88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lynx_TWL
    ÁJM IN!!
  • DooDoo
    DarkElf harcosok szoktatok nyilazni? Vagy inkább mortal blow hátulról?
  • Macros
    van már valami 5let, hogy a japcsi verziot hogyan lehet átalakitani usa tipussá?
  • phalanx
    MŰKÖDIK A SZERER 2 :))
    GO BEFELÉ!!
  • yal
    Connected to update server
    es nem megy tovabb?D
  • agyhalál
    Megy a 2es.
  • Botond #7903
    na majd holnap folytatom,erős lvl6,9ig jutottam ^^ holnap rágyúrok 11-12re talán
  • Lynx_TWL
    szar lehet:DDD
  • DooDoo
    Télleg annyi DE-vel találkoztam, hogy össze kéne már állni vmikor egy csoportképre.. kiv vagyok hányan vagyunk, meg ki kicsoda :)
  • Cactus
    A másik dolog, hogy most kit érdekel, hogy melyik az EU server? Számomra az a lényeg, hogy gyors legyen, és legyenek magyarok....most nem tom megint minek megosztani a scenet?
  • Cactus
    A friendlistes command txt-vel felülírva is faszán megy a game? Mármint nem kavar be, hogy nem amcsi verzióhoz készült?
  • Sonic13
    szeva Noxia! :DD
  • yal
    a masik dolog az hogy PVP nem egyenlo PKval..
  • Sonic13
    Basszus a japon 7 szerver volt és ottcsak a japoknak volt elvileg!
    Itt meg van 3 az egész "világnak"!
    kérdem én normálisak ezek basszus?!!!
  • DooDoo
    nekem mindegy melyik az (un)official eu szerver, én azon vagyok ahol több magyar van :)
  • MaDFoX
    Pukka mester amig nem probaltam ki addig nem akarom, hatha +50 szintet ad, aztan elnyomjak a magyarok a balance-t :DDDDD
    Egyebkent nem ilyesmi... :D
  • MaDFoX
    Na akkor:
    http://www.lineageii.de "Der inoffizielle EURO SERVER heisst: Kain ( Server 3 )!"
    http://www.lineage2.wrw.be "And I vote for server 3 for people who planned playing on server 4.
    So unofficial European server becomes server 3."
    http://lineage.gamigo.de "The unofficial Euro Server is called: Kain ( Server 3 )"
    Es lehetne folytatni ezt a listat...

Ezzel nem bizonyitani akarok valamit csak jelzem egy helyen szerepelt az altalad is idezett lista (ami eleg nagy hulyeseg (nem a tied, hanem aze aki kitalalta), mert minden szerver PvP es ha PK-zni akarok, oda megyek ahol tobben vannak nem oda ahol a PK-sok... :D) Vki szerette volna hogy a PK-sok egymast irtsak, de ez sajnos eleve marhasag :DD

Mindenesetre most egyik szerverre sem tudok belepni :DDDDDD
  • yal
    dehogynem lawa, van egy erzesem hogy a funguspopulacio el fog pusztulni annyian vadasznak rajuk :((
  • phalanx
    Nah én is most keltem és nekem sincs kedvem vegugolvosni ezt a rengeteg kommentet amit 4 óra alatt öszehoztatok, szal csak 1 kérdés: 14 óra óta (akkor szallt el a szerver) ugy nem változott a helyzet és még mindíg a 2-esen vannak a magyarok?
  • semo1
    Ezek gyökerebbek mint a japok voltak
  • pityogo2
    na mind1, úgyis kell már tanulnom 1 kicsit.. akkor most emgtanulom a kémiát, aztán furdés, stb-stb, és TALÁN 20:00 körül leszek.
  • Yv@n
    Pedig épp nyulat ugrottam
  • DooDoo
    nemtudok hogy gondolták hogy ilyen kevés szervert indítanak csak
  • semo1
    Kurva annyukat
  • Yv@n
    jaj dejó, most az egyetlen offline az sieghardt :)
  • pityogo2
    bameg:)))
    mi vagy?
    nálatok nincsenek 1 millióan? mert nekem a 10 máteres körzetemben mint 10-15 player.
    én nemsokára lvl 10 leszek
  • yal
    hat ez van:(
    de mingya 11 vagyOK:D
  • Pukkka
    Mijen modificationt találtál,oszd már meg velünk légyszíves =)
  • agyhalál
    Faszom... már megint "Testing":((
  • pityogo2
    nah, mintha éreztem volna... pont üzentem volna ricnek, hogy túl sok a player, valszeg megint lesz 1 leállás... 8(
  • Macros
    Sziasztok, lehet a kérdésemre megtalálnám itt a választ, de nincs kedvem az egészet átolvasni. hogy a faszba lehet a varázslatokat megtanulni? vettem bookot. de az befészkelte magát az invertorimba és a picsának nem akar onnan elmozdulni. :(
  • MaDFoX
    Az az igazsag hogy en delelott amikor felkeltem, ovatosan reggeliztem egyet, aztan felleptem (eleg darabosan de vegul felmentem) aztan megcsinaltam a 3. szerveren a karimat es megcsinaltam vele a noob questet aztan a 2. szerveren a karimat es elvittem lvl4-ig aztan megallapitottam hogy a 2. talan gyorabb (nem sokkal de az is vmi), aztan tele lett a hocipokem hogy varni kell a kasha wolfokra is! es szepen visszafekudtem aludni!! :DD
    Most keltem fel talaltam egy qrvajo modificationt a jatekhoz de nem tudom kiprobalni mert a user kepernyon meg kinokkal atjutok, de a szervervalasztason mar nem... :CC

Hat, ilyen is csak emerikaban volt eddig... :D :CCCC SUX!
  • Gorii
    nem errol beszelek capisch?:)
  • Gorii
    tessek:

1. Bartz- PvP/ L1 players
    2. Sieghardt- "Regular" (European, maybe?)
    3. Kain- PvP

• Gorii
    mivel csomo helyen levolt mar irva
  • Gorii
    ah elemeletileg a pk sok mennek 3 ra, 2 es meg eu igy ertem a pvpt
  • Pukkka
    MaD te tudsz jtszani? vagyis beenged?Mert karit megtudtam csinálni aztán tovább semmi
  • MaDFoX
    Most olvaslag Gori... ...hmmm... lasd elozo :D :D
    (de en is vagyok a 2. is) :D
  • MaDFoX
    Hehhhehhe:
    AZ akkora MARHASAG hogy a 3. a full PvP szerver sracok...

MINDEN SZERVER FULL PvP!!! :DDD Csak hogy tudd... :DD
  • Pukkka
    Orfen enmis olyan nagy,nemkell hülyeségeket beszélni =)