88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sir William #8189 amugy mar beteges hogy mindenhova ekezet nelkul irok, de ugy latom ti is...:D -
Sir William #8188 monjuk nekem kihallatszanak a hangok ide is a jatekbol szal ha nagyon nyognek eszreveszem...:)) -
Sir William #8187 most már indítom a böingeket nincs kegyelem!!! -
#8186 figyelni kell mert lassan unalmukba elkezdenek pkzni az amik sztem:) -
Sir William #8185 bazz nagy nehezen elkezdek játszani másfél óra szenvedés után erre meg eltűnik az összes monsta meg npc LOL!!! Ez már botrányos! -
#8184 nekem jolsn rol jolsnHUN ra változott -
#8183 Ahhhahhahaaaa!
Bent vagyok csak a MOB-ok maradtak ki de jott ez:
Birka/Yv@n mi a jatekban a nevetek ki szeretnek probalni vmit! -
#8182 mostmár komolyan elmehetnek a PICSÁBA!!!! -
#8181 en vagyo kaz megnt a fáraszto kérdéseimmel- lejön l2prelude.exe install (természetesen regeltem mar magam) és annyi? vagy meg kell valamilyen filet leszedni hozzá?
-
#8180 ja siman be tudtam lépni de minek?
nincs mit csinálni:) -
#8179 megint király a szerver 1 fb monster sincs lehet gyönyörködni a tályban -
Yv@n #8178 frankó, most meg lehalt npc szerver, eltünt minden :D -
#8177 Nahh akkor megint nyomozgattam:
Update szerver: 65.205.186.71
ID szerver: 63.110.21.98
Utobbi eleg sokszor nem valaszol a pingre ergo nincs belepes... ...mint most sem... :CCCCCCCC -
#8176 MÁR MEGY :) -
#8175 semmi... -
#8174 vara=fara
tonkretesz ez a varakozas -
#8173 Jolsn? teged? (ha azt irod igen, felakasztom magam! egy vigyorgos vara a kasza melle...) -
#8172 DE a jatekba akkor sem enged be... :CCCCC -
Sir William #8171 már be is másoltam... -
Sir William #8170 én is már le is szedtem...:) -
#8169 ááá komoly akkor proba:))) -
#8168 A linken jobb gomb, save as, termeszetesen... -
Yv@n #8167 Juj gyerekek de durva :d ezt szűrésnek tették be szerintem, megunja a sok player és megy aludni :d most 1 klikk mindenhol, és elsőre bentvoltam :) -
Sir William #8166 Ritka ügyes amúgy mind...meg kitalálnak mindeféle idióta fasz versenyt is hogy az elején, mikor még azt se tudják mit kéne csinálni hogy talán működjön is a gém, ezermillióan lépjenek be, mer ugye ezt vonzza maga után a hülye reklám, hogy gyorsan lvl20 meg mindenszar...aztán meg ott vannak hogy nem megy az egész mer nem bírja... -
#8165 aszzzonggyyya kinyirom mind -
#8164 Nesze Yv@n elrontod az anti-unatkozos jatekot... :DD
Szoval nem hack es csalasnak sem erzem, mert barmikor megnezheti mindenki az adatbazisokban egy leny szintjet illetve hogy agro-e vagy sem (ez a kepen nem latszik de azt is irja ;) )
Az eddigi meglehetosen rovidke teszteles alatt jol mukodott, de fontos megjegyezni, hogy okozhat esetleg problemat...
Ezzel a file-val felul kell irni a jatekban levot (amit elotte el kell menteni termeszetesen). Utana a jatekban az NPC-k (MOB-oknal is) neve mellett megjelenik az eddigi adatbazisokban fellelheto szintjuk es hogy ha agresszivok az is! :D
Sok szorakozast! (SEMMILYEN felelosseget nem vallal senki semmiert! :D ) -
Sir William #8163 Jééé tudok írni ide...még ilyet!? -
Sir William #8162 Tele van a faszom az összes amcsival!!! Bemegyek kinyirom mind... -
#8161 legalább annyit irnának ki h meddig tart vagy valami... -
#8160 már kezdem unni mi az annyukat szarakodnak eddig??!!! -
Yv@n #8159 Szerintem felesleegs kapkodnod, ráérsz bőven, mire beenged szerver, jó alaposan átgondolni :D -
#8158 most semmilyen javaslattal nem mennel semmire ugyanis áll a szerver -
#8157 izé na szval aanyi is eléglenne ha linket adtok merre keresgessek
-
#8156 Ahh mindjárt lejön US :D addig pár elönyös javaslatot tudtok mondani hgy behozzam lemaradásom?(olyankra gondolok hogy questek, ja és humannal leszek(varázsloval vagy mivel :) ) -
#8155 Nem tudom igaz-e, de egy szervert bevinni abba az orszagba nem olcso mulatsag az biztos!!! (ott megvenni biztos olcsobb, de minek ha van olcso tajvani szerver) a savszelesseg meg szt minten draga, itt akar gigabites kapcsolat is elmegy szerverenkent... :D
(nezzuk csak: kb 40kbit(5k/s) 1 user akkor 20000 user 780Mbit...) -
Yv@n #8154 Fincsi, szerintem lv kiíratást beírhatod ide is nyugodtan, nem sértessz meg vele senkit :) -
Dagobert #8153 Ez nagyon pletyka mert akkor meg miért van pénzük halom nyereményre meg reklámra? Persze biztos nem annyi az a nyeremény mint amennyit kérnek havonta az amerikaiak, lehet. -
#8152 Naahhh addig is mig varunk, a mai nap tema-kepe:
Sorbanallas fegyverert kezdovarosban...
Es egy unikum, aki rajon mi az erdekes a kepen (IQ teszt), es erdekli hogy csinaltam, PM-ezzen, megmondom hogy kell... ;))
-
Yv@n #8151 Az 1 es és 3as szerverekből kivettek alkatrészt, hoy üzembe helyezzék nekünk a kettest :D -
#8150 Inkabb europaba kellett volna hozni, mondjuk nemetekhez. Ott nem lenne ilyen gond (csak ne nemetul menne:)
En is megyek aludni jo8 mindekinek. Holnap meglesz a klan akkor, aztan gyorsan hajtani kell a lv1-re, szoval mindeki gyujtse apenzt 45k/kopf.