltak pedig--, nem). Sikerult kitartaniuk, es kb felere sebeztek a QA-t... ...aztan elfogyott a healerek manaja, a blokkokat felmorzsoltak, az alvok felebredtek es mire az utolsokat vadasztak le a Royal Guard Antok (rengetegen egyszeruen elmenekultek), addigra a Queen sertetlen volt ujra... :D

DE mint azt a signem is irja...
  • Gugger
    1. Gugger | Ork Monk
    2. ValenHUN | ?
    3. MaDFoX | ork sámán
    4. Iluvator | ?
    5. Lawahun | Orc monk

• Ferro_TwL
    Grugger grat az okos es epito, sot meg ironikus hozzaszolasodhoz ("Két szerver van jelenleg:

1. Bartz
    2. Sieghardt

nos akkor aki akar mehet a 3-asra, én maradnék az 1.-n :D,")
    pedig te is rendszeresen forumozol.

Az open betan nem ugyanza a serverek lesznek mint a closed-on, szinte biztos, hogy nem ketto lesz. A karktert nem vihetsz at. Ha az 1-es serverre mesz hajra, ott a legnagyobb esely, hogy a legtobbszor fullom lesz. Millio + 1-szer ismet leirva.
    Ja es meg annyi, hogy vasarnap este fele kezdodik az open szinten sokszor leirva itt, meg az L2 weboldalon is bazi nagy betukkel. Szoval johogy az opent keszitik elo, miert mit vartal. Es nem hipp-hopp fog indulni, hanem az elore leirt idoben csak olvasni kene.
  • pityogo2
    mágiscsak teis monk ?:)) nem jött be a sámán?:)
  • Gugger
    1. Gugger | ORK Monk
    2. ValenHUN | ?
    3. MaDFoX | ork sámán
    4. Iluvator | ?
    5. Lawahun | Orc monk

• SZEG007
    Azert Lineage es BF ket kulon kategoria:)
  • Gugger
    ki mondta, hogy van vagy lesz 3. szerver?
  • pityogo2
    1. Gugger | ?
    2. ValenHUN | ?
    3. MaDFoX | ork sámán
    4. Iluvator | ?
    5. Lawahun | Orc monk
  • Nexushun
    Vagy úgy is lehetne hogy folyamatos körforgásba. Aki 15%-alá esik a blokkban az kiválik a blokkból és hátrébb megy pihenni/potiont inni/healert keresni stb. és a helyére rögtön belép egy pihent és így körkörösen.
  • pityogo2
    1. Gugger ?
    2. ValenHUN ?
    3. MaDFoX Orc Sámán
    4. Lawahun Orc monk
  • phalanx
    1. Gugger
    2. ValenHUN
    3. MaDFoX
    4. Iluvator
  • Nexushun
    Ezen a Queen-en agyaltam még egy kicsit.
    Következő az ötet:
    Ha kevés a healer, de azért harcosunk lenne elég akkor a blokk-ot két csapatnak kell csinálni. Az egyik harcol a másik pihen, aztán cserélnek. Igy fenn tudnák healer nélkül is fentartani a folyamatos blokkot.
  • Valen
    1. Gugger
    2. ValenHUN
    3. MaDFoX

kérjük a többieket is hogy nyilatkozzanak :)
  • MaDFoX
    Hat, en tovabbra is MaDFoX (tovabbra is 3. szerver ;D) ES tovabbra is Orc Mystic es ha Paagrio (az ork tuzisten) is ugy akarja Shaman... Ugyhogy megkimellek benneteket megintcsak a zold pofam bamulasatol kb lvl15-ig utana (es ha Kumisz kitart addig is) amikor csak lehet party kari leszek... A party ennek a jateknak a lenyege! Mindegy a szint, mindegy a helyzet, partyban 50%-kkal nagyobb MOB-ot feleannyi pihenessel lehet kibliccelni! (ami adott idore vonatkoztatva tobb XP es KULONOSEN tobb drop!!!) Penzt itt std dropbol nem lehet szerezni, 10%+ dropok kellenek nagyon sok vagy par rare... Nemutolsosorban partyban az ido is jobban telik es ha egy kis kockazatot is dob bele az ember akkor mokasabb is (mint zold vackokkal egyedul farmolni).

Szoval:
    Reszkess Aden. Kontinens elpuhult nepei, mert eljovend Paagrio nagyhatalmu kegyeltje es vertestvere a vereskezu harcos es akkor retteges koltozik a szivekbe, mert szavuk a vegzet, tetteik pusztulas... Csak a ver testverisege (pledge) melyet tiszteletben tartanak es ki ellenuk harcol az a halallal nez keltir-szemet! De jelszavuk egyszeru es szivuk tiszta: Harcban legy irgalmas, s a varosba tersz vissza... ;)
  • Gugger
    1. Gugger
    2. ValenHUN
  • Valen
    volt, van és lesz mindörökké ValenHUN
  • Gugger
    Akkor szedjük össze, kezdem én, és mindenki írja sorba a nevét:

1. Gugger
  • Valen
    akkora gondoltam, amikor már lesz NAOB :)), mellesleg már mindenki tudja nagyjából hogy mi lesz a karaktere neve, nem ?, a jobbak még azt is hogy milyen faj/kaszt/nem/stb. :)
  • Gugger
    ez jó ötlet!
  • yal
    es naob szerinted van? omg cbnek johogy nincs annyi server
    majd obon megint lesz vagy 7
  • Gugger
    Két szerver van jelenleg:

1. Bartz
    2. Sieghardt

nos akkor aki akar mehet a 3-asra, én maradnék az 1.-n :D
  • Nexushun
    Egyébként MadFox-nak köszönet ezért a kis akcióért. Megmutatta hogy miért is érdemes játszani/tápolni az elején. Ha ezt tudom én nem hagytam volna abba anno.
  • Gugger
    csakhogy 3 as szerver nincs is :D
  • yal
    akkor en maradnek a 3. servernel:)
  • yal
    valen meg nincs is naob akkor kari honnan lenne?:)