88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sir William
    amugy mar beteges hogy mindenhova ekezet nelkul irok, de ugy latom ti is...:D
  • Sir William
    monjuk nekem kihallatszanak a hangok ide is a jatekbol szal ha nagyon nyognek eszreveszem...:))
  • Sir William
    most már indítom a böingeket nincs kegyelem!!!
  • dzsonesz
    figyelni kell mert lassan unalmukba elkezdenek pkzni az amik sztem:)
  • Sir William
    bazz nagy nehezen elkezdek játszani másfél óra szenvedés után erre meg eltűnik az összes monsta meg npc LOL!!! Ez már botrányos!
  • dzsonesz
    nekem jolsn rol jolsnHUN ra változott
  • MaDFoX
    Ahhhahhahaaaa!
    Bent vagyok csak a MOB-ok maradtak ki de jott ez:
    Birka/Yv@n mi a jatekban a nevetek ki szeretnek probalni vmit!
  • dzsonesz
    mostmár komolyan elmehetnek a PICSÁBA!!!!
  • hpzolee
    en vagyo kaz megnt a fáraszto kérdéseimmel- lejön l2prelude.exe install (természetesen regeltem mar magam) és annyi? vagy meg kell valamilyen filet leszedni hozzá?
  • dzsonesz
    ja siman be tudtam lépni de minek?
    nincs mit csinálni:)
  • dzsonesz
    megint király a szerver 1 fb monster sincs lehet gyönyörködni a tályban
  • Yv@n
    frankó, most meg lehalt npc szerver, eltünt minden :D
  • MaDFoX
    Nahh akkor megint nyomozgattam:
    Update szerver: 65.205.186.71
    ID szerver: 63.110.21.98

Utobbi eleg sokszor nem valaszol a pingre ergo nincs belepes... ...mint most sem... :CCCCCCCC
  • Birk@
    MÁR MEGY :)
  • MaDFoX
    semmi...
  • MaDFoX
    vara=fara

tonkretesz ez a varakozas
  • MaDFoX
    Jolsn? teged? (ha azt irod igen, felakasztom magam! egy vigyorgos vara a kasza melle...)
  • MaDFoX
    DE a jatekba akkor sem enged be... :CCCCC
  • Sir William
    már be is másoltam...
  • Sir William
    én is már le is szedtem...:)
  • dzsonesz
    ááá komoly akkor proba:)))
  • MaDFoX
    A linken jobb gomb, save as, termeszetesen...
  • Yv@n
    Juj gyerekek de durva :d ezt szűrésnek tették be szerintem, megunja a sok player és megy aludni :d most 1 klikk mindenhol, és elsőre bentvoltam :)
  • Sir William
    Ritka ügyes amúgy mind...meg kitalálnak mindeféle idióta fasz versenyt is hogy az elején, mikor még azt se tudják mit kéne csinálni hogy talán működjön is a gém, ezermillióan lépjenek be, mer ugye ezt vonzza maga után a hülye reklám, hogy gyorsan lvl20 meg mindenszar...aztán meg ott vannak hogy nem megy az egész mer nem bírja...
  • hpzolee
    aszzzonggyyya kinyirom mind
  • MaDFoX
    Nesze Yv@n elrontod az anti-unatkozos jatekot... :DD
    Szoval nem hack es csalasnak sem erzem, mert barmikor megnezheti mindenki az adatbazisokban egy leny szintjet illetve hogy agro-e vagy sem (ez a kepen nem latszik de azt is irja ;) )
    Az eddigi meglehetosen rovidke teszteles alatt jol mukodott, de fontos megjegyezni, hogy okozhat esetleg problemat...
    Ezzel a file-val felul kell irni a jatekban levot (amit elotte el kell menteni termeszetesen). Utana a jatekban az NPC-k (MOB-oknal is) neve mellett megjelenik az eddigi adatbazisokban fellelheto szintjuk es hogy ha agresszivok az is! :D
    Sok szorakozast! (SEMMILYEN felelosseget nem vallal senki semmiert! :D )
  • Sir William
    Jééé tudok írni ide...még ilyet!?
  • Sir William
    Tele van a faszom az összes amcsival!!! Bemegyek kinyirom mind...
  • dzsonesz
    legalább annyit irnának ki h meddig tart vagy valami...
  • dzsonesz
    már kezdem unni mi az annyukat szarakodnak eddig??!!!
  • Yv@n
    Szerintem felesleegs kapkodnod, ráérsz bőven, mire beenged szerver, jó alaposan átgondolni :D
  • dzsonesz
    most semmilyen javaslattal nem mennel semmire ugyanis áll a szerver
  • hpzolee
    izé na szval aanyi is eléglenne ha linket adtok merre keresgessek
  • hpzolee
    Ahh mindjárt lejön US :D addig pár elönyös javaslatot tudtok mondani hgy behozzam lemaradásom?(olyankra gondolok hogy questek, ja és humannal leszek(varázsloval vagy mivel :) )
  • MaDFoX
    Nem tudom igaz-e, de egy szervert bevinni abba az orszagba nem olcso mulatsag az biztos!!! (ott megvenni biztos olcsobb, de minek ha van olcso tajvani szerver) a savszelesseg meg szt minten draga, itt akar gigabites kapcsolat is elmegy szerverenkent... :D
    (nezzuk csak: kb 40kbit(5k/s) 1 user akkor 20000 user 780Mbit...)
  • Yv@n
    Fincsi, szerintem lv kiíratást beírhatod ide is nyugodtan, nem sértessz meg vele senkit :)
  • Dagobert
    Ez nagyon pletyka mert akkor meg miért van pénzük halom nyereményre meg reklámra? Persze biztos nem annyi az a nyeremény mint amennyit kérnek havonta az amerikaiak, lehet.
  • MaDFoX
    Naahhh addig is mig varunk, a mai nap tema-kepe:

Sorbanallas fegyverert kezdovarosban...

Es egy unikum, aki rajon mi az erdekes a kepen (IQ teszt), es erdekli hogy csinaltam, PM-ezzen, megmondom hogy kell... ;))
  • Yv@n
    Az 1 es és 3as szerverekből kivettek alkatrészt, hoy üzembe helyezzék nekünk a kettest :D
  • Ferro_TwL
    Inkabb europaba kellett volna hozni, mondjuk nemetekhez. Ott nem lenne ilyen gond (csak ne nemetul menne:)

En is megyek aludni jo8 mindekinek. Holnap meglesz a klan akkor, aztan gyorsan hajtani kell a lv1-re, szoval mindeki gyujtse apenzt 45k/kopf.