88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dagobert #8149 Na én is megyek aludni, ennyit a játékról. Legközelebb csak hétfő este 8-9 körül leszek a játékban... -
#8148 :D Mostmár mind a 3 Offline.. GG -
#8147 Nah én is meguntam a várakozást! Megyel sLp! Majd holnap több energiám lessz játszani! ^^ Yo8! -
#8146 jo8 -
#8145 na jó8 mindenkinek..Én már nem bírok tovább várni.
Majd holnap délelőtt:) -
#8144 amedig nem megy ez a **** nézek inkáb filmet, hamár fent vagyok -
#8143 thx! -
#8142 Belso info (inkabb csak pletyka) de nem a szamitasokkal volt a baj hanem a koltsegekkel... mig japanban meg koreaban jatszva kifizettek 6-8 szerverre valo savszelesseget az amerikaiknal a harom szerverre valo is csokkentve van mert kedves hamburgerzabalo barataink komoly penzeket kernek mivel nem amerikai jatek... :SSSSSS (mondom, csak pletyka - de akar igaz is lehet)! -
#8141 Az a poén, hogy a Horizons-t láttam az 576kb boltban dobozos kivitelben, de a trial-t meg nem tudtam megnézni, mert azt írta a suport, hogy magyaroknak nem megy :( -
#8140 A sieghardt egész este offline lesz vajon? Mire 6 óra után megjön az acc. om elszáll a szerver. fasza -
#8139 Dwarven Scale Mail volt a felső, és Scale Gaiters volt az alsó. Leather Gauntlet, Blue Buckskin Boots, Bronze Helmet és egy Kite Shield volt a többi. -
Dagobert #8138 Utánanéztem, a végleges játékot nem lehet letölteni hanem meg kell venni+a havi díj. Na én erről lemondok, azt hittem csak havi díj lesz. De még alszok rá sokat és majd eldöntöm a NAOB végén.
Question
Will the game be sold in stores like Best Buy, or Electronic Boutique?
Answer
The game will be available in retail box, to be sold in stores. The retail version of the game will not be available for download -
#8137 mondjuk ezt nem teljesen vágom erre felkészülhettek volna a problem már rég adott volt vagyis az h varhatoan kvasokan lesznek nem kellett volna messzire menniük példát vehettek volna a japo lineage bol..... -
Nexushun #8136 Ez reggel/délelött lesz csak jó amikor az amiknál éjjel van. Csak hát ki tud játszani délelött... -
#8135 Csak ugyanazt írja le, amit mindenki ésszerűnek tart (a normálisak legalábbis) :D
Annyit mond, hogy az ncsoft nem számított ekkora tömegre az első napon, és ezért van a szerver lag ,meg kicsit meghalt a szerver, meg stb. Meg azt írja, hogy a fórumokon 45000 regisztrált van, és ennek kb 50% aki ténylegesen játszana a bétában, és még így is 20000 ember.
Meg azt írja, hogy a shoutok 75% felesleges, mert ha valaki melletted áll, annak felesleges shoutolni. A sima csat mondjuk 50 emberhez jut el csak, de a shout-ot 300-500 embernek kell eljuttatni. Ezt megszorozva 50 kiabálással percenként, már elég nagy adatforgalmat jelent. Ez is belejátszik a lag-ba.
Ezért kér mindenkit, hogy nyugodjon meg, és legyen a linage2 közösség egy nagy család :D -
#8134 HA!
Pont ezzel veszekedtem ketezer idiota amerikaival...
Ezek (pont mint JOB-on) folyamatosan kiabalnak...
...mindegy mit, meg hogy ott all mellette a masik, ugyan!
Bocs elmegyek enni egy hamburgert, szintet leptem, vegre lv2 vagyok, humicsoda csaj ul itt mellettem a gepnel, es a kedvenceim, bar ezeket meg elturnem: a farkas ugyanaz mint a keltir? ha van vmi a kezemben nagyobbat utok? Ha elfogya HP-m meghalok? Mi az hogy kozeli varos, miert nem tudok felallni?! :C
Es amikor vegre elorditom magam hogy Don't shout pls! akkor nem ugy mint japanban elgondolgoznak, hanem jon a fuckolas egybol... :>
Hat amerika az amerika kerem, a japan szerverre nem lehet elofizetni?! -
#8133 Craz milyen pancled volt a JOB-an, tudod amit ledobaltal a Kruma tower-eb (tudom valami d-s volt, meg messze van de jol nezett ki:D)
Akkor kapd meg ha elofizetsz. Miert kapnal + 1 honapt, azert mert open beta teszter voltal? Akkor ugy hirdetenek, hogy 2 honapos a teszt nem 1:D (egyebknet majdnem minden MMORPG-ben az elso honap ingyenes ha megveszed a jatekot.)
Sacarbe:
Ja a Wow forumon vigyazni kell nagyon sok a wow fan, akik bar nem is lattak a jatekot, de az az isten nekik. -
Nexushun #8132 Nem 3 szervert kell indítani 45000-embernek és akkor talán menne is rendesen. -
#8131 Ők nem tehetnek róla..ők szentek... mi vagyunk a pöcsök...mert sokan vagyunk és sokat msg-zünk meg ilyenek ezért mindenki dögöljön meg! -
#8130 összefoglalná valaki röviden?
-
Dagobert #8129 Az a plusz egy hónap ingyen tényleg csak akkor kapod meg ha előfizetsz vagy mi. -
Nexushun #8128 Ha jó mobot ölsz nem kell gyüjtened, mindent meg tudsz venni. Legalábbis én 19-esként mindent tudtam már és csak 20-nál adott be újjakat -
#8127 First Open Beta surprise
I just wanna say keep your head cool and keep your behavior together, to all Lineage II fans and players.
This is the real first Open Beta day, NCsoft didn't expected this much players on one single day.
The servers are now beeing tested to there limits so that's maybe for now a bad experience.
But in the mean while NCsoft know how much they can handle or not.
So in the future when we accual gonna p2p these problems can be predicted and solved even before they accure.
This is nothing official or anything just common sense.
We are with like 45.000 registered members on the official boards so take only 50% wanna be part of that open Beta at this moment.
that's still 20.000 people are logging in and starting all at the same location.
This cause the servers to hiccup and cause lag.
This will be spread out later on, so be cool, not as cool as the refrigerator tho, but still cool.
Making 10.000 threads of the same kind, on there forum won't solve it it will only cause lag on the boards aswell hehe.
All the yelling on the servers is for 75% not necessary, I don't claim chat cause lots of lag but it does, so take that to a minimum and hopla.
Common sense again.
When type in a shout what is ment for a player that stand next to you is considered not usefull.
This msg need to be distributed instead to 50 surrounding players to 300-500+ players in the area these numbers multiplied by 50msg per minute ... is like allot of msg's need to be send to allot of people.
Don't stop chatting pls, but most msg's aren't neccesary and allot are even offending.
Make it all together into a nice and friendly community, but a mob-fighting one aswell but no personal fighting.
You will benefit from it later aswell.
My 2 cents. Dunno if this is worth anything tho. -
#8126 sztem mind2 fontos -
#8125 battleheal sokszor eletet menthet mert kvagyors -
#8124 Engem odáig be sem enged, hogy servert válasszak :( -
#8123 ...hhmmmm frams-os felvételen haveromtól úgy értem... ;) -
#8122 Mire gyűjtsek majd SP-t? Heal vagy Battle Heal? -
#8121 a hármasra mi a szarért nem enged be? mindig visszadob af-fel -
#8120 Ferro ez tényleg nem az a hely de ha ezt a Tauren kissebb mint 1 elf dolgot megemlíted "ott"!... Pfff vigyáznék magamra! :D Hidd el nekem hogy nagyobb én láttam mert voltam bent teszt accal... -
#8119 The Open Beta phase for Lineage II begins on March 28th, 2004! Characters from the Open Beta will not be deleted after its completion! You get two months of actual play time for free! One month during Open Beta, plus one free month subscription when you purchase the Lineage II game.
Nekem csak a piros dolog nem tetszik. Ezek szerint csak akkor kapok ingyen egy hónapot a chronicle 1-ből, ha megveszem a játékot? Ez szar! Nem úgy van, hogy azt a +1 hónapot minden OB-s játékos megkapja? (ingyé) -
#8118 A community-val nem tudnak mit csinalni, ha megfeszulnek se:D, es az galyra vaghatja az egesz gamet.
Ja es a tauren tul kicsi es nem lesz nagyobb a blizz forumon irtak. (Kisebb mint egy Night elf)
Na jo befejezem ez nem az a forum tudom, csak menne mar a rohadt server. -
#8117 HA vki meg egyszer ezt a ket szot elottem egy mondatban hasznalja akkor habzo szajjal nekirontok...
ameriaki beta
=DDD
Pedig az egyik modif mar megy csak a masikat kene kiprobalni, friendlist megy vkinek? :D -
Nexushun #8116 Kiirhatnák hogy ven-e értelme még várni. -
#8115 A Shottokra ne alapozz... A játék felületét teljesen átalakíthatod.. a karaktereken változtattak sokat... az eddigi képek butított alfásak... Majd ha kijön a végleges akkor ítélkezzetek...
(csak a bétatesztre amcsiból 700k jelentkeztek eddig..ez több mint swg) -
#8114 legalabb irhatnának valamit a hiv oldalon h meddig áll ez a szar... -
#8113 én megyek aludni, holnap legalább korán kelek (addigra biztos megcsinálják a szervereket is:)) és nekigyürkőzöm a dungeon-nek. -
#8112 A Wow-ban a taj sokkal szebb, mert kezzel rajzolt nem generalt, minden fa (na jo majdnem minden:) mas, nagyon szepen meg van csinalva.
A karakterek viszont bun rondak es az a kek nev a fejuk folott is nagyon csunya.
Raadasul -amit mar irtam itt a wow forumon - a community nagyon, de nagyon remitonek tunik. -
#8111 igaz nekm jobban bejönnek az élethű dolgok, mint a meseszerű grafika -
#8110 A GW sem lesz ingyenes - csak nem lesz havidija, de ezt mar megbeszeltuk... ...ha valakinek eszebe jut irja mar ide melyik volt az a scifi MMORPG ami szinten "ingyenes" volt, a penzt csak te tudtad atutalni a muksod szamlajara...