88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Yv@n #7989 Nem igaz már, hogy pont akkor nyomják le a gépet, mikor mennék le a kardé a dándzsönbe... -
#7988 Jah, egyébként télleg nagyon sok magyar van, olyanok is, akikről életemben nem is hallottam, és kiderült, hogy CB-ről szabadultak :D Minden esetre jó, hogy ennyien vagyunk :D -
#7987 agyhalál: te meddig maradsz ma? -
#7986 csá
-
#7985 ja kozbe enis bejutottam, bar megint dc/t kaptam -
#7984 Sztem mára ennyi volt. Holnap ugyanitt, ugyan velem :D -
#7983 Mentem aludi jo éjt mindenkinek -
#7982 Jockey siman jo mar, egesz delutan (kb 4-tol)ment es csak egy disconnect volt. -
#7981 Telibevert szerver megint elhasalt:( -
#7980 Már megint -
#7979 na disc -
#7978 köszi, ez már működik :) -
#7977 itt is van 1 oldal probáld ezzel: http://www.filemirrors.com/ -
#7976 nekem se a hivatalos oldalról, se erről a linkről nem indul :(( -
#7975 saturn.tpnet.pl/Preludedownloadfull/L2PreludeSetup.exe esetleg ha valkinek ugyanez a baja lenne -
#7974 azaz eastes és ott 2-10k val jön kb lejön 3napmulva más site kellene -
Kaleb222 #7973 hivatalos oldalon van egy link... hat az valamennyire mukszik :P -
#7972 esetleg valaki akkor tud FTP-t ajánlani meg az a szerencse hogy nem vagyok lemaradva plz segitsetek mar ki én is ugyaugy szeretnék a ganmelvalnyomni mint ti,szval ha vlaki ad ftp-t vagy masik linket akkor: -
#7971 és a 2es serverre gyere, 1esen nincs egy magyar se -
#7970 van craft
vanak normálisak, egnem megógyítanak ha kérem, és amguktólé is sozkták, segítenek, ha 6 orc fighter van a seggemben stb, és én is segtek nekik -
#7969 Ja es akkor most melyik serveren vagytok?
Mert en az egyesen kezdtem, mert az engedett csak be :-) -
#7968 Van ebben a jatekban craftingolas?
A jatekban mindenki nyomatja a maget es senki nem figyel a masikra. Max addig hagyja abba, mig szidja a noobokat....grrr... -
Kaleb222 #7967 a westes lelépett. nemtudni hol van -
#7966 #7963 -
#7965 Pilanat. Mindjárt itt a tavaszi szünet. LE SEM TESZEM A SZÜNETBEN A JÁTÉKOT BAMMEG :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak jönne má le. Mind1. Hajnali 1 órára lesz lent, szal holnap délután megcsiodálom a game csodálatos világát :D -
#7964 még várnom kell a confirmation mailre is:(
remélem nem újabb 3 óra... -
#7963 jo gamet mindenkinek elkedtem huzni eastets és 6 órája jön 15% kész :P ha vlk belinkelné a west est akkor nagyon szépen megköszönném mert mar kivan a .... mindent végignéztem nem találom thx elöreis aki linkel -
#7962 sok sikert?;-) -
#7961 na 3 és fél óra után megjööt az accom:))) -
#7960 szia szeg! a job -ban cathrine voltam:) most épp accountot vadaszom
-
#7959 Igazai amerikai mentalitas:D -
#7958 Bakker. Alig 1 hónap -
Kaleb222 #7957 Open Beta april 28-ig, onnantol full verzió, Chronicle 1-el -
#7956 Mondjátok csak. A béta meddig tart? -
Kaleb222 #7955 hanyas szinttol lehet klanba tomorulni? minel elobb
ossze kene fogni a tarsasagot. szasz mosq :) -
Sonic13 #7954 Helo Solida én vagyok az MosQuiTo! :)
-
Sonic13 #7953 FAszom nem ended bee! -
Kaleb222 #7952 Basszus, annyi magyar van benn hogy minden második mezőn
velük találkozom :)
Kéne klánt szervezni majd, de valszeg csak kettőben
férünk el mert annyian vagyunk!
Solida lvl 9 DE -
#7951 legjobb az volt, aki mondta, hogy kussoljanak be a noobok, mert ő 16os volt már a másik betán:DDD
aztán megkapta a kiosztást a volt 40es pléjeretktől:D -
#7950 De meg kell venni!
Hülyek lennenek ingyen odaadni.
Egyebkent ebben a jatekban van a vilag legbunkobb communityje...
Mindenki csak n00b-ozik es meg a lag-ert is a n00b-okat teszik felelösse, csak mert ök mar jatszottak nehany napot a japan betaval...
micsoda bunko egy tarsasag...