88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kaleb222 #8629 Kettes szerver bőven jó.
Nem értem miért akar valaki annyira a Kainbe menni
meg az európaiba, rohadtul nem vágyom arra hogy
német, meg délszláv csetet bambuljak. az angolokkal
legalább lehet kommunikálni.. -
#8628 Meg még 1? -
#8627 MIkor lesz mar klan, Dago tekerj egy kicsit megorulok klan chat nelkul, a JOB elejet jutattja eszembe mikor 5 napot varni kellett a belepesre, az is ilyen szar volt:) -
#8626 Mi van? Működik újra, hogy senki nem írt már egy perce? :) -
#8625 Erre egyenlőre csak 3-4 nap múlva tudok válaszolni. Kérem türelmed. -
#8624 Semo : mintha ezt már egyszer beidéztem volna kb 5-600 válasszal ezelött :)) -
#8623 van még egy hely?:) -
#8622 Kumisz nem bir mailt kapni, szoval solo tapolom magam, most WW meg Golem, de most majd nem foxom lesz hanem vmi mas benasag :DDDD az unalmas mar :DDDDDDDD -
#8621 kir :) -
#8620 keep trying jah. szerintem inkább keep walking:)) -
#8619 Hangárból kigurul a B-747, és a homlokomra kötözöm a japán zászlót. -
#8618 Valen: a programozók elemükben? :) Én is az leszek ha mindenki úgy akarja, de én nem leszek elememben 14 órakor, és nem vagyok ezzel egyedül :)) -
#8617 http://www.lineage2.com/ -
#8616 "Serious, there's a lot of people on the servers already,
just keep trying. "
Hmmm..és mind amcsik .. -
Dagobert #8615 Úgy fél kettőre javult meg a szerver, nem 5 órára. Én utána 5ig nyúztam legfeljebb :) -
Maneater #8614 Dago ez jó: nem kapcsolod be az ICQ-t hogy üzenni tudjak pedig egesz délutan fennvoltam és vártam hogy előkerülj. De akkor most kiderül hiába vártam. :D -
#8613 csoó = csomó -
#8612 Lehet, de a 2.-en egy csoó Francia, német, portugál, holland, japán, koreai és minden egyéb van :) -
#8611 Ja valszeg úgy ütik a billentyüket mint a güzü hogy megjavítsák a szarvert:P -
#8610 Ezt hol találtad? (egy linet kérnék :P) -
#8609 Kettesen nyomom, nagyreszt! :DD de meg messze a jo skillek ideje :DDD -
#8608 A japók sokkal felkészültebbek és korrektebbek mint az amerikaiak. Ennyi. x emberre hét szerver 5x emberre 3. kuvva logikus vazz -
#8607 Ez 1 válasz?
Faszparaszt -
#8606 akor meg kéne nekik mutatni, hogy nem vagyunk ám türelmesek:D
[szekrényből AK-t elősvesz] -
#8605 Mad fogsz majd kettesen is kenni egyebkent? kellenel mar lassan :) -
#8604 Hali Sel:))) -
#8603 Amúgy most van amcsiknál 14:26, tehát ilynekor még mindenki dolgozik, suliban van, még a programozók is most vannak az elemükben .)) -
Nexushun #8602 Pontos adataim nincsenek mert bealudtam :) -
#8601 EU szerver nemhivatalosan a Kain... :DDD -
#8600 ADMIN
That's because there's like a thousand other people pressing the button at the exact same moment in time as you are.
Serious, there's a lot of people on the servers already, just keep trying. -
#8599 hat alig varom elhuzzak human szigetrol.. kene kenni delfeknel a gomba+zombi+pok kombot :D -
#8598 figyeljetek majd a sorry hegyeket meg a magyarázkodást ha jolesz majd..... -
#8597 Üdvözöllek ifjú halandó, látom ez volt az 1. üzeneted. -
#8596 Ha jól emléxem tegnap este (vagyis ma reggel) csak 5 órára javult meg a szerver, tehát nem 2-3 óra hanem 5! -
Dagobert #8595 Vicces most sikerült belépnem, persze 1,3 normal, a 2 testing...
Szerintem az európaiak türelmét tesztelik. -
#8594 Biztos most fexenek az amik, nyugodtan le lehet allitani a szervert... :SSSSS -
#8593 még Mindig TESTING :)) -
Maneater #8592 Ehh a szerver miota testing? Már kicsit kezdem unni. :( (Hancurmanci voltam) -
#8591 Ilyenkor a hivatalos forumon nem küldi ell senki őket a kurva annyukba? -
Nexushun #8590 Ez is kb 2-3 órás lesz mint tegnap este :(