88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #6503 ja azt írják, hogy GMT 8.00am-kor kezdődik, aztán CET amibe mi vaagyunk az 9 óra reggel :) -
#6502 reggeeeel??? -
Gumbo #6501 eszerint már holnap reggel elkezdem tolni ezerrel :) -
#6500 jaja 8) -
Gumbo #6499 majd mi orkok vigyázzunk egymásra :) -
Gumbo #6498 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | (HUman Fighter vagy DE Mage)
3. MaDFoX | ork sámán
4. Iluvator | Human warrior
5. Lawahun | Orc monk
6. HUNrricane | (vlszg) Elf Íjász
7. Cromac | Human ?
8. ApplePie | Human Knight
9. semoHUN | Human Mage
10. Slipknot | abyss walker
11. agyhalal | Human Warrior
12. Birka | DE Fighter v Dwarf
13. Sonic | DE fighter vagy De mage
14. GumboHUN | Orc mage -
yal #6497
-
#6496 8))))))) -
Sonic13 #6495 Sétálva? -
Sonic13 #6494 Már többször olvastam, hogy tartanak egyesek az amcsiktól, meg az "amerikai mentalitástól". Azt hiszi sok ember, hogy minden amcsi fasz és, hogy biztos csak pk-ni fognak. DE ez tökre nem attól függ, hogy vki amcsi vki német vki japo! Ez teljes mértékben embertől függ és nem attól, hogy milyen állampolgár!
Mi magyarok vagyunk Fasza gyerekek, jófejek stb.
de tegnap mégis mi voltunk a rossz oldalon akik szó nélkül ölték a 10-15 szintel kisseb japokat! -
#6493 pontosabban ha sétálva közelíted meg akkor találsz pontosabban -
yal #6492 a nevem meg nem biztos lehet hogy CoreyTaylor lesz^^ -
yal #6491 mortal blowot ha a seggebe tolod akkor nagyobb valoszinuseggel talal ennyi -
#6490 Na igen, bár remélem legalább alacsony szinten nyugilesz :)
Háhh vége a sockcaps-os időszaknak juhéééj fck japóz -
Sonic13 #6489 Nem sebzel vele töbet, hanem (én úgy vettem észre és fórumokon is olvastam) a Mortal Blow-nak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy betalál!
És akkormár csak a fél élete van az ellennek! -
balty #6488 Ahogy olvasom a pk storykat látom, nem kell félni az usa mentalitástól. Jó helyen lesztek ti! -
#6487 tényleg többet sebzel vele ha hátulról támadsz? :) -
#6486 Én leszek a 3. ;) -
Sonic13 #6485 Csak kettő vagy nem?
Slipknot azaz Yal meg én. -
#6484 egyebkent usa beta rulz, fun mikor egy pk t elkezdunk uldozni 10en :) -
#6483 Üzenjetek rá Reonelre majd, lvl1 DE figher, nyomhatjuk együtt küldiket, gyorsakleszünk :) -
Sonic13 #6482 Valszeg én is Abyss leszek sőt inkább biztos!
Most is az voltam (illetve az egyik karakterem az volt az 5 közül ) és nekem nagyon bejött!
Csak az idegesít, hogy nem mindig talál a Mortal Blow...de milyen durva is lenne, ha mindig találna! :D
Nem tudsz Yal vmi taktikát, hogy töbször találjon? -
#6481 LOL gyerekek akkor 3 abyss lesz :D -
#6480 na a masik nemkene itt flamelni faszsagokon, ugyse lett volna semmi esely sleep nem mukodott lvl28 as oracle keves oda etc, nem hiaba irtak nekem lvl40 alatt ne probaljam meg -
#6479 kiralynot egy nemet nevu ork utotte meg eloszor , azer kezdett el tuzelni -
yal #6478 en is abyssra azert leszek az^^ -
Sonic13 #6477 Szerintetek melyik a jobb faj tőrösnek?
VAgy melyik class?
Abyss Walker Plains Walker vagy esetleg Treasure Hunter?
Én az Abyss-ra szavazok, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is! -
#6476 BAze egyszerűen nem tudom rászánni magam, hogy megint törpével jöjjek... Pedig feelinges, de qrvaszar alacsony szinten -
yal #6475 2 szinut is tudok csinalni:)
modemesek miatt gondoltam^^ -
#6474 Yal: ennél szarabra már nem tudtad konvertálni a képet :)) -
#6473 Én se leszek pk, de pk-t ölni szeretek :). -
Sonic13 #6472 EZ NAGYON KEGYETLEN!!! -
Sonic13 #6471 Ja, és meg valami!
A tegnap tanulsága nekem az volt, hogy én nem fogok PK-ni inkább csak én fogok ölni PK-t!
Most ez a tegnapi ez kivétel volt, mert ez volt majdnem az uccsó nap az amcsi előtt, de ha az amcsin ez lett volna mint a tegnapin, hogy minden cuccom dobok...hát akkor biztos nem folytatnám.
Most gondoljatok bele milyen jól kerestek velünk!
Összesen vagy 4-5 millát dobott tegnap a csapat! -
yal #6470 ehhez mit szoltok? geci vagyoooook
-
Sonic13 #6469 "Ha lenyomjatok a "space"-tol jobbra levo alt-ot nem kell nyomogatni a ctrl-ot egybol utni fog:D"- ezt jó tudni! -
#6468 Nemtom. Ha csinálsz akkor mindenféleképpen olyan emberek kellenének, akik esetleg később is folytatnák -
#6467 Csináljak? -
#6466 Nem tetszik a színe, nem kell :). -
#6465 Ric, csinálsz megint klánt? -
Event
Áhhh baz milyengép :)))