88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gugger
    köszi apu, nem tom mi lenne velünk nélküled !
  • agyhalál
    Igazán csúsztathattak volna ezen az óraátállításon 2-3, napot, mekkora fennakadást okoztak ezzel nekünk.
    Lammerek nem tudták, hogy most indul az Open?:)
  • pityogo2
    nem 8)
  • pityogo2
    túlterhelődik, felgyullad a server szoba, leég a serverház, és késik az open 2 hónapot 8))
  • Valen
    nemtök 8 hogy most 1 órával a Open Béta kezdése után vagy pont akkor kezded el a karit :))

azaz 1 óra már nem oszt nem szoroz, viszont az Open kezdetekor lehet hogy le fog halni a szerver, mert ha mindenki akkor kreál új karit, akkor az 10 perc alatt cca. 15-20.000 karakter és nem hinném, hogy lassulás nélkül megúszná a szerver :))
  • pityogo2
    3-as szerverre menjen szerintem mindenki
  • Gugger
    mingyá felhivom telefonon a Lineage 2 team-et és megkérem őker csörgessék meg a mobilom amikor indulunk! :D
  • pityogo2
    na mind1, én 1 óra alatt megtudom majd csinálni: lvl 6-7, spike glove, 600Adena, 150-160 SP...
  • Laza
    hany szerver lesz?? es magyarok mejken lesznek??
  • Birk@
    noobok, tesség művelődni :)))
  • Davidus
    Szal:

DavXXX Human Fighter
  • pityogo2
    még szép... 8) mint a vonat baze 8)
  • Gugger
    Inkább arról beszéljünk mi lesz akkor, ha az induláskor a sok rajtoló miatt lehal a szerver akkor visszafekszünk aludni ?!
  • Birk@
    Gugg, szerinted a napéjegyenlőség késik? :)
  • pityogo2
    na mind1 vazze.. akkor sima óra szerint felkelek reggel 6-kor, és akkor nem szúrhatom el 8)
  • pityogo2
    csak emrt ha átállítom, akkor bekavarodik szegény időmérő, és azthiszi 1 órával előbb kezdődik...
  • Gugger
    egyáltalán nem biztos, hogy mindenhol pont ma estevan az óraátállítás!
  • pityogo2
    akkor az átállított óra szerint 7-kor kell kelni?
  • yal
    rendezzunk egy versenyt hogy holnap estere, pl 9 orara ki lesz a legnagyobb szintu:)
  • pityogo2
    nem 8)))))))
    én aszittem alapból 8))))))
  • Birk@
    hehe szal az órát háramra, tehát... :D
  • Sanca
    DAP-al ne szedjen senki klienst, elobb 50%nal vegzetes hibat irt ki, es kezdodott elolrol a letoltes:D
  • Birk@
    bazeg sok okostojglee
    Hajnali 2 órakor kell előreállítani az őrát 3-ra, hetár egy órával előbb leszünk :) De ez rohadtul nemszámít semmibe, mert mindenhol állítják; tudjátok a nap mindenhol felkel :DDDDD
  • Nexushun
    :)
  • Lynx_TWL
    ird be magad a listbe:)
  • Gugger
    azt ne mond hogy nem tudtad, hogy a nyari időszámításról beszélek a +1-el ?!
  • pityogo2
    ezt jólmegaszontad 8)
    6-kor 7 lesz 8)
  • pityogo2
    jó tudni
  • Nexushun
    +1 óra 6kor 7 lesz
  • Acro
    Káosz a köbön
  • Valen
    ezért kérdem:

Engem nem az Open béta startja érdekel, hanem az, hogy holnap merre kell állítani az Órát ????????

Ha holnap reggel átállítás nélkül 7:00-kor felkelek, akkor mire állítsam: 6:00-ra vagy 8:00-ra ??????????
  • Valen
    Igen, holnap reggeltől már nyári időszámítás van :))
  • pityogo2
    oksi, Gugger leszel?:)
  • pityogo2
    át kell állítani az órát
  • Gugger
    tök mindegy barátom, én is felkelek 6-7 között és ránézek a visszaszámláló órára! Kezdéskor találkozunk ORK Sziti főterén! :D
  • Valen
    Engem nem az Open béta startja érdekel, hanem az, hogy holnap merre kell állítani az Órát ????????

Ha holnap reggel átállítás nélkül 7:00-kor felkelek, akkor mire állítsam: 6:00-ra vagy 8:00-ra ??????????
  • pityogo2
    nemá... nem érted?
    bazz....
  • Maneater
    lawa nem nem vagyok hulye csak egy nagyon kicsit vagy mégsem? izé... Na ne tegyel fel ilyen nehez kerdeseket.
  • Maneater
    Human Warrior.
  • pityogo2
    te hülye vagy? néz meg a saját órádat, és gondolom el tudod végezni az előző műveletet.
    TÖK MIND1, hogy a világon hol vagy, mind1 az időzona. mindig akkor kezdődik, csak más idő van kiirva, viszont a visszaszámlálás mindig a te órádhoz képest megy.
    énnekem ez a véleményem