88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#7748 battle.net:) -
#7747 és mindenki elf legyen!!!! -
#7746 sanc, a 4en:)
ott probalkozz, amugy a 2en, de vegul is barhol probalkozhatsz, MOBSTEr fokepp 2en van:) -
Sanca #7745 Vki mondja ma meg hogy akkor melyik serveren problakozak. -
#7744 Aki tud jöjjön PK-zni az 1. Szerverre. (De csak PK-zni, nem telepedünk le ott!) -
Gumbo #7743 én is megyek -
Gumbo #7742 Hol szoktal nyomulni? Kani? -
#7741 akkor megyek én is:D -
#7740 inkáb menjünk war3azni:D -
#7739 Megyek én is az 1.-re PK-zni, Party? hehe -
#7738 nagyobba nem tudtad berakni?még a szélére lökhettél volna több full felesleges dolgot... -
yal #7737 NA HA MAR EZEK A DOGOK NEM ENGEDNEK A MASODIKON CSINALTAM VMI HASZNOSAT AZ ELSON:
-
Nexushun #7736 Na jó ennyit nem ér az egész. Este még visszanézek és remélem addigra letisztulnak a dolgok. -
#7735 milyen pr duma? osztod az észt, hogy reggel óta nem megy a 3as, közben flottul működik. Annyit mondtam, hogy itt még nem találkoztam 1 piros karival sem, viszont a 2-esen az első 15 percben 4et is láttam. És Csak azért játszom ott, mert speciel jobb, mint klikkelgetni a Siegheartra.
Nem marketingelem, mert én is visszamegyek a 2esre, amint jó lesz. -
#7734 nekem meg normált, de nem birok semelyikbe se belépni -
Dagobert #7733 Én most már maradok a 2esen, majd ha lesz az új szerveren transzfer, akkor lehet hogy odamegyek. -
Gumbo #7732 heheheee
a gameben testinget ir ra -
#7731 nehogymár ott tápoljál, várnak a werewolfok:D -
Nexushun #7730 A 2-re Testing van kiirva. A 3.ra be tudam lépni de most ennek semmi értelme a fele társaság itt van a másik meg ott... -
Dagobert #7729 lehet hogy online de annyira full hogy a szerver oldalán csordogálnak ki a playerek :) -
#7728 Akinek piros a neve azt bünti nélkül le lehet csapni? És ha lecsapom kapok érte valami extrát?:P -
#7727 fasza, hogy most a fele a 2-esen lesz, fele meg a 3-ason -
#7726 az tök mind1, majd ha bent leszünk akkor lehet örülni -
#7725 jaj, ne menjetek már át vazze 3-asra -
#7724 én már 1-et legyaktam, csak más ütötte bele az uccsót 8( -
#7723 elkurjak a vasarnapomat:(
majd hetkoznap, mikor melo lesz es nem gametime, akkor lehet jatszani:( -
#7722 bazki birom az ilyen osdi pr dumakat:)
fuu ahol ti vagytok hot szar, gyertek at ide mert unatkozom:)
ezt ki eszi meg szted?:) -
#7721 Én még nem találtam piros playert. -
Gumbo #7720 a hivatalos oldalon a 2es online!!!! -
#7719 én a ketztes szerveren az elso 15 percben legyaktam 4 piros nevűt... Itt viszont még egyet sem láttam.
3ason DE mage vagyok:D -
Dagobert #7718 Ennyit arról hogy jól felmérték a piacot az NCSoft :) -
Yv@n #7717 azért az érdekes hogy ugye a login szerver az itt is valszeg 1 külön masinya, mint a japcsiknál, és ott soha nem fordult elő, hogy ne lehetett volna belépni elsőre a szerver választásig.(kivéve ugye ban...) legalábbis nekem -
#7716 Nem véletlenül vannak rajta kevesen:P -
#7715 megy a halál fsza, majd átmennek a külfödliek, én nem, fogok lépegetni a szerverek között:DD -
#7714 Jaja, én inkább már maradok a 2 szerveren. -
#7713 Az full pvp nem ?:) -
ArTe #7712 Jöjjön mindenki a 3 (Kain)-ra azon kevesen vannak es be is jön !
-
#7711 AHHH Lynx ne mar, ennyire nem lehetsz suti:D -
#7710 http://www.lineage2.com/community/message.asp -
#7709 na végremegtalálmta amessage boardsot:D