88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DooDoo
    én is DE vagyok de még sajna csak 9,5 és ma má nemnagyon tudok nyomulni :( én örülnék ha holnap lenne a dungeon dolog
  • Ferro_TwL
    A masik forumot nagyon nem olvassa nehany Mobster most akkor ki DE?

(Des, Craz, Jockey-t tudom.)

Ja meg az is jo lenne ha kiraknank egy listat, hogy ki milyen fajjal, kasztal van es mi lesz lev20 utan, mert a mostani csak kerdojelekbol all szinte:D

Eygebknet iszonyu jo hogy csomo magyar van, mar legalabb 15-tel talakoztam. Nepszeru ez a Dark Elf ebben a betaban:D
  • Scarabe
    Hali lali! Ferro! :)
    Én lvl 11 vagyok DarkElf Mage! (no heal) Tőlem mehet a dungeon! ^^
  • Lynx_TWL
    na én fürdök addig
  • Sanca
    Kene mara vagy inkabb holnapra megbeszelni 1 DE dungizast, bloodsaber miatt. Kinek milyen idopont jo?
  • Yv@n
    Naja :)
  • Lynx_TWL
    a p*i*c*s*á*b*a holnap csak 8ra érek haza, kész halál lesz addigra elhúztok még:(((
  • Valen
    ja tényleg a friend listet hogy lehet bővíteni ??? :)

mert a /friendinvite nem működik :((
  • Lynx_TWL
    IDEGTÉPŐ ÉN MA AKAROM AZT A KIBASZOTT SZINTET WÁÁÁH
  • Jockey
    en 5 secenketn nyomom kb, hamarabb felesleges, ha nem neged nem azon az 1 secen fog, neha elmegyek nezek egy kis tv/t es utan nyomok meg1, stb..
    ha spamolod a gombot csak magad huzod vele sztem..:)
  • phalanx
    Magyarán mi vagyunk a hibásak? :)
  • Valen
    Na jóéjt mindenkinek, jó vadászatott a többieknek.

Holnap vagy 13:00-tól vagy 17:00-tól valószítűsíthető leszek :)
  • Gorii
    dagoberttel megvan a 10 regen mar, mikor mentunk volna dc :)
  • gPROject
    menni akartam partyzni, de kidobott nem sokkal azután, hogy beszéltünk, és azóta nem tudtam játszani :((

HUNnia
  • Acro
    A legjobb eddig 29 volt:DD
  • Yv@n
    Szernitem velem együtt, már ha agyhalállal vagytok, mivel ingame /me = Neffion eddig arra vártam hogy meglegyen egy egész csoportnak az lv10, hogy tudjanak tanulgatni még, erre most kitesz szépen a szerver...komolyna ha tudom lehet lemegyek valakinek az árnyékában, és megpróbálom lenyomni a bődös orkokat sunyi módon.
  • Sanca
    Nalatok kb hanyadszorra sikerul a login? Es milyen idokozonkent szoktatok nyomkodni(1mp?)?
  • Valen
    Mondom, hogy mostantól jobb lesz, mivel:

1. a férgese kihullott, akinek nem teszik az ennyi idő alatt rájött és többet már nem jön :)
    2. Amerikában holnap 13-24-ig munkaidő/suli idő van, tehát amcsik csak elvétve lesznek :))
    3. A szerveren is dolgoznak még egy kicsit addig :)
  • Jockey
    en meg csak 8 vagyok:((
  • Lynx_TWL
    én már 3szor megpatkoltam:D
    de a dungeontól nem tarthat vissza még Orfen sem:D
  • agyhalál
    Viszek pár doboz sört az elsők között érkezőknek;)
  • Ferro_TwL
    Van DE 11-es szintu? Mehetnenk egyutt a dungeonba a blood sabres quest es utba ejtenenk az eldric daggert is. Ferro neven vagyok whisp ha valaki jonne. (Egyedul nagyon huzos lenne ilyen szinte, raadasul arrafele tok ures a palya alig vannak:)
  • phalanx
    megyek én is csak szoljatok ha megy a szerver
  • Valen
    Végre vmelyik topikban kerekszám Rusher lettem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Gorii
    ha sikerul bemennunk megyunk :)
  • agyhalál
    Nekem megvan minden a SoS questhez + skillek. Az első dolgom az lesz, hogy letelepedek Dungeon bejárata elött és várok Magyarokra... feltéve ha addig betekerik a szervereket.
  • Jockey
    amugy en fel 9kor jottem haza, sikerult belogolnom, de valami nagyot alkothattak a szerverkarbantartok, mert se lagom se samlim nem votl, tokeletesen gyors volt a celpontvaltas minden, remelem mar csak ilyen nuansznyi hibak lesznek mostmar
  • phalanx
    bazz :)
  • phalanx
    Jah amúgy 8000 :)
  • Valen
    Tényleg a Koreai Chronicles 1 mivel tud többet a Amcsi/Taiwani Prelude-nél ???
  • SZEG007
    Most nem lehet csatlakozni
  • phalanx
    én most elmegyek kajálni, de ha jó lesz a szerver azonnal kiabáljatok és én itt termek :)
  • Valen
    nyugi, én is csak lvl 9,5 vagyok :((

Tehát holnaptól nem lesz ekkora gond :)
  • Sonic13
    TESTING!!!
  • Jockey
    akor nem csak engem dc/tt
    ha nem jon vissz 20 percen beul megyek alukalni csak lvl 8al:((
  • Valen
    Vigasztaljon mindenkit, hogy holnap és a héten egészen péntekig 17-23 között nagyrészt csak az európaiak fognak lenni, mivel az amcsik ekkor vannak melóhelyen/suliban :))
  • agyhalál
    Csak reggel 8 körül megyek dolgozni, úgyhogy ha birom akkor lehet, hogy 8ig:)
  • Gorii
    miis most megyunk kene vmi party mert eleg huzos csirke cuccokba :)
  • phalanx
    jah, mi is pont azér indultunk :(
  • Gorii
    kingslayer