88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Baaltherion #7949 1 kérdés: ha letöltött betat meg lehet vasarolni, azaz nem szükséges a dobozos verziot megvenni? -
#7948 isteníteni foglak laza:) -
#7947 küld!:) ez emilcímem megvan az infóknál ugye [email protected] ra jöhet:)))
-
#7946 Gori... mi a nicked, milyen kaszt?? -
#7945 30 Ft-ot en is adok neked.. :) -
#7944 most lassan megy a regisztracio... vmiert nem jon vissza rogton az email... gondolom sokan regelnek...
sztem ha nem jon meg ma, ujra kell probalni...
nekem van egy open beta key-em... ha kell, odaadom... (en Closed Beta accom hasznalom) -
#7943 vedd meg, olvasd el, es megtudod :))))
(tood mennyit kaptam az ingyen reklamert?! :) -
#7942 Laza nemtod mér nem válaszolnak a reg kérésemre már 3óráka? -
#7941 én havi 30at kérek tisztán:D -
#7940 Mijaz, hogy benne vagyunk a Gamer magazinba? Ezzel igazán nem árultál el sokat :D -
#7939 Hello arcok...
benne vagyunk Gamer magazinban, es ez minden magyar rajongo erdeme :))))
remelem lesznek sokan, akik vegul az elofizetes mellett dontenek... :)
egyebkent kaptam ajanlatot a site turbozasara, ugyhogy hamarosan remelhetoleg beindul a munka... -
#7938 ja semmi probélemittse_:D -
#7937 2 órája folyamatosan xpzek 2esen... -
#7936 azt megköszönném:)
-
#7935 no hazaertem, latom nem javult a helyzet, sot most hogy be akartam lepni mind3om serveren configolas van:)
tanulsag: tok mind1 melyik szerveren vagy, mind szar:) -
#7934 Én csak egy serialt kaptam eddig lineagehez, azt használom most. Ha kapok a többi mailemre, akkor azt neked adom, ha kell. -
#7933 Nekem a sig up for beta-testről nem írnak már vissza az pedig a legelső -
hzoli4 #7932 Akkor van meg a reg amikor már egy olyan levelet kapsz amiben leírjak ,hogy kell telepíteni,mert akkor aktív az accod -
#7931 ja, én 20 perc múlva:DDD
de yal már ey ideje, és vannak mások is sokan akik már igen:) -
#7930 már van 11es is,nem én mondjuk -
#7929 pontosabba a cdkulcs kéna csak -
#7928 Vki probálja már meg az acc létrehozást és ha sikerül : [email protected] r küdje el pls mer énnekkem már tele a tköm a 2 és fél órás várakozással -
Sanca #7927 Elerte ma vki a 10es szintet?:) -
#7926 Már regeltem 3 mail címen is de semmi. Ilyenkor mivan? -
#7925 asszem mégse megyek msot... majd reggel 6-tól tolom fél 8-ig.
jó jatekot. bye, minden mára, j○'8! -
#7924 ....lényeg, hogy magyarok is legyenek:) -
#7923 sztem regelj másik emailre is, lehet hogy már lenne acod, csak balhé van méllel -
#7922 amúgy egy értelmes ember játszik 10 percet bármilyen gámával, és kiismeri:) sajnos ez nem magyar szokás:( -
Sanca #7921 Imo tok mind1 hogy eu-sokkal vagy amikkal van tele. -
#7920 egyebkent a 2es televan europaival -
#7919 reggel még volt átalakító a japo+nemtom milyen verzióhoz,de már eltünt,sztem bugos volt a dolog enyhén,azért szedték le,szal mostmár le kell kapni az amcsi klienst,ha nyomulni akarsz -
#7918 Mér nem küldenek acc.ot az amcsik? Annyira leköti őket hogy összehegesszék a túlterhelt szerverüket? -
#7917 amugy jo hogy válaszoltok a kezdök kérdésére, tipikus magyar szokás. gl -
#7916 print screen:D -
#7915 épp ezaz, kurávra nem érdekel senkit, hogy mit írnak a külföldiek, a 2esre mentünk, és ott is vagyunk:) -
Kkri$z #7914 Screen shot-ot hogy lehet csinálni? Aki tudja lökje már ide plz -
#7913 egyebkent az egesz klan 2 en jatszik nemertem most mer a 3 on kened, namind1 -
#7912 namidn1 nem vitatkozok errol tovabb, en nem ezeket az oldalakat nezem , csomo forumon 2 es servert jeloltek meg eu nak -
#7911 letöltötd am klienst:D -
#7910 hivatalos honlap download szekciót figyelmedbe ajánlom