88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #7708 jó de melyik topicban.... -
#7707 és ezen belül hol, én tökre nem találom:D -
#7706 www.lineage2.com, ami a hivatalos oldala, ha esetleg meg nemtudtad volna:) -
#7705 Én is elkezdtem a 3ason, és megy:P:DS -
#7704 bazeg hihetetlen milyenek vagytok, mint egy rakás 2éves :) GOndjuk van, csinálják a szerver, lassan kész is lesz és akkor jácchatunk tovább :)
Ne szóródjunk már szanaszét a szervereken csak azért mert az 5 perccel korábban elindul -
Gumbo #7703 hol tárgyalják? -
#7702 aztan mindenki átviszi, és az lesz tele:D -
#7701 írjátok majd már ki ide, ha megy -
#7700 el kell szomoritsalak, de a 3as reggel ota nem megy, 2es mar ment de testing van 1 es megy elvileg csak, so sikert:) -
#7699 nincs az 300 000 inkább csak 30 000 -
#7698 beteg emberek :P -
#7697 Apam mit kap az NCSoft a hivatalos forumon nagyon jo:D
Egyebkent a TW vagy Koreai betanal ugy csinaltak, hogy mikor a 11 es 12-es server bejott at lehetett vinni a karikat. Talan itt is ez lesz. -
#7696 hát én megyek a hármasra, eddig még el se tudtam kezdeni:( -
Yv@n #7695 Jaj ma (mikor még ment), legnagyobb élményem: látom valaki ordít be csetbe, hogy paypal-on keresztül fizetett 50$-ért ad cserébe 400 adena-t...mondom ez nem lehet igaz... -
#7694 Ha ezer emberből egy játszik MMORPG-t és abból minden második kipróbálja a Lineage2 amcsi open betat az akkor is
háromszázezer player ;) Szal egy serverre jut százezer ember:P
-
#7693 öcsém remélem nem kezdenek el törölni pléjereket a 2esről, hoy bírja a strapát:D -
#7692 úgy gondolták, hogy senki nem akar új karit kezdeni :D -
#7691 1-es, 3-as server megy. Mindig jó érzékkel választunk servert:DDD -
#7690 sieghardt:) -
Gumbo #7689 meg ugy gondoltak hogy több ember tud japánul, és jó neki a JOB.... -
#7688 hivatalos oldalon is siegheart offline..... -
#7687 Naja, csak 6-700 millio :-) -
#7686 na azt irja a 2-es serverre, hogy testing.... haladás:D -
#7685 Sot ez elvileg worldwide beta ugyanis mindenki johet nemcsak USA europa, hanem azsia, ausztralia is. Ezekenek biztos eleg lett volna 3 server...idiotak. -
Yv@n #7684 Van arcuk kiírni az oldalra, hogy nem számítottak ennyi playerre...igen bizonyára jap open bétán azért volt a regelt userek 1/3ada nem japán, mert azok most nem érdeklődnek már a game iránt... -
#7683 Koreában még a 60éves taták is Starcraftoznak..... -
#7682 hali. Megy a játék ;)
Nekem csak holnapra lesz meg :((( -
#7681 hali. Megy a játék ;)
Nekem csak holnapra lesz meg :((( -
Nexushun #7680 Lassan lol ez az egész. Tajvan kb 30 millios ország és van 10 szerver. Usa+Europa kb 1 milliárd és felraknak 3-at LoL... -
#7679 Taiwanin én a 13 szerveren voltam. -
#7678 LoL sziasztok! :)
Hát ez szívás nem megy senkinek?!?!? Pfff! Taiwanin volt kb 8-11 szerver... :D -
Nexushun #7677 Mazsa olvass már. 7672-ben le van írva -
#7676 Végre, köszi! -
Nexushun #7675 Én is elmegyek edzésre majd jövök... -
#7674 De akkor miért nem megy a log in? -
yal #7673 elfogyott a turelmem megyek quakezni -
#7672 Nem kell proxy semmi nem kell.
Azert nem tortenik semmi mert tok fullig vannak a serverek es egy csomo ember nyomkodja gozerovel a logint, hogy sikeruljon bejutni. (Ami ha sikerul, akkor a server valasztasnal akad el szoval tokmind1.)
Az NCSOFT szenialtisa az, hogy nem ir ki semmit mikor probalsz loginolni (connecting to server stb), es az okosok 3 azaz harom darab servert lottek fel az open betara. Ja de jo hir jovo heten lesz tobb blehhh... -
#7671 vhol volt irva hogy kell proxi usahoz? -
Nexushun #7670 Elég gáz hogy nár most ilyen szar. Ugyanis Ami-ban most van reggel/hajnal és eddig csak a fanatikus rész volt fent akik hajnalba is ott ültek a gép elött. -
#7669 ez most chat vagy forum ?