88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#8109 :DDD Uhhh haggyuk... -
#8108 a shotokra -
#8107 kizárt, hogy szebb lenne a grafikája
ha ezt felveszed fullra, még a far cryt is üti szerintem -
#8106 :D lol ezt mire alapozod hogy ronda? Az alfára? -
#8105 Allitolag meg a heten elinditjak a 4. szervert is. -
#8104 ezek után nem csodálom, ha a guild wars ingyenes lesz :) -
#8103 Szerintem a wow-nak szebb a grafikája mint ennek, ott meg az a baj hogy a karakterek nagyon csúnyák :( -
#8102 ez jobban megérne, mint az a randa(ehhez képest) wow, igaz nem ilyen szerverek mellett -
Dagobert #8101 Én tervezem, de ez most jól odab@szott ám. Ha marad ez az inkompetens banda, én nem fizetek elő. Ezt majd valahogy megírom a supportnak is még ha nem odavág a téma de valamiért a message boardra nem enged írni. Valamilyen módon le akarom cseszni ezeket az embereket. -
#8100 a mai napig előakartam fizetni, de már egyre kissebb a valósznűsége
-
#8099 Én WoW párti vagyok ez csak időtöltés! ^^ (ez 10k nem ér meg) A havi mannyi lessz? -
#8098 ha a hármasra beakarok menni, visszadoba loginhoz acces faileddel -
#8097 én 1000% -
#8096 Hat, reszemrol mindjart visszamegyek japannak :DDD
Amugy Gori nyugi en mindketton nyomom marhuzamosan, DC-nkent valtok ;DDD
Azaz nyomnam de most meg az update szerver is all... :O -
#8095 Amig nem megy a server gyorsan megkerdezem:
Ha elo akarok fizteni meg kell venni a jatekot, megvarni mig megerkezik, vagy lehet, azt is, hogy a cliens-el folytatom a gamet, elofizetek es megrendelem a jatekot? (Sot egyatalan meg kell rendelni a dobozod jatekot, mert ez a cliesn ugyanaz, a chronicle 1-et ugyis le kell tolteni?)
Es ki tervezi meg, hogy esteleg elofizet? (Persze csak akkor ha nem lesznek ilyen katasztrofalis server allapotok.) -
#8094 ujabb remek beszólás: :)
<Fatsaq> EVERYONE LOG OFF KAIN
<Fatsaq> >_<
<Fatsaq> So I can get on. Please =D -
#8093 nekem szokásos acces faild.... -
Nexushun #8092 :) -
#8091 "oh I figured it out. The servers are running windows" :))) -
#8090 ujabb testing :DDDDDDD -
#8089 nincs már testing viszont nemtok belépnia szerverre :)) -
#8088 ja es miattad szopunk mi is:) -
Dagobert #8087 Oké, erről megfeledkeztem :) -
#8086 a japán bétánál nekem mindig elindult a játék mellett a háttérben az msn, most viszont nem
lehet ez a baj :)) -
Nexushun #8085 Én most a login-on sem jutok tovább -
#8084 vasárnap?
-
#8083 amikor ott voltam eddig, mindig flottul működött -
Dagobert #8082 Ez nem teljesen igy van, ott is dolgoznak és tanulnak ám az emberek :) -
#8081 megyek is, úgy hogy készüljetek, mert amint belépek a hármasra a kettes működni fog! -
#8080 hát én nyomhatnám bármelyiken egyikre se tudnék felmenni most ugyanis szerverválasztásnál kivág -
Nexushun #8079 Az se jobb:
Guh! I join the second server....play untill it crashes...I get Access failure after that, I join another server..levelled up quite some bit on the third server, get disconnected there...and I get access failure there again >.< hmmPPff -
#8078 hát ha tudnék angolul rendesen, már régen a hármason nyomnám -
#8077 szvsz olyan szintu szerverszarsag van, hogy lehet a szerver automatice kifagy, es akkor hova uzengessenek?:)
sztem felig meddig tldoztak foldoztak meg csak a szervert, ma ennyire voltak kepesek, szal uzenet ezert nincs
japcsiknal ha irtak tesztet a karbantartok sosem tartott tovabb 10 percnel itt mar 1oraja all, szal sztem siman kihaltmegen:) -
#8076 nekem 10 kor uhogy 3-4 ig raerek uhogy jolenne meg par lvlt lepni -
#8075 nekkem csak 6-tol lenne meló, de végülis minek aludnék -
#8074 visszaestem 9.81re 9.99 ről, khm kurva idegesítő volt, erre lecsapják szervert, és behozni sem tudom lemaradásom:( -
#8073 ..loginezni.. -
#8072 Nah ha bejutunk rövidesen, üzenj már reonelnek, csináljuk meg gyorsan :) -
#8071 ja a meglepetés ereje kov alkalommal robbantják a monitort -
#8070 na én is megyek aludni, holnap iskola, meg eddzés meg mindne, oylan leszek mint a mosott szar