88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Count Adyn
    Sword of Solidarity
  • semo1
    Most kaptam + az sms-t
  • Gumbo
    mi az a SoS quest?
  • DooDoo
    Szoritotok nekem is egy helyet a klánban? :) Egyébként ha mentek DE Dungeonba, akkor mennék én is veletek. Noxia a karim neve
  • Gorii
    en nem tom de 2-en is csomo europai van nemet angol francia etc egyeb noob, legjobban eddig par amcsival jottem ki
  • Ivan Pjodr
    Jóccakat
  • phalanx
    Nincs semmi, le van végva a páya széle pont ott ahol már nem látszik a képernyőn :) nem számítottak rá hogy ilyen cseles leszek
  • yal
    suppedek JOEJT
  • Valen
    :)
  • Dagobert
    Ismerős bug, kétszer összehoztam de kontrolláltam nem jött össze nekem. Nyomnék nekik bug reportot de minek erőltessem meg magamat ha ők se erőltetik meg magukat szerver ügyben :)
  • Ivan Pjodr
    Nem mentettem képet akkor, és már alig emlekszem, de így lehet a legjobb útikönyvet írni nem? :)
  • MaDFoX
    jaja WW = WereWolf...
    Az Kain-on sem heberul beszelnek hidd el...
    DE nincs ami uvoltozes (vagyis kevesebb), es erdekes modon a franciak is tudnak angolul... :DDD

Ugyanakkor sztm amikor a 2. gyors akkor az lassu, es forditva... ...szoval amikor amikak hazaernek a 3. begyorsul (vagyis inkabb a 2. lassul le... :) )

Osszessegeben tokugyanaz mindketto (tudom mert az egyikel lvl10 vagyok a masikon lvl8) :DD
  • Valen
    Írd le, csinálj róla egy esszét, sőt utikönyvet :))
  • dzsonesz
    inkább hirdették volna ki 1 héttel késö ezt a kva openbetat mint h itt szopatjak magukat+minket....
  • Ivan Pjodr
    Nekem már volt olyan, kurva jó :))
  • Acro
    A rendező meg a stáb:DD
  • Valen
    mi van az alap kameraállástól jobbra-ballra-mögött ?
  • yal
    semo kultem sms-t de kovetkezot te fizeted. Draga am afganisztanba kuldeni innen :(
  • Ivan Pjodr
    Az mindegy Acro, ha egyszer kétszer nyomod be akkor is belép, csak sokál
  • Lynx_TWL
    nekem a kezem:D
  • phalanx
    Dago: szoljatok ha mentek a barlanga megyek én is!
  • mazsa
    Na most meg beszart a loading-nál, hogy rohadna rá az ég!
  • Valen
    és mi van akkor ha körbefordulsz a Login ablakban ??? :))
  • Count Adyn
    Nekem a Nokia3410(copyright) nyomja az entert:)
  • semo1
    Valaki szolhatna BIN LADEN-nek ,hogy basszon oda valamit
    amitol talán fölébrednek
  • Count Adyn
    Az idegbeteg hegyibolhába több türelem van most mnt bennem.
    :)
  • Acro
    Én a loginképernyőnél ráraktam nehezéknek a tv távirányitót az Enterre..és elmentem kajolni........
  • phalanx
    ez mekkora LOL, alt+tab-al visszalépek menübe hogy megnézzem mi a helyzet erre eltünik a kurzor és körbe tudom borgatni a kamerát a login képernyőn :)
  • Dagobert
    Klán már megalakult csak a gonosz szerver menedzser mobok megakadályoztak bennünket hogy folytassuk utunkat lassan a nagy kontinens felé :) Elötte SoS quest mindenkinek és megyünk át.
  • Valen
    Na jóéjtr, holnap megyek 8-kor Kaposvárra (Bp-ről) és még nemtom mikor leszek holnap, de remélem hogy az alábbi időtervet tartani tudom :

8-10 : Út Kaposvárra
    10-13: Munka elvégez, felmér
    13-15: Út Bp-re
    15:30: Hazaérkezés
    16:00: Join és go DE Dungeon a kardért :))
  • Ivan Pjodr
    Ne köszöngessenek, mert nincs mit(nincs türelmem!)
  • Lynx_TWL
    a kérdőjel nem tom mit keres a végén:D
  • HUNrricane
    /loc x washington y washington target:Whitehouse or Bill Gates.
  • Kaleb222
    NCADMIN:

We are having some technical issues with the second server, so it will be down until the problem can be resolved. We have no absolute ETA on this, but rest assured the server will be brought back up as soon as possible. Thank you for your patience!
  • Lynx_TWL
    gondoltam rá, de megvárom a választ?
  • Ivan Pjodr
    Most képzeljétek el, mi lesz ha 23h körül( kb USA 16-17h) hazamegy a nép és beül mind a gép elé.
  • Valen
    nemtörtént semmi, csak megjegyeztem :))
  • Count Adyn
    vérfarkas sztem:)
  • semo1
    bocs
  • Lynx_TWL
    WW?