88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#7869 Hmmm. nekem máe egy órája nem írnal vissza az acc. regisztrációva kpacsolatban. Már nagyon unom . Mit szenvednek már a szerverekkel? -
#7868 Add oda a kódod te geci!:P -
#7867 :D a pöcsbe nem is ezt irtam:D -
#7866 MINEDENKI A KETTESEN IGEN BAZZEG -
#7865 KETTESEN -
Kkri$z #7864 Hogy tudok játékon belül képet csinálni? -
#7863 Error
The password you entered did not match. Please check your account information and try again.
de bazz ha a plaync login elfogadja akkor a másik szutyoknak miért nem jó? -
#7862 Kezdek ideg lenni:P
ITT be tudok jelentkezni
ITT viszont nem
Mi lehet a bibi? -
#7861 Srácok..akkor most mindenki a 2-es szerveren nyomja? -
#7860 navegre sikerult belepni
hanyason vagytok?
mondjatok gyorsan -
Sanca #7859 Mekkora nyavajgasok mennek, meg jo hogy elszallt a tapom:)) -
#7858 najo en ezt nem ertem..... -
#7857 segitsetek picit ideg vagyok lassan jobban utalom az amikat mint a japokat -
#7856 szeva all!
nem vagom mivan nekem meg a szervervalaszto reszbe se lep be!!
nektek is ezvan? -
#7855 najolvan ez akkor cumi, majd éjjel leszedem,addig játszom a régin ::(( -
Yv@n #7854 debizony -
DooDoo #7853 Bocs, nemvoltam 3 órát, nincs kedvem több oldalt visszaolvasni, mi történt hogy nemmegy? -
#7852 nem létezik hogy ti mind letöltötétek az amcsi verzsönt a japo mellé, vagy igen? -
Nexushun #7851 2.-en bent vagyok -
#7850 aham na én nem láttom csak a full downloadot, ha vki megtalálja adjon linket pliz :) -
#7849 Hát engem nem szivatnak meg. Csinálok uj accot:P -
Gumbo #7848 végreee.... -
#7847 van vmi konverter a hivatalos oldalon -
#7846 ha nekem a japo verzio van meg,akkorlekell töltsem az amerikait is? ugye nem, mondjátok hogynem kell shala -
Dagobert #7845 A tiltás ideiglenes, lehet hogy 10 percre, lehet hogy egy órára és nem mindenkit érint szerintem. -
#7844 Most jo a 2-es szerver. -
#7843 Ferro nyomogasd etc beenged az, csak sok idiota egyszerre probal bejutni -
#7842 ja tuti elfustolt vmi azer vagyok bennt a kettesen :) -
#7841 De én belépni se tudok mert azt írja hogy nem jó a kód. Pedig jó mert az ncsoft oldalon be tudok jelentkezni vele. -
#7840 Én csak a 2-es szerverre nem tudok belepni (Belépés megtagadva). A többire betudok lépni, csak ritkán sikerül.. -
#7839 hát nem:P -
#7838 te hülye vagy:DDD
én értem, azt mondtam, hogy aztán meg mindenki átmegy, hogy mert úgy gondolják, hogy mások maradnak a 2esen, és akkor a 4esen lesz tele, mert mindenki átmegy...
de ez poén volt, hagy ne kelljen már magyaráznom te láma:D -
#7837 NEM ÉRTED! -
#7836 A mésik meg hogy a többiek akkor hogy tudnak belépni? Őket nem tiltották le -
#7835 na felébredtem, hallom pont jókor mert elkurodtak a szerverek :) király -
#7834 Az a fura hogy az ncsoft siteon be tudok loginolni de a lineage2.com-on nem. -
#7833 marad a 2 es, mindegyik televan tokmind1 hova mesz -
#7832 bent vagyok
-
#7831 Mert mi Magyarok, vagyunk ök meg csak Amerikaiak. -
Dagobert #7830 Ja, találkozunk úgy egy hát múlva :P