88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#8708 lol, nincsenek szörnyek -
#8707 kb 3000-es APM-em van :D -
Maneater #8706 Ha valaki tud valami progit ami azt méri hogy 1 percen belül hányat kattintok az adjon linket mert szerintem világrekordot döntenék benne. :) -
#8705 Minnya lerohad az ujjam ugy nyomom de nem enged be. Lemaradok a SoSrol tökön bököm magam. -
Gumbo #8704 nah most nem enged be!!!!
megyek aludni, mert ettől a szar gametől, nem alszom hetek óta ki magam rendesen -
#8703 Engem nem enged át a loginon :(
Dagobert: Iluvator -
#8702 de ha be tudnék lépni wáh -
#8701 Benn vagyok bazze!!
Gyertek a dungihoz!!
Van 5 percünk a következő testingig! :)) -
#8700 meet TI dungi előtt!!! -
#8699 hu kiraly:D -
#8698 en megcsinaltam es a staffot elfeknel 16-18k ert siman el lehet adni :) , persze player shopba -
DooDoo #8697 Meeegy :)) Na szóljon aki DE dungeonba megy :) -
#8696 BENT VAGYOK MINDENKI JOJJJON!!!!
-
#8695 hát jah úgy is lehet, csak legyen aki megveszi, ahelyett,h ogy kvesztelne:) -
Dagobert #8694 Milyen néven futsz a játékban?
Ott is Phalanx? -
#8693 és a spirit off mirrorsos kvesztet senki nem csnálja? +9k szinte semmiért -
#8692 Lofaszt. Ide jöttem mint anno Carlos -
#8691 Jopofa, ilyen orkoknal a merciless punishment (lvl12-tol! 1x), de allati sok ido megcsinalni raadasul 8k ert veszik meg azt a szar kardot... :CCC -
#8690 hat en player shopba adom el -
#8689 nem az, hanem hogy ha boltban eladod nem ad 15kt erte:( -
#8688 :DDD
biztos lagzott neki véletlenül támadt:D -
Dagobert #8687 Ja rákérdeztem a friendinvitera a GM-nél én is és mondta hogy nagyon sokan hiányolják, ezért megprobálják majd valamikor belerakni...
Na majd tuti béta vége elött két nappal :) -
#8686 boltba nem lehet kapni, a boltinal +1 patkal jobb es az 14k -
#8685 az adminok:d -
#8684 jah vannak jo fejek a 2. is :DDD
Pl az a srac aki latva lepukkadt szerkomat amikor siman lecsaptam egy WW-t megkerdezte mennyi a szintem, mondom neki 9 erre nekemjon... sztm heavyban volt mert lassabb volt mint en a 3. life leachnal megallt :DD utana egymas mellett is ultunk azota ugylatszik elszallt belole a harci kedv, meg beszelgettunk is... :S -
#8683 vagy kiáltsd el magad sokan akarnak partyzni -
#8682 az utobbi 1oraban betudottvalaki lepni ? -
#8681 talán party rikvesztet nyomd be:) -
#8680 boltban csak 9k nem?:( -
yal #8679 humorerzek?? en ugytuttam irakban vagy nem afganoknal. Udvozlom a szomszedokat! -
#8678 ahhhhhh jo a szerver:))))) -
#8677 Jobban mondva ott tartottam hogy ülök a lépcső elött és várok hétha valaki megszén és bevesz egy partiba:D -
#8676 sword of solidarity kard a dija egy questnek 14k kb -
#8675 na jóéjt :))
mindenki menjen ellenkulni, holnap folyt köv :)), és várjatok meg az DE Dungeonnal :)) -
#8674 van ám humor érzeked bazz -
#8673 én ember vagyok nem DE -
#8672 LvL 9 human quest amiért jár egty kard(sword of nemtommi). :pp itt tartottam én is mikor lenyomták a szarvert:( -
#8671 Az elf dungeonbe kell orkot olni a kardhoz -
yal #8670 semo nem is neked kultem hanem BIN LADENnek! lolX -
#8669 vágva ..