88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    lenyomták az európai szervert, hogy az amcsik könnyeben tudjanak loninezni
  • Scarabe
    Én! Csinálnám ha engednék!....
  • agyhalál
    Teslát nekik:)
  • Sáska
    én már nem várok tovább, majd holnap folyt. köv. Amúgy lvl 9.5-ig jutottam:)
  • Birk@
    skacok, én most kezdem a tőrös küldit, csinálja még valaki?
  • Lynx_TWL
    kevés sikerrel tesztelnek:D
    nembaj majd amikor hallják, hogy: Nuclear launch detected:D
    akor abba hagyják a szerver tesztet, inkább átadják hagy jáccunk:)
  • gPROject
    jól bevált amerikai szokás
    tudod a meglepetés ereje :)
    sose csíptem őket, ezután még ennyire se fogom
  • dzsonesz
    jaja Japon igy volt itt meg ez van.....
  • Nexushun
    Kapják be!
  • Lynx_TWL
    a türelmünket tesztelik:D
  • Yv@n
    Nemtudom, de csak nekem rémlik úgy, hogy mikor a japán szervert lenyomták, akkor előtte 30 másodperccel jött egy üzenet, hogy a szerver elindul pihenésnek, és akkor most mindenki lépjen ki? Csak mert nekem nagyon úgy rémlik, hogy ott bizony az volt, ellenben itt még azt is csesznek szét broadcastolni...egyszercsak piff, és attól kezdve nyeste játék, van helyette szép desktop.
  • gPROject
    miért ne játszanának? ott(nyugati part) még csak délután 2 van
    a hármas szerver jobb lett volna nekünk is
  • Davidus
    DavXXX A LVL 3 Human Fighter -> Knight ->Paladin
    aki már csak holnap aktiválja magát ha a szarver is úgy akarja.
  • agyhalál
    Ha ma nem jönne össze akkor holnap 8 körül kellene megejteni SoS-t.
    Esetleg valaki késöbb érkezne és addigra nekünk már megvan, én szívesen lekísérem a 2. turnust.
  • dzsonesz
    hat ha igyfolytatjak nem lesz nagy kaszalas a dologbol
  • Dagobert
    Én inkább úgy hiszem hogy most USben úgysem játszanak vele és a többi meg le van szarva. Így is nagyon csalódtam az NCSoftban. A játék jó, menedzsment hulladék.
  • Nexushun
    Azt nem értem mit tesztelnek rajta, tök jól ment amíg ki nem kapcsolták.
  • gPROject
    úgy vannak biztos vele, hogy itt európában éjszaka van és tesztelhetnek nyugodtan, ezért biztos eltart egy darabig :(
  • Lynx_TWL
    csapatos alvász lesz helyette:D
  • Dagobert
    Szerintem japánnál nem volt ilyen hosszú tesztelés, na mind1.
    Ma sem lesz csapatos ember dungi quest...
  • Jockey
    sztem este 9korul, akkor tuti mindeki bent van
    en amugy hokimecsre megyek fel7tol, magyar/spanyolra:P
  • Ferro_TwL
    Hu de jo mert a daggereshez mar nem nagyon emlexem merre vannak az orkok, a loc-ot tudom, de az alapjan nagyon nehezen tajekozodom:D
  • Lynx_TWL
    pohén:D

mer végülis ha azt mondom 1 napig, és 10 perc múlva már bent vagyunk, akkor mindenki fellélegzik hogy dejó, hogy nem 1 napig kellett várni.
    viszont haazt mondom, hogy 10 perc, akkor mindenk mondja, hogy basszák meg de sok az a 10 perc szal?:D optimista:D
  • Sanca
    Meg kene akkor dumalni hogy holnap hanykor es hol talizunk a quest miatt.
  • dzsonesz
    miiiiiii????
  • Lynx_TWL
    még 1 napig:D
  • dzsonesz
    vajon meddig?
  • gPROject
    hát ezt már végképp nem hiszem el
    TESTING!
  • Scarabe
    A Daggeres megvan sot már majdenm ott voltam az ORK oknál amikor disconnect... :( De a másik még nincs meg... Akkor ha még ebben az évezredben bejutunk akkor vissza megyek! (van escape tekercsem)
  • Ferro_TwL
    Des, Craz, bear (Pukkka neven:) szerintem szinten holnap megy szoval lesz csapat.

Scarabe:
    A Heal nagyon fontos lesz kesobb is, sot soloban is kell. A self heal alig gyogyit. (Itt csak elotte ki kell jelolnod magad annyival "lassabb", de sokkal tobbet gyogyit.)
    Ha meg nem vetted fel a questeket:
    Az eldric daggerst fenn a templomban (ahol tanulsz) addja a kozepso csoka Thifiell nevu, ehhez csak lv10 kell.
    A blood sabrest a weapon shopban a blacksmith adja.
    Aztan el kell menni a kezdo helyre es beszelni kell Abyssal Celebrant Kartia-val a daggeres questben, a blood sabreshez pedig Abyssal Celebrant Cecktinon. (aztan meg beszelni kell ahol tanulsz Magister Harne -val de az ugyis utba esik mikor megyunk kifele.)
    ja es vegyel egy escape scrollt!
  • dzsonesz
    en meg akarom nyomni de izibe ugyhogy megcsinalhatnak mert lepkzok valakit
  • Scarabe
    Ok szerezzük meg őket! :o) És ha nagyon fontos csak akkor ha tényleg az akkor megveszem a healt! :) (van rá SP-m asszem elég lvl 2 tuti)
  • Jockey
    asszem tul keso lesz ahoz hogy en ma meg 11es questet tudjak csinalni(nemtom mennyi ido lesz ez a leallas is..), no majd holnap
  • Scarabe
    Ferro van tapasztalatom! :) Már voltam többször Mage (Taiwani és Closed US Béta) CSak Battle és Group-ra érdemes... Ráadásul én wizard leszek és kell az SP! ^^ Bocs ha valakit nem vettem észre de csak rohangálok és nem figyelem az irományokat majd csak ha lessz party vagy guild akkor! :P
  • Acro
    Nálunk is szinte mindenki DE:)
    De jó ez így...legalább nem kell rohangálni egymásért..
  • Crazyn
    A szerverválasztásig enged be csak. Utána nyomnám a szerverre, és kidob a bejelentkező részhez egy Acces Failed hibával :((
  • Yv@n
    most a sieghardt-on nyomorgatja valaki a resetet? online offline online offline...döntsék már el a franc egye meg
  • DooDoo
    holnapra minden DE-t össze lehetne szedni és lehetne csinálni jó csoportképeket :)
  • Crazyn
    Hali Scarabe! Játékba azért köszönhetnél, ha köszön neked az ember!
  • Ferro_TwL
    KIraly, ha visszajutok whispelek rad de vegyel elotte healt az neked is kell, mert a self heal kalap szar, meg nekem is jo jonne. Megszereznenk az eldric daggert (10k+) meg a blood sabret (10k+). ScarabeHUN igaz?