88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#8389 ti meg fejezzetek mar be ez itt nem az a hely nem eleg h all ez a szar?:) -
#8388 Mi volt a jeled az oviba? szerintem -
#8387 6,5 -
#8386 883 Adena, és sztem egész türhető... -
#8385 De a legjobb az volt hogy egy halásnál elbuktam a 3k-s pajzsom:P -
#8384 nekem egy kerdesem lenne mieza bann szoveg? hany eves vagy 12? -
#8383 PL. Én HUNrricane.. -
#8382 Lehet hogy én vagyok a n00b de szerintem human fightereknek elég lassú a fejlődés az elején. A szutyok short sword amit meg lehet még venni(800 arany)nem jó semmire. A többi meg 14 rugónál kezdődik:P -
#8381 te vagy a fiúja?vagy mit véded? -
#8380 kis szerencsevel megin beszopunk 1 2 oras tesztet mint tegnap eddig melozok mint 1 barom hazajovok szeretnek jatszani erre ezek megint szopatnak..... -
#8379 vagy legalább egy DE fotózásra összegyülni a dungeon elött :)) -
#8378 én le akarok menni, ha bejutok
a collect arrowt is be akarom fejezni, mert azt már elkezdtem -
#8377 sztem csak 5 után,hacsak nem esik az éjszaka -
#8376 Botond.
Első hozzászólásoddal a topicban olyan emberbe állsz be aki már a kezdetektől itt van és a társaság egyik legaktívabb tagja.
Talán neked kellene alkalmazkodnod ehez a társasághoz, ha ez nem megy, itt van neked egy másik Lineage II-vel foglalkozó topic: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=11205
Kissé szegényes a maga 26 hozzászolásával, de talán megteszi.
Ha gondod van meg úgyis szólsz. -
#8375 TESTING:) -
#8374 Kik a sima elfek még? -
#8373 Az lesz:P -
#8372 kiabáld, hogy S.O.S.!!!!! -
#8371 ja tényleg:
Javaslat:
kéne alapítani egy DE klánt (minden DE egy csapatban, hogy tudjunk egymásról :))
meg együtt kéne lemenni a dungeonba a kés-ért :)) -
#8370 benragadsz egy kis időre, de ettől még próbágathatod, mert egy kis idő múlva továbbenged, csak a szervernél van a bibi :( -
#8369 de nem birok bemenni bazz:)
mara en is lepek asszem, holnap mikor leszel?
-
#8368 Csináljunk olyat hogy mindenki jön nekem SoS questet segíteni -
#8367 Szeg007 : De az a köcsög az :DD -
#8366 na ezt nem vagom h mivan es kvara unom bazzz nemigaz h 2 nap utann is szar az egesz, kurva annyukat miert nem ugy csinaltak h tesztelik mielott raszabaditanak 1xrre 50k embert sokkal kevesebb szopas lehetett volna vele mint most
KVA ANNYUKAT!!!!!!! -
#8365 lassan nekem ennyi btw,ha 10 percen belül nem lesz konkrét tesztelés spoil/sweeppel kapcsolatban,akkor én fekszek,már 12 órája kenem... -
#8364 Detto -
#8363 nekem is ilyen :( -
#8362 ne morogj hulye torpe:) -
#8361 Vlem most olyan történik hogy login..pass.. megvan belép hogy kiválasszam a szervert ,de nem lép be. visszalépek ujrabeakarok loginolni de már azt irja ki alul hogy yournickname already in use. Mi lehet ez kitudja?
-
#8360 Veletlenul nem Ossoi volt a neve?:) -
#8359 beengedett,szal téma részemről lezárva :-P -
#8358 figy ha nem tetszik akkor minek jarsz ide? -
#8357 -
#8356 Ferro: a mocsárnál én mondtam hogy azt az O betüs srácot kinyírtam :))
de igazam volt, megérdemelte, ne lopjon :)) -
#8355 madj beálítom explorerben,hogy ne töltsön le és jelenítsem meg képet,nem? -
#8354 bazz nyomkodom a szervernevnel mint 1 allat es nem tortenik semmi ez mar bunkosag!!!!!!!!!!4 -
#8353 ?? -
#8352 Nekem abból a szempontból jobban tetszett a japó, hogy nem értettem a sok faszságot, amit irkálnak. Bár gyanítom, csak az amcsik ilyen bárgyúk. Ma pl. ilyen kérdéssel álltam szemben Talking Island-en: Is the island really talking? hát LOL.
A másik, meg hogy lopják a kill-t, vagy nem jönnek rá, hogy ha mage fut a mob előtt, az csak taktikai megoldás. Ma már 2 playernek meg kellett halnia emiatt, annyira felidegeltem magam. Egyszer 3an voltak, úgyhogy én húztam a rövidebbet. Még jó, hogy KingSlayer bosszút állt:DD -
#8351 Nekem tökre mind1, hogy mekkora képet raktok be a forumba.. Éngem mág 2048x1024 sem zavar..
-
#8350 haha! :D
Akkor sztm zarjanak mi mindannyiunkat... ugye szolsz majd! :DD