88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
sequator #8589 egyepkent megirta mar valaki ezeknek h nem igazan akar bevalni a rendszeruk es kene valamit surgosen csinalni??
naes cserebe a szarakodaser 1 honap ingyenjatek:) -
#8588 Nem hinnem hogy Gori rakenyszerulne ilyesmire... >I -
yal #8587 megyek kvekezni inkabb -
#8586 én most a sima log in on sem tudom átverekedni magam 1re jobb -
#8585 Az a legjobb a szerverekben, hogy délelőtt, amikor az Usaban éjszaka van, és még az MMORPg-sek is alszanak, akkor is szarakodik a login rész, pedig a játékban "viszonylag" kevesen vannak.
Szóval jól megcsinálták -
yal #8584 amugy szerintem Gori a fo abuzor:O -
#8583 lol -
#8582 egyebkent van valami kozod hozza ?:) -
#8581 Arra se tudsz ra menni probáltam 1000* -
#8580 azok meg folyton net cog-soak, vagy mi -
yal #8579 bennfentes? milye az?:P -
#8578 ez kell ide szerver testing alatt:
A szőke nő bemegy a szexhop-ba
Az eladó odamegy hozzá:
-Mivel szolgálhatok?
-Zárlatos vibrátort szeretnék!
-Miért?!
-Hogy jó nagyot basszon!!
:DDDD -
Gumbo #8577 milyen kis bennfentes vagy! -
#8576 nálatok is testing van a 2-en? mert ezt mar nem akarom elhinni
de miért mentünk a 2-re? az 1. és a 3. sokkal kevesebbet áll -
#8575 Nekem mar az is kellemetlen volt amikor egy ijasz gyerkoc a zombik (un)intelligenciajat hasznalta fel ugy hogy egy terdig ero ko mogott elbujt es ugy lodozte a helyben jaro szerencsetleneket... :C
Aztan iszonyatosan rohogtem amikor beprobalta ugyanezt egy bugbearral (ami siman megkerulte a kovet) :DDDDDDDDDDDDDDDD -
DooDoo #8574 mi is épp oda készültünk valenékkal -
yal #8573 na jo megyek jaccani, mar 20 perce kultek GMek mailt hogy ram varnak es 4en jaccunk tim meg szopjatok a faszt:) -
#8572 Egyaltalan mi az? -
Dagobert #8571 Én is mennék SoS questre ha végre be tudnék jelentkezni. -
yal #8570 mi a bajod az abuzzal? -
#8569 Yal: Abusing nem hasznos!!! :CCCC -
#8568 hehe -
yal #8567 en holnap is fogok forumozni 9ig, igaz sulibol -
#8566 Igen ij es tor resi! :DDD
Szep az elet tralalla! :D
Most mar csak a Grizzly-knek modja meg vki hogy alljanak el az utbol mert zavarnak kicsit... :DDD -
#8565 Azon pl. én is meglepődök, hogy vki nap közben + este (napi 16 órában tud játszani (vagy legalábbis fórumolni :)), mintha csak én dolgoznék itt a fórumon :)) -
yal #8564 lawa en telleg nem jaccok sokat de akkor hasznosan -
#8563 Íj ellenállásuk van a gólemeknek.. A repülő szemek meg hasonló nyomorék társaik a nyíllal szemben gyengébbek. -
#8562 akkor nem róéad beszéltem, de mások mindig játszanak, nincs semmi dolguk :( -
#8561 Mennyi ideje is áll már? 1,5 óra? -
#8560 En WW-t nyomok most a szokasos elavult szerkoban (Club) ugy latszik az en vedjegyem a szakadt szerko lesz... :DDD
De most legalabb folyik az SP megint... :D -
#8559 Mit izgulsz Lawa?
Nekünk, jó munkás embereknek nincs tavaszi szünet :)), tehát mi csak ilyenkor tudunk játszani :)
+ örülök ha évi 20 szabadnapomat kiengedik venni, nemhogy Őszi/Téli/Tavaszi és nyári szünetem lenne :)) mindezek összesen kb. 1 hét+2 hét +1 hét+8-10 hét (közel 100 nap :)) -
#8558 Hat, a frost flame 350-et sebez rajtuk... :DD Mire odaertek tobbnyire csak homlokon kellett oket poccinteni! :DD -
#8557 En pl farkasbort gyujtok, amiert piroska odaadja a nagymama vmelyik cuccat (hajcsat, tukor, nyaklanc...) es ritkan ad pearl-t, az 5k-t er a boltban. Igaz meg nem kaptam, asszem rafi igen. -
yal #8556 en elven bowwal es 20akat sebeztem a komolyabb golemeken anno -
#8555 Nyugi lawa majd mi ketten jol lemaradunk es majd oltogetjuk a nyelvunket... :DDD -
#8554 :)) IRC: "All americans log off the servers and go to bed!!!" -
#8553 nem hinném, ijjal marha nehéz megölni egy stone golemet, power shot nélkül szinte lehetetlen
igaz én most short bowrol beszélek :) -
yal #8552 mikor beszeltem vele 14 es fel volt -
#8551 mié, hanyas?
de bazzeg, nektek NINCS ISKOLA, vagy MUNKAHELY?
baze, tavaszi szünetbe jól lefogok amaradni... tesóm lesz nappal... max akkor tarhatok kicsit lépést veletek, ha egész éjszakai nyomom, amig tesom fel nem ébred... kb hajnali 2-től 11-12-ig. -
#8550 :DD
Már mind3 szervert normalnak irja a játékon belül is..