88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MaDFoX
    Botond: az 1600x1200 nagy lenne, az 1024x768 nem az... ...itt ez a szabaly... :D Egyebkent hasznalj operat es kicsinyitsd ossze...
  • Botond #8348
    ja
  • Gorii
    pf
  • Davidus
    lol
  • Davidus
    Új skilleket mikor lehet tanulni? LvL 10?
  • Botond #8344
    azt nemigérem,de egy 2hetes bannra beajánlak...
  • pityogo2
    majd szólok GM-nek akkor 8))
  • pityogo2
    ARGH, most léci, sírd már tele a dunát, úgyis kiv an száradva.
  • MaDFoX
    Lawa nekem meg azt sem, de bator gyerek vagy, meg egy escape scrollod sincs!! :D (nem huzlak am ki a szikla alol... :D --dehogynem--)
  • Botond #8340
    nem tom ki hogy használja,de nekem 1024*768ban is kilóg,és nem mellesleg a moderálási szabályban benne van,hogy nem tehetsz be túl nagy képet...
  • Nexushun
    Hát egyedül semmi esélyed. Én 11-esként mentem le de igy is segített két amcsi srác (egy varázsló és egy harcos) addig lentmaradtak amíg nekem is meglettek a cuccok. pozitiv élmény volt nagyon. Kicsit fura is volt mert tényleg vannak köcsögök is szép számmal.
  • phalanx
    én már három kard darabot találtam mindegyik ért min 2 ezret :)
  • pityogo2
    nemtom, én megágyazok, lezuhanyozok addig...
  • pityogo2
    Guggernek már 2 db iron glovet(14K boltban) dobtak, de nekem a legértékesebb, az a maraku werewolf totem, de azt is azért, mert van esély rá, hogy 1 küldi alatt dobnak.
  • DooDoo
    ááá meddig tart már restartolni azt a szervert? :)
  • Lynx_TWL
    de noob, mert minden második shout arról szól, hogyan kel a magic bookot elolvasni:D
  • Gorii
    egyedul kizart
  • MaDFoX
    Sirnek... :DD

Nekem meg szart sem dobnak... ...szoval eselyes vagyok megint egy millas cuccra! :DDDDD
  • Nexushun
    De jó nektek, nekem néha még pénzt sem dobnak 4-5 mob egymás után. Eddig semmit nem dobtak tekrcsen-nél értékesebbet
  • pityogo2
    de baze, ki használja a gamet/monitorját 800*600-ba?
  • Davidus
    LVL9 karinak van esélye megcsinálni a SoS questet?:P Milyen nagy az a dungeon?
  • Gorii
    aza vicc csomo francia van na azok nem semmik..
  • pityogo2
    nekem bezzeg mégcsak coalokat dobált... 8(
  • MaDFoX
    Hat Elmore akkor jo hely ebbol a szempontbol, mert eleg elkialtani magat az embernek hogy "KTR!!!" (Kill The RED!) es aki hallja rohan... :DD A stealerek meg hamar meg vannak fenyitve, nem PK csak kis fenyites... :D (egy rondabb morgas es mar nem lopkod tobbet)
  • Botond #8325
    te is belehalnál,ha átraknád 800*600ba...
  • Gorii
    :DDdd
  • pityogo2
    énsi, de mind1 8)
  • pityogo2
    WTF? te máris ottt???
  • Ferro_TwL
    Eddig ahol jatszottam mindeki (pedig nagyon sokan voltak) rendesen jatszott, ritkan forult elo, hogy megtamadtak azt amit oltem (Neha a varazslok, de szerintem azert nem alltottak le a varazslast, mert nem tudjak, hogy kell lol:)

De elmentem a mocsarhoz, na itt volt egy gyerek valami "O" betuvel kezdott a neve. Ketszer latszott tok szandekosan lopja a killt. Belelottem kettot azota nem jott:D (Bar valaki mondta, hogy o egyszeruen kinyirta, az meg jobb:D)

Ja es Jockey:
    Ebben a jatekban sokkal, de sokkal tobbet dobnak a mobok. Miutan egy sima balor orc dobott egy doomed daggert szeg irja kb 1 ora mulva neki is. Gorinak valami rucit, meg egy kardot, rengeteg leather cap-ot (az is jo am 650-700-ert elszivik 5 perc alatt, mar 3-at eladtam:)
  • SZEG007
    Van egy Ossoi nvu srac, aki direkt a masok gombajaba ereszti be az uccso lovest, hogy ove legyen a spor:)
    Szegeny nekiment egy orknak, óde arra nem szamitott, hogy gyogyitani fogom az orkot:D
  • pityogo2
    én ott már pk-ztam lvl 1-es karival bartz-on.
    akkora noobiok, hogy kurzorokkal mozgatják a karikat...
  • MaDFoX
    en a biztonsagos helyet egy grizzly ovo karmai kozt probalom megtalalni :DDDD Kivancsi leszek :DDDDDDDDDDD
  • Gorii
    mar 2 alkalommal majdnem pk ig mentem, de nem eri meg amint tudok elhuzok human szigetrol mert nevetseges ami ott megy
  • GAthersw
    LVL 7 Elf mage :D
  • MaDFoX
    ez a szuro egy akkora LAMASAG!!!!!
    Siman beirhatom hogy shit, de a bazz-bol b-.- lesz... :DDDD kocsogok!
  • Gorii
    japanon ez elkepzelhetetlen volt , namind1 remelem sok fszlama megunja es elhuz a szerverekrol
  • pityogo2
    bah, ennyire a biztonságos helytől, vagyis a várostól 8(:

• Nexushun
    De legalább már nem harc közben szó nélkül restartolnak
  • MaDFoX
    jahh ilyen vitam nekem is volt, de amikor belilultam elfutottak... :D Marha felelmetes vagyok am :DDD
  • SZEG007
    Nem noob, csak amerikaban ez a szokas:)