88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#7909 ÁJM IN!! -
DooDoo #7908 DarkElf harcosok szoktatok nyilazni? Vagy inkább mortal blow hátulról? -
Macros #7907 van már valami 5let, hogy a japcsi verziot hogyan lehet átalakitani usa tipussá? -
#7906 MŰKÖDIK A SZERER 2 :))
GO BEFELÉ!! -
yal #7905 Connected to update server
es nem megy tovabb?D -
#7904 Megy a 2es. -
#7903 na majd holnap folytatom,erős lvl6,9ig jutottam ^^ holnap rágyúrok 11-12re talán -
#7902 szar lehet:DDD -
DooDoo #7901 Télleg annyi DE-vel találkoztam, hogy össze kéne már állni vmikor egy csoportképre.. kiv vagyok hányan vagyunk, meg ki kicsoda :) -
#7900 A másik dolog, hogy most kit érdekel, hogy melyik az EU server? Számomra az a lényeg, hogy gyors legyen, és legyenek magyarok....most nem tom megint minek megosztani a scenet? -
#7899 A friendlistes command txt-vel felülírva is faszán megy a game? Mármint nem kavar be, hogy nem amcsi verzióhoz készült? -
Sonic13 #7898 szeva Noxia! :DD -
yal #7897 a masik dolog az hogy PVP nem egyenlo PKval.. -
Sonic13 #7896 Basszus a japon 7 szerver volt és ottcsak a japoknak volt elvileg!
Itt meg van 3 az egész "világnak"!
kérdem én normálisak ezek basszus?!!! -
DooDoo #7895 nekem mindegy melyik az (un)official eu szerver, én azon vagyok ahol több magyar van :) -
#7894 Pukka mester amig nem probaltam ki addig nem akarom, hatha +50 szintet ad, aztan elnyomjak a magyarok a balance-t :DDDDD
Egyebkent nem ilyesmi... :D -
#7893 Na akkor:
http://www.lineageii.de "Der inoffizielle EURO SERVER heisst: Kain ( Server 3 )!"
http://www.lineage2.wrw.be "And I vote for server 3 for people who planned playing on server 4.
So unofficial European server becomes server 3."
http://lineage.gamigo.de "The unofficial Euro Server is called: Kain ( Server 3 )"
Es lehetne folytatni ezt a listat...
Ezzel nem bizonyitani akarok valamit csak jelzem egy helyen szerepelt az altalad is idezett lista (ami eleg nagy hulyeseg (nem a tied, hanem aze aki kitalalta), mert minden szerver PvP es ha PK-zni akarok, oda megyek ahol tobben vannak nem oda ahol a PK-sok... :D) Vki szerette volna hogy a PK-sok egymast irtsak, de ez sajnos eleve marhasag :DD
Mindenesetre most egyik szerverre sem tudok belepni :DDDDDD -
yal #7892 dehogynem lawa, van egy erzesem hogy a funguspopulacio el fog pusztulni annyian vadasznak rajuk :(( -
#7891 Nah én is most keltem és nekem sincs kedvem vegugolvosni ezt a rengeteg kommentet amit 4 óra alatt öszehoztatok, szal csak 1 kérdés: 14 óra óta (akkor szallt el a szerver) ugy nem változott a helyzet és még mindíg a 2-esen vannak a magyarok? -
#7890 Ezek gyökerebbek mint a japok voltak -
#7889 na mind1, úgyis kell már tanulnom 1 kicsit.. akkor most emgtanulom a kémiát, aztán furdés, stb-stb, és TALÁN 20:00 körül leszek. -
Yv@n #7888 Pedig épp nyulat ugrottam -
DooDoo #7887 nemtudok hogy gondolták hogy ilyen kevés szervert indítanak csak -
#7886 Kurva annyukat -
Yv@n #7885 jaj dejó, most az egyetlen offline az sieghardt :) -
#7884 bameg:)))
mi vagy?
nálatok nincsenek 1 millióan? mert nekem a 10 máteres körzetemben mint 10-15 player.
én nemsokára lvl 10 leszek -
yal #7883 hat ez van:(
de mingya 11 vagyOK:D -
Pukkka #7882 Mijen modificationt találtál,oszd már meg velünk légyszíves =)
-
#7881 Faszom... már megint "Testing":(( -
#7880 nah, mintha éreztem volna... pont üzentem volna ricnek, hogy túl sok a player, valszeg megint lesz 1 leállás... 8( -
Macros #7879 Sziasztok, lehet a kérdésemre megtalálnám itt a választ, de nincs kedvem az egészet átolvasni. hogy a faszba lehet a varázslatokat megtanulni? vettem bookot. de az befészkelte magát az invertorimba és a picsának nem akar onnan elmozdulni. :( -
#7878 Az az igazsag hogy en delelott amikor felkeltem, ovatosan reggeliztem egyet, aztan felleptem (eleg darabosan de vegul felmentem) aztan megcsinaltam a 3. szerveren a karimat es megcsinaltam vele a noob questet aztan a 2. szerveren a karimat es elvittem lvl4-ig aztan megallapitottam hogy a 2. talan gyorabb (nem sokkal de az is vmi), aztan tele lett a hocipokem hogy varni kell a kasha wolfokra is! es szepen visszafekudtem aludni!! :DD
Most keltem fel talaltam egy qrvajo modificationt a jatekhoz de nem tudom kiprobalni mert a user kepernyon meg kinokkal atjutok, de a szervervalasztason mar nem... :CC
Hat, ilyen is csak emerikaban volt eddig... :D :CCCC SUX! -
#7877 nem errol beszelek capisch?:) -
#7876 tessek:
1. Bartz- PvP/ L1 players
2. Sieghardt- "Regular" (European, maybe?)
3. Kain- PvP
-
#7875 mivel csomo helyen levolt mar irva -
#7874 ah elemeletileg a pk sok mennek 3 ra, 2 es meg eu igy ertem a pvpt -
Pukkka #7873 MaD te tudsz jtszani? vagyis beenged?Mert karit megtudtam csinálni aztán tovább semmi -
#7872 Most olvaslag Gori... ...hmmm... lasd elozo :D :D
(de en is vagyok a 2. is) :D -
#7871 Hehhhehhe:
AZ akkora MARHASAG hogy a 3. a full PvP szerver sracok...
MINDEN SZERVER FULL PvP!!! :DDD Csak hogy tudd... :DD -
Pukkka #7870 Orfen enmis olyan nagy,nemkell hülyeségeket beszélni =)