88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexushun #6423 A fejetlenség elkerülése végett úgy kéne majd csinálni, hogy mivel már tudjuk kb hogy mi van lent, a felszínen begyakoroljuk a "felálást" és a harcot is (főleg azt hogy nem ütünk rá amíg nem alszik minden nurse). És nem lent kezdjük el kitalálni hogy ki hova áll és mit kéne csinálni, hanem már mindenki tudja hogy mi a feladata. Senki nem improvizál, nem császkál el tudja a dolgát. A szervezettség nagyon nagy erő legalább 10-15 embert is pótolhat egy nagyon jól felszerel és szervezett csapat. -
Sanca #6422 Ja, csak most latom hogy azt irtad hogy meguntam lol.
1, hogy mint ahogy leirtam, nem en tamadtam eloszor.
2, en ilyet sohase csinalok hogy megunom es elbaszom x ember jatekat, nem tom hogy gondoltad ezt. -
Sanca #6421 A nagy lofaszt voltam en. Mar vki megutotte elobb, azert kezdett el a queen tuzelni. En azutan rontottam ra, miutan a queen tamadott vkit. -
#6420 na jóccakát, én elmentem. BYE -
Maneater #6419 Err ti most azt irogatjatok ki mi lesz? (mar bocs ha hulye voltam, faradt vagyok) -
#6418 Akkor ugy nez ki 3-as server lesz, bar tenyleg le kene tesztelni anno a JOB elott is csinalta valaki, bar ott a fo erv a 3-as mellett az volt, hogy az orphus-on azt irtak, oda megy a legtobb nem japan. -
#6417 FerroHun DE Palus knight (80% esellyel eddig, bar sok fugg attol ki merre kezdi) -
#6416 agyhalal | Human Warrior -
#6415 Kell egy nick a forumra nem jo a regisztracios nev. -
#6414 bocs, fáradt vgyok, fordítsa már más le 8)
You will need to create an alias (message board display name) before logging into our message boards. Please, input your alias below:
-
#6413 Az esti RAID-rol nehany szo, ha mar annyit veszodtem a szervezessel:
Szoval roviden osszefeglolva katasztrofalis volt, de tanulsagos:D
Kezdjuk mindjart azzal, hogy talan egy RAID-re nem illik piros karival jonni. A barlang bejarat elott mire osszegyult a jonep folyamatos PvP ment, aztan Hunnricane el is dobta az ijat es level 30 ide vagy oda egy ijasz ij nelkul...:D
Vegre elindultunk lefele, taktika az nem volt, de ketsegtelen a lefele vezeto uton ennyien erre nem is volt szukseg. CSak az eleg zavaro volt, hogy mindenki rohant ossze-vissza.
Kiralynohoz vegre leerunk varazslok kb 1/3-ad mana-n. Probaltam javasolni, hogy pihenjuk es lehetett is volna a barlang bejaratanal, de a general chaten olyan "hangzavar" volt, hogy termesztes, hogy nem latta senki.
Terveztgetjuk a taktikat ezerrel, persze ket oracle volt osszvisz es nem nagyon tudtak elaltatni a nurse antokat. Szoval valaki megunta (Sanc volt az illeto ha valaki nem latta volna, de szerintem elobb utobb en is rautok mar csak legyen vege a kaosznak es tortenjen valami:D) es rautott a kiralynore. Nos nem 8 hanem 18 hangya guard jott kb 10 masodperc es mindeki meghalt:D
Tanulsag sok van:):
Lejutni mar letudunk:D
Tobb ember kell.
Magasabb szint kell.
Es valami minimalis szervezttseg es egy olyan tank leader kell, aki elol megy es ot koveti mindenki.
Nos ez utan meg huje fejjel folytatuk a jatekot:D
Mi mas lehetett a cel mint a Kruma Tower meghozza a Mag es az ottani boss megnezese. Mivel o szinten eleg kemeny csoka, a Kruma Tower meg a jatek egyik, ha nem a legkemenyebb dungeon-a, nem nagyon fuztem/fuztunk vermes remenyeket sikerre, de legalabb megnezzuk:).
Eloszor jol is ment aztan Dagobert osszfutott egy gyerekkel, aki a hanygavarban felvette a ledobott tunic of knowledge-et. Szepen kerte vissza, de a gyerek nem adta. Vegul, igencsak sok tokoles utan:D, nekimentunk, de igen erdekes PvP volt, kozben 4-5 kratos (vagy hogy hivjak, lv 40+-os golem egy lovessle majdnem megol egy harcost) keringozott korulottunk. Szoval megolt kozulunk parat vegul megoltuk. Jott egy cimboraja es megindult a csata. Mi kb 8-9-en, ok ketten. Szervezettseg ott tokeletes, nalunk cica mar egy masik szinten, dabear azt se tudja hol vagyunk allandoan mondja gyertek mar, van aki azt se tudta, hogy kell megutni a playert:DDD Miutan vegul kinyirtuk oket es elindultuk lefele utannunk jottek es leoltek mindannyionkat, persze itt is ugy, hogy fele banda meghalt mire masik fele eszrevette mi megy:DDDD
Ezek utan onerzetunk romokban hevert, az egyik legerosebb magyar klant (ha jol tudom nalunk voltak a osszesegeben a legmagasabb szintu karik, de nem is ez a lenyeg) 2, azaz ketto gyerek romma ver:D Ezert elhataroztuk, hogy elmegyunk Gludiotol nyugatra levo kopnyahoz Pk-ni. Na ez jol is ment, bar tenyleg eleg szemet dolog a szerencsteleneket igy levadaszni, de marha ures volt. Szoval el akkartunk menni a deli koponyahoz, de Sanc otletere Gludio elott kotottunk ki (Sanc ma "nagy"formaban volt::D). Kis is jott egy kisebb csapat, ketto kozulok halvanykek nevu, azaz -ha jol tudom- level 3 vagy 4-es klanok tagjai. Szoval ott ki is nyirtak minket. Hat igen ez volt ugye az egyenlo kuzdelem ami Sanc-nak annyira hianyzott...
Na o ki is lepett mi meg szenvedtunk ott egy darabig. A sracok azt csinaltak, hogy oda alltak mellenk es mikor valakit feltamasztottak egybol kinyirtak. A sokadik halalomkor, mikor mar a mithril tunicom also es felsojet is eldobtam:D (sot egyszer az 1 millas fegyverem is, de azt szerencsere csapatarts vette fel:D), es valami erthetetlen ok miatt:) valaki megint feltamasztott gyorsan kielpetem az 1 millas fegyvert nehogy mar megkapjak:D
Mindezek ellenere ebbol is sok tanulsagot szurtem le:):
PvP-ni tudni kell nem olyan egyszeru, mint ahogy sokan gondoljak, teamben pedig sokkal de sokkal nehezebb, mint akarmilyen mobok ellen.
Ha lenyomjatok a "space"-tol jobbra levo alt-ot nem kell nyomogatni a ctrl-ot egybol utni fog:D
HA egyszer raszanja az ember magat a PvP-re, Pk-ra teljes bedobassal kell csinalni, nincs ilyen, hogy ot ne mert szemetseg stb. Ez errol szol ilynekor, ha szemetseg ha nem, ha nem tetszik ne csinald.
Nem kell mestersegesen olyan helyre menni, ahol "egyenlo" kuzdelemre szamithatsz. Elobb utobb, ha mar "hirnevet" szerzett a csapat, megjelennek paran, hogy rendet tegyenek. Igy mukodik ez a jatek, nem kell Gludioba meg egyeb varoshoz rohangalni, jojjenek szepen ok hozzank es elobb utobb jonni fognak es veget vetnek a mokanak:)
Vannak playerek akikkel tud az ember jatszani van akivel nem. Nem kell itt mindjart arra gondolni, hogy a masik "szemet, vagy kocsog" egyszeruen arrol van szo, hogy nagyon tavol all egymastol a jatekstilusuk.
Es vegul egy szemelyes megjegyzes, amit talan a klanforumra kene irni, de most mar mind1:)
Nem eppen a legjobb valotlansogat allitani, hogy en ezt nem mondtam, mikor csak egy kicsit kell visszalapozni es latni lehet, hogy igen is mondtad. Nem csak etikatlan, de butasag is.
Ha egyszer -bar magam se ertem hogyan- raveszem a bandat, hogy ide vagy oda menjunk nem lepek le se szo se beszed.
Remelem veszi az adast akinek szolt. -
Sanca #6412 Kosz nekedis:) -
Sanca #6411 Aha kosz. Akkor meg varnom kell ra. -
#6410 Sanca: azota kuldtek egy rovidet is :D -
#6409 ennél énis megszoptam 8)
nos: küldenek email címedre 1 levelet, aztán abban találsz 1 8 jegyű kódot -
#6408 Hetfon delutan csatlakozik kis konklavenkhoz, addig egyeb iranyu elfoglaltsaga van... :D
EGYEBKENT MONDTAM MAR HOGY:
MEGY A NAOB REGISZTRACIO!!!!!!!!
;DDD -
#6407 eddig emg úgy volt, hogy sok lesz a mage.... -
Sanca #6406 Hm, elakadtam a regnel:F
Please enter your verification code to continue, or click REMIND ME LATER*
A mezobe 8 karakteres kodot kene irni, de amir kuldtek az 20 karakteres(Your personalized serial code is:)...
Szal milyen kodot kell irni ide? -
Nexushun #6405 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | ?
3. MaDFoX | ork sámán
4. Iluvator | Human warrior
5. Lawahun | Orc monk
6. HUNrricane | (vlszg) Elf Ijjász
7. Cromac | ?
8. ApplePie | Human Knight -
#6404 én pl mindig elírtam a nevét.... 8) -
#6403 nem nagyon valoszínű...:D -
#6402 Ott van egyebkent KomiszDeKumisz (remelem nevet valtoztat ;P ) is O ir marad ork fighter > Raider -
#6401 de király, hogy 5 üenet óta tök ugyanazt irkáljuk 8) -
#6400 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | ?
3. MaDFoX | ork sámán
5. Lawahun | Orc monk
7. Cromac | ? -
#6399 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | ?
3. MaDFoX | Ork Sámán
4. Iluvator | Human Warrior
5. Lawahun | Orc Monk
-
#6398 ma 00:16 | Privát | Válasz | #6397
1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | ?
3. MaDFoX | ork sámán
5. Lawahun | Orc monk
6. HUNrricane | (vlszg) ElF Ijjász
-
#6397 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | ?
3. MaDFoX | ork sámán
4. Iluvator | ?
5. Lawahun | Orc monk
6. HUNrricane | (vlszg) ElF Ijjász
-
#6396 Ja csak egy kis megjegyzes:
MEGY A BETA REGISZTRACIOO!!!!!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
"
Game Account queued for creation!
Game account registration complete!
Your account for Lineage 2 has been set for creation!
This process usually takes less than one minute. Once your account is successfully created, you should receive a confirmation email. You will then be able to log in!
" -
#6395 kéne valamit gamolni, amíg nincsen L2 NAOB -
Sanca #6394 Ilyasznak sztem queen ellen nem sok ertelme van, mer nem talalja el. A legjobb dmd dealer queen ellen a wizzard. -
#6393 a mana fogyasztás az L2 oldalon asszem az íjjaknál ki van írva.mindegyik máshogy fogyaszt -
Sanca #6392 Yal, tudnal 1 kis leirast//tapasztalatot//tanacsot nyomni az ilyas karirol?
Ilyenre gondolok hogy hol erdemes expelni, milyen taktikaval stb.
Mer az is kene hogy mi a kulonbseg az arrowok kozt, es kb menyi manat fogyaszt az alap loves. -
#6391 A félreértések elkerülése végett itt a két link, direkt nem linkeltem be csak hogy lássa mindenki, a 2 file tök ugyanaz:http://l2downwest.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe
http://l2downeast.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe
Mindkettő mérete eggyezik: 1107.12MB
Szerintem ez nem lehet döntő tényező a késöbbiek folyamán, egyedül az hogymelyik szerveren kreáljuk a karaktereket.
Az általam felsorolt játékok tényleg csak közelítenek az RPGhez, de én ezekkel játszottam annak idején ami azért közel járt a stílushoz. Ezért is csak tegnap tudtam meg Semotol, hogy mi is az a buff és a tank.
Most már azt is kezdem érteni, hogy a haverjaim akik EQ-val nyomultak eddig, miért sz*rták össze magukat annyira a gyönyörtöl amikor közös raid-ekről meséltek, meg mutogatták az ott készült képeket én meg csak hümmögtem és helyeseltem miközben nagyon nem érdekelt ez az egész.
Letöltöttem a zenéket is, Bill Brown érti a dolgát -
#6390 na bevéreztünk véglegesen PKsok:DDDD -
#6389 csak 50 ember... -
Nexushun #6388 Következő a igényem :))):
- 15 Knight/Warrior/Orc Fighter a blokkba (a knight-nak jó a pdef-jük talán jobban kitartanak)
- 10 ijjász mind a 10 a Queen-t nyilazza
- 10 legalább 30-as warrior/Fighter a queen-re
- 10-15 Cleric/Oracle (10 sleep-el 5 a blokkot healer-i)
- Wizzardok ha vannak jöhetnek ők is távolról a Queen-t támadni.
Az egésznek szerintem az a lényege hogy a Queen-re a lehető legnagyobb erővel kell lecsapni (warrior,ijjasz,warázsló) hogy minnél hamarabb végezzünk vele, mert a blokkot nem lehet örökkévalóságig kitartani és a sleep-elő mana is gyorsan fogy.
Hát kb csak ennyi lenne :)) Meg egy jó szervezés.
:))
-
Sanca #6387 Hm, fasza, akkor gondolom holnap ti se jottok meg 1 ant queen probara:) -
Sanca #6386 Igen, es jo lenne figyelembe venni hogy olyan servert kene valasztani, ami a keleti parton helyezkedik el, hisz az 2x kozelebb van hozzank(sokkal jobb ping). -
#6385 A mai nap pár eseménye:
Queen ant:
PK csoportkép:
A játék végén elért 49pk pontom :) :
Azért a végén odaadtam japóknak a meg maradt cuccaimat..
-
#6384 Egyebkent meg a szerverekrol:
Nem veletlen hogy elore megmondjak --najo javasoljak-- ni honnan hova menjen...
Par egyszeru ok/indok (mindenki eldontheti egyetert-e vagy sem):
*A kozos naciohoz tartozo jatekosok kozott kisebb esellyel robbannak ki az --egyebkent is elkerulhetetlen-- mindenfele ellentetek...
*A kozos (ido)zonahoz tartozo jatekosok --jobbara-- ugyanabban az idoben jatszanak, ami nagyban megkonnyiti mind a piaci eletet, mind a klanhaboruk es egyeb kozos tevekenysegek megszervezeset, lebonyolitasat.
*A teruleti elosztas-t alapul veve konnyebben mersekelheto egy adott szerver terhelese, ezaltal mind lag mind he;y szempontbol jobb lehet a jatek.
*Az ugyanazon regiohoz tartozo jatekosok nagyobb letszama csokkenti a nyelvi problemakat illetve konnyebbe teszi a jatekon kivuli talalkozasok szervezeset...
Tehat nem veletlen hogy mindig van /idegen/ szerver ES NCSOFTNAL MINDIG a 3. szerver az... ;)
Magyaran a Bartz lesz a tiszta amerikai szerver, a 2. lesz az a szerver ami az elso telitese utan arrol kivonulo jatekosokkal lesz teli es a 3.-ra mennek a kulfoldiek...
Egyebkent eddig minden CB 1-3 szerverrel ment es minden open 3-8-al...
Az hogy nyugati vagy keleti a kliens (nem a szervert jelenti) edesmindegy ez egy amerikai dolog (naluk komoly savszel kulonbseg van a ketto kozott, nalunk mindegy, mert mindketto lassu... :DDD
Mindezek ellenere (vagy epp mellette) szol hogy erdemes lenne kiprobalni az osszes szervert valaki(k)nek es az eredmeny alapjan valasztani szervert, mert ha van egy kis eszuk akkor a szerverek is tobb helyen vannak es esetenkent lehet eleg jo kis difi koztuk elerhetosegben (ping)...