88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nexushun
    Hélőholtak ellen még magas szinten is jól tud fejlődni
  • Sonic13
    Mikor tegnap pékáztunk, akkor is ezt a taktikát alkalmazták, azért halzunk meg! :))
  • Dagobert
    Én is a Guild Warsra gondoltam, most néztem meg a honlapját :)
  • Dagobert
    Magasabb szinten viszont már parti nélkül nehezen tud fejlődni, de akkorra már úgyis összejön a klán és min 1 tankkal haladsz.
  • Sonic13
    Hát igen, ezt a taktikát alkalmazza minden oracle.
  • Gorii
    ha meg pl olyan lesz mint a dio2 hogy 2 evenkent vmi ujitas akkor felejtheto :), mivel a folyamatos fejlesztes ujitas az mmo-k nagy elonye ezer kerul penzbe
  • Dagobert
    20as szintig biztos megállja a helyét :)
    Amúgy meg láttam én Mahum Commandert meghalni oracle keze álltal amikor nekem mint wizardnak még nagyon veszélyes volt egy ilyet ölni. Ő meg lerootolta, aztán addig lőtte amig meg nem halt.
  • Nexushun
    Hát a dwarf siege golemje elég brutálul néz ki. Kár hogy csak későn kapja meg.
  • Gorii
    guild warsra gondolok, mivel ingyen servert , developert fenntartani hat nemtom
  • Sonic13
    Akkor én írtam rosszul szorri :)
  • Dagobert
    Ez most teljesen ingyenes vagy a szoftverért kell fizetni egyszer? Ha teljesen ingyenes akkor ez nehezen elhihető. Túl jól néz ki, túl sok a befektetett munka, hogy ezt ingyen megcsinálja egy profi játékfejlesztő csapat,kiadó. Túl szép hogy igaz legyen.
  • Gorii
    +2 vel noveli
  • Sonic13
    Növeli a sebzést 1-el
  • Gorii
    na armor : +1def weaphoz +2patk +2 matk
  • Sanca
    Shillen oracle rulz:)
    Amugy sztem orc monk nagyon rulz:)
    Dual wieldes meg odaig gazos amig eljucc.
  • Gorii
    +1 def
  • Birk@
    arra van, de a klánok már 3 nap múlva meglesznek :)))
    Amúgy tudja valaki mit csinál a Scroll Of Enchant Weapon D Grade pontosan?
  • yal
    birka aa meg koran van ehhez a kerdeshez, van egy honapunk meg gondolkodni
  • agyhalál
    :)
    Itt: http://www.l2resource.com/comics/index.php?id=1
  • agyhalál
    Akit érdekel itt van Lineage II képregény:
  • DooDoo
    ÁÁÁ vki segítsen eldönteni mi legyek, mert a végén megint ork monkkal fogok nyomulni :)gondolkoztam shillien oraclen, de csak akkor ha egyedül is tud tápolni és megállja a helyét, vagy vmi dual wield-es darkelfen vagy mittomén :)
  • Birk@
    nyah akkor egy körkérdés: kik lennének azok, aki FOLYTATNÁK is a játékot a béta befejezése után?
  • yal
    igaz ensem lattam sose
  • Gorii
    de sztem nemvolt ilyen sarkany fele akkor tuti lattunk volna parat
  • yal
    tanulj meg japanul nem tudok erre mit mondani
  • Gorii
    vagyis a quizzel volt gondom )
  • Gorii
    nem mert nem csinaltam meg questet
  • yal
    Hatchlings (Dragons) at Level 35 akkor neked volt ilyened gori?
  • Sanca
    Hat en ugy tervezem hogy De-t kezdek, csak 1-el kevesebb dex, es 5el tobb str.
  • Birk@
    Ezzel tudod mi a baj? Hogy nem elég hogy artisan vagy, kell meggé még egy scavenger is, aki szedi ki a cuccokat a lényekből; tehát vagy van mégegy törpe, vagy veheted meg más playerektől, ami soxor lehetetlen.
  • Gorii
    en nem hiszek ebbe az ingyenessegbe, bar kitudja ..
  • Sonic13
    Aki kíváncsi a petekre az nézze meg ezt!
  • Gorii
    a masik mi elegge osszeszoktunk , most vagyunk kb 11 en es szeretnenk egyutt kenni , meg nemferne be sztem 11 ember lvl3 klanba se :)
  • pityogo2
    hát nemtom, én nem hiszem, hogy elő fogok fizetni rá...
    ott lsezz a jó kis guild war, ami ingyenes lesz, és van ilyen szép, mint ez, márcsak az a lényeg, hogy van-e ilyen jó is-e....
    1. azért nem fogok előfizetni rá, mert aszongya, van havi 4K zsebőpénzem, ebből el megy 3-3,5K l2-re.... az úgy nem kóser...
  • Gorii
    ferro ti meg ne flameljetek mar itt faszsagokon :)
  • Sáska
    Valóban:D

S ki az, aki elő is fog rá fizetni? Én tuti maradok már végleg az amerikain, mert európairól semmi hír, és sztem minőségben nem lesz jobb -ha egyáltalán lesz- az EU szerver.
  • pityogo2
    na ja... sztem nem baj, ha van pár magyar klán, nem lessz zsúfoltság. mindn leader megalapitja az előző klánt pl, és akkor happy, mert minden úgy megy továb, ahogy volt. sztem vagy 2 lvl 0-ás klán kell össz-viszz...
  • Sonic13
    Nem, orknak nem.
    Human wizardnak van két fajta macskája, az elfnek két fajta unikornisa, a de wizardnak meg a shadow meg a Silhouette
  • Gorii
    mi tuti kulon klant csinalunk , regi tw ota bejaratott mobsters t :)
  • yal
    nincs mit sanc, de ha telleg ijaszt akarsz es esetleg elfet akkor irtam regebben egy hosszab iromanyt abbol tobb hasznod lehet