88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#8668 Sword of Solidarity -
#8667 Most kaptam + az sms-t -
Gumbo #8666 mi az a SoS quest? -
DooDoo #8665 Szoritotok nekem is egy helyet a klánban? :) Egyébként ha mentek DE Dungeonba, akkor mennék én is veletek. Noxia a karim neve -
#8664 en nem tom de 2-en is csomo europai van nemet angol francia etc egyeb noob, legjobban eddig par amcsival jottem ki -
#8663 Jóccakat -
#8662 Nincs semmi, le van végva a páya széle pont ott ahol már nem látszik a képernyőn :) nem számítottak rá hogy ilyen cseles leszek -
yal #8661 suppedek JOEJT -
#8660 :) -
Dagobert #8659 Ismerős bug, kétszer összehoztam de kontrolláltam nem jött össze nekem. Nyomnék nekik bug reportot de minek erőltessem meg magamat ha ők se erőltetik meg magukat szerver ügyben :) -
#8658 Nem mentettem képet akkor, és már alig emlekszem, de így lehet a legjobb útikönyvet írni nem? :) -
#8657 jaja WW = WereWolf...
Az Kain-on sem heberul beszelnek hidd el...
DE nincs ami uvoltozes (vagyis kevesebb), es erdekes modon a franciak is tudnak angolul... :DDD
Ugyanakkor sztm amikor a 2. gyors akkor az lassu, es forditva... ...szoval amikor amikak hazaernek a 3. begyorsul (vagyis inkabb a 2. lassul le... :) )
Osszessegeben tokugyanaz mindketto (tudom mert az egyikel lvl10 vagyok a masikon lvl8) :DD -
#8656 Írd le, csinálj róla egy esszét, sőt utikönyvet :)) -
#8655 inkább hirdették volna ki 1 héttel késö ezt a kva openbetat mint h itt szopatjak magukat+minket.... -
#8654 Nekem már volt olyan, kurva jó :)) -
#8653 A rendező meg a stáb:DD -
#8652 mi van az alap kameraállástól jobbra-ballra-mögött ? -
yal #8651 semo kultem sms-t de kovetkezot te fizeted. Draga am afganisztanba kuldeni innen :( -
#8650 Az mindegy Acro, ha egyszer kétszer nyomod be akkor is belép, csak sokál -
#8649 nekem a kezem:D -
#8648 Dago: szoljatok ha mentek a barlanga megyek én is! -
#8647 Na most meg beszart a loading-nál, hogy rohadna rá az ég! -
#8646 és mi van akkor ha körbefordulsz a Login ablakban ??? :)) -
#8645 Nekem a Nokia3410(copyright) nyomja az entert:) -
#8644 Valaki szolhatna BIN LADEN-nek ,hogy basszon oda valamit
amitol talán fölébrednek -
#8643 Az idegbeteg hegyibolhába több türelem van most mnt bennem.
:)
-
#8642 Én a loginképernyőnél ráraktam nehezéknek a tv távirányitót az Enterre..és elmentem kajolni........ -
#8641 ez mekkora LOL, alt+tab-al visszalépek menübe hogy megnézzem mi a helyzet erre eltünik a kurzor és körbe tudom borgatni a kamerát a login képernyőn :) -
Dagobert #8641 Klán már megalakult csak a gonosz szerver menedzser mobok megakadályoztak bennünket hogy folytassuk utunkat lassan a nagy kontinens felé :) Elötte SoS quest mindenkinek és megyünk át. -
#8640 Na jóéjtr, holnap megyek 8-kor Kaposvárra (Bp-ről) és még nemtom mikor leszek holnap, de remélem hogy az alábbi időtervet tartani tudom :
8-10 : Út Kaposvárra
10-13: Munka elvégez, felmér
13-15: Út Bp-re
15:30: Hazaérkezés
16:00: Join és go DE Dungeon a kardért :)) -
#8639 Ne köszöngessenek, mert nincs mit(nincs türelmem!) -
#8638 a kérdőjel nem tom mit keres a végén:D -
#8637 /loc x washington y washington target:Whitehouse or Bill Gates. -
Kaleb222 #8636 NCADMIN:
We are having some technical issues with the second server, so it will be down until the problem can be resolved. We have no absolute ETA on this, but rest assured the server will be brought back up as soon as possible. Thank you for your patience! -
#8635 gondoltam rá, de megvárom a választ? -
#8634 Most képzeljétek el, mi lesz ha 23h körül( kb USA 16-17h) hazamegy a nép és beül mind a gép elé. -
#8633 nemtörtént semmi, csak megjegyeztem :)) -
#8632 vérfarkas sztem:)
-
#8631 bocs -
#8630 WW?