88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#7068 Amúgy is..MÉR NEM ALSZOL MÁR?:DDDD
Hogy fogsz így felkelni? -
#7067 LOL :) -
#7066 Inkább maradjunk a törpe tápolós kérdésnél..az egyszerűbb:) -
#7065 Szóval ne lepődjetek meg, ha nem reggel indul a játék, hanem este :))) (pl most középamerikai idő szerint még CSAK 16:50 van!!!) Szal ha itteni idő szerint 7-kor indulna a NAOB, akkor az ottani idő szerint hajnali 1 óra. Na azt kötve hiszem :) -
#7064 Pandora meg egy gecinyeló anuszterminátór aki kikapott eggy tengerészürgyalogostól, aki a szájába verte az öösszess kurva annyát akinek a tetves erdei medve a szájábaverte a moggyoró levest -
#7063 Boldog Névnapot Jolsn!!!
-
#7062 ja bocsesz h nem a lineageII cuucrol beszelek de nevnapomat unneplen es picit ittas vagyok:))
-
#7061 Nyert a Majka a buzi anusznyálazó doüpeman ellen aki eggy traktornyálazó köcsöög, a retekbe főtt kurvanak titulált nyóckeres android telibevert retetekszedő szemeteszáknyálazó kurva annyát....yyyyyyyiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!4 -
#7060 yeeee kész a logom:) -
#7059 A closed béta még mindig megy:..
De most hogy letöltöttem a pre-patcht,és beléptem a gamába ..csikozódni kezdett a képernyő teteje..Lehet hogy a patch felrakott valamit,és nem kezeli rendesen a videókártyám?Volt valakinek hasonló problémája? -
#7058 ..béta.. -
#7057 Nem játszott valaki Mirumoto néven a japán báta elején?
-
#7056 bazz, humanból lesz a legtöbb? :))
emléxem amikor kezdtem a japán bétát majdnem egy hétig kellett kiabálnom, hogy egy magyarral is összefussak a szigeten, aztán öszeállt egy 3 fős csapat, most viszont miénk lesz az egész falu :DD
ha ennyien lemegyünk a dungiba, nagy takarítást fogunk csinálni, sőt már asszem reggel elkezdhetünk pkzni :DDD -
#7055 Jo8 mindenkinek.. megyek eltenni magam a holnapi nagy napra.. bye -
#7054 nem tudok elaludni a kurva életbe tök izgalams:DDDDD -
#7053 jo8 all! -
#7052 hu már az optionsban is kól beállítottam mindent, hogy holnap ne húzzam ezzel az időt:D -
#7051 ajánlom, hogy NE legyen igazad 8) -
#7050 köszííí 8))) -
#7049 Hát én jobban hiszek a Lineage2.com hírének, dehát .. legyen neked igazad. :) -
#7048 erre viszont nem nyöghestz semmit, mert uyganakkor kezdődik mindenhol, nincsen időugrás baze
-
#7047 az lesz, nagyon tuti! -
#7046 0 days, 7 hours, 56 minutes, and 14 seconds left until Open Beta C.E.T. -
#7045 A +1 óra eltolódást meg a napéjegyenlőség miatt csak a szervezeted fogja érezni, más nem törődik vele :) -
#7044 remélem most, hogy angol lesz, az npck szöveglenk vmit a történetről is meg minden:) -
#7043 najó, én elteszem magam a holnapi kezdésre... sztem én tolni fogom legalább este 5-ig... tanulni is köll -
#7042 így az elején összes magyar rendezne egy óriás PKt, úgyis mindenki low level lenne, nem tudnának erős pléjerek megállítani:D
aztán örök életünkben irtanának minket:D -
#7041 Tehát a játék GMT-6 szerint délben indul, ami GMT+1hez (mivel mi +1ek vagyunk) képest +7 óra eltolódás!!! Tehát nálunk már este 7 óra lesz mire ott még csak dél. COMPRENDE? :) -
#7040 úúúgyis én leszek, aki kinyirja az egész US openben az első keltirt, BEBEEEEE 8) -
#7039 nem, én akarok lenni az első magyar, aki hősiesen leveri az első elpyt:D -
#7038 Tessék, csak hogy bekavarjak :))
Austin, TEXAS, March 24, 2004 - NCsoft ® Corporation (KSE: 036570.KS), the world's leading developer and publisher of online computer games announces plans to begin open beta testing for its soon to be released online game, Lineage ® II : The Chaotic Chronicle . The free open beta period will begin at 12:00 AM Pacific Standard Time on Sunday, March 28 and last approximately one month. The game is scheduled for commercial release on April 28.
-
#7037 fúbazze... sokan leszünk 8)
ez már 4 lvl 0-ás klán 8) -
#7036 Na ellenkulni, holnap reggel a kezdésnél ugyis találkozunk -
Jacky #7035 Én is jövök majd, csak még nem tudom milyen karival.
PaliHUN néven. -
#7034 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | Elf Mystic
3. MaDFoX | ork sámán
4. Iluvator | Human warrior
5. Lawahun | Orc Fighter--->Orc Monk--->Tyrant
6. HUNrricane | (vlszg) Elf Íjász
7. Cromac | Elf Swordsinger
8. ApplePie | Human Knight
9. semoHUN | Human Mage
10. Slipknot | abyss walker
11. agyhalal | Human Warrior
12. Birka | DE Fighter
13. Sonic | DE fighter vagy De mage
14. GumboHUN | Orc mage
15. Sis3 | Elven Oracle vagy Elven Wizard
16. Kog | DE Fighter
17. HUNnia Human |Paladin or Dark Avenger
18. DooDoo | DE AbyssWalker
19. CactusHUN (de valszeg valamilyen női néven leszek, még is csak rpg....) | DE wizzard
20.AcroHUN | DE Shillien Oracle
21. Azirafael [ Törpe scavenger
22. KumiszDeKomisz | Ork fighter > Raider
23. Lynx | Human fighter > warrior > gladiator, esetleg mage vagy íjász ha a tömeg megkívánja
24.Avenger | DE Fighter
25. William Darktear | De Fighter
26.Selestis | Human Cleric
27.Cathrine | Human Fighter
28.GAthersw | Nemtommég :)))
29.JolsnHUN | Elf ijjasz FÉLISTEN
30. CrAzNaLoR | DE Shillien Oracle
31. ArTeHUN | DE Fighter
32. sequator | human mage
33. Neffion | human fighter (Yv@n)
34. DavXXX | Human fighter
35. Maneater-Hancurmanci? | Human Warrior
és még két embert biztosra tudok, csak nem tudom még mi lesz a nevük:) -
#7033 Reo, sztem fuss, ha Guggert meglátod.... na meg ha engem 8) -
#7032 Inkább kérdezzétek meg a Matáv tudakozó plus-t:))
-Halo,Matáv tudakozó!
-Halo..Mikor kezdődik magyar idő szerint a Lineage2 mmorpg us open beta?De gyorsan ám..ninc spénzem erre!!
-Háát asszem izé..mindjárt megnézem az sg fórumon....:/
-Bazzz...
..*katt..... -
#7031 Direkt sulinetes linket néztem nektek hogy megérsétek -
#7030 jaja, toljuk el az óraátállítást 1 nappal csak a gém miatt :)) -
#7029 lool 8)
majd szólj a napnak, hogy ne vonzzon annyira, oks?:)